onu tam bilmiyorum cnm yaa eşim ilgilenir ama sistem böyle onu biliom sadce günü gelmeden çekmez sanmma otomatik her ay çekiyor bilgini silevet var faturam o herkesin sayfasına girebiliyor ya direk aklıma geldi ödeme tarihi daha gelmeden mi çekiyorlar peki?
ankara nın neresinde sin cnm semte göre değişir kargonun gelme durumu cnmarkadaşlar yarın sipariş versem cumaya elimde olur mu sizce ? ankaradayım ben
ankara nın neresinde sin cnm semte göre değişir kargonun gelme durumu cnm
kızılay taraflarındayım hayatım. acaba bugün mü sipariş vermeliyim?
cnm ben ankaralıyım ahh emmeleketim :)
şimdi yozgatın bi ilçesinde yaşıyorum belli günler geliyo kargo bak emsela bugün verdim öğleden önce saiparişimi ki cuma günü sabahtan gelsin elime yoksa cuma günü öğleden sonraki sevkiyatla geliyo ozamanda dağıtıma yetişmiyor.cumaya gelir ama sana gelir mi orası var.cumartesi çalışıyolarsa cumartesi gelir yada sen gidip alabilirsin arar sorarsın ankara metropol yoğunluktan belki yetişmez
arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3 lü 2 bayan 1 erkek şimdi ben onun 2 tanesini satamadım elimde kalacak 3 ünü birden mi iade etmem gerekiyo yoksa 2 sini versem de olur mu acil cevap
arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3 lü 2 bayan 1 erkek şimdi ben onun 2 tanesini satamadım elimde kalacak 3 ünü birden mi iade etmem gerekiyo yoksa 2 sini versem de olur mu acil cevap
ya kızlar k1 i tam yayınlayacak kimse yok mu kataloğu görüp siparişlerimi vericem bekle bekle içim şişti
kızlar aşkolsun bana cevap vermemişsiniz. 2 sorum var birincisi ben takı hediyelerinden sonuncu hediyeyi almak istiyorum da çok geç verirsem siparişi bazılarının gelmeme ihtimali olur mu katalogdan? ikincisi kredi kartına 4 taksitle ödeyince yine aynı fiyatı mı ödüyoruz bankaya? :) yazmıştım.
arkadaşlar geldi kargom yazıyorum resim çektim ama yükleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?