AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet var faturam o herkesin sayfasına girebiliyor ya direk aklıma geldi ödeme tarihi daha gelmeden mi çekiyorlar peki?
onu tam bilmiyorum cnm yaa eşim ilgilenir ama sistem böyle onu biliom sadce günü gelmeden çekmez sanmma otomatik her ay çekiyor bilgini sil

kızılay taraflarındayım hayatım. acaba bugün mü sipariş vermeliyim?

cnm ben ankaralıyım ahh emmeleketim :)
şimdi yozgatın bi ilçesinde yaşıyorum belli günler geliyo kargo bak emsela bugün verdim öğleden önce saiparişimi ki cuma günü sabahtan gelsin elime yoksa cuma günü öğleden sonraki sevkiyatla geliyo ozamanda dağıtıma yetişmiyor.cumaya gelir ama sana gelir mi orası var.cumartesi çalışıyolarsa cumartesi gelir yada sen gidip alabilirsin arar sorarsın ankara metropol yoğunluktan belki yetişmez

tamam cnm o zaman bugün vereyim ben yine de yetişirse cuma gelir olmazsa cumartesi gelir heralde:))

arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3 lü 2 bayan 1 erkek şimdi ben onun 2 tanesini satamadım elimde kalacak 3 ünü birden mi iade etmem gerekiyo yoksa 2 sini versem de olur mu acil cevap

arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3 lü 2 bayan 1 erkek şimdi ben onun 2 tanesini satamadım elimde kalacak 3 ünü birden mi iade etmem gerekiyo yoksa 2 sini versem de olur mu acil cevap

cnm hepsini iade etmen lazım paket olduğu için aslında satılır zamanla onlar yaa çünkü tutan parüfmler

ya kızlar k1 i tam yayınlayacak kimse yok mu kataloğu görüp siparişlerimi vericem bekle bekle içim şişti

Son düzenleme:
kızlar aşkolsun bana cevap vermemişsiniz. 2 sorum var birincisi ben takı hediyelerinden sonuncu hediyeyi almak istiyorum da çok geç verirsem siparişi bazılarının gelmeme ihtimali olur mu katalogdan? ikincisi kredi kartına 4 taksitle ödeyince yine aynı fiyatı mı ödüyoruz bankaya? :) yazmıştım.

kimseye gelmedi mi salı günü genelde 2-3 kişiye gelirdi ama bugün kimseye gelmemişmalesef gelen olursa eksik sayfaları ve indirim broşürünü diğerinin yanına eklesin

panorama cem 2li tava 270 liraya hediye
offf süper çantalar var panaromada kırmızı bayıldım
takılar harika
rujlar indirimde
indirim buruşürü var güzel

cnm sonuncuyu almak için sanırım baya beklemen gerek ay sonuna kadar diye düşünüyorum ürünlerde bazı arkadaşlar geçen ay sorun yaşamıştı benzer ürünler yollamıştı avon bence riske atmaya değmez bedava mal baldan tatlı ama :)
ödeme konusunu ben tek seferde yapıyorum eşim ödüyo

k1 devam.
fondotenler yüzde 55 indirimde parfümler indirimde 1 alana 1 bedavatakılar muhteşem
color trend ürünleri güzel ve indirimli
yalnız panoramada temsilci hediyesi 1 tek tava takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…