cnm sonuncuyu almak için sanırım baya beklemen gerek ay sonuna kadar diye düşünüyorum ürünlerde bazı arkadaşlar geçen ay sorun yaşamıştı benzer ürünler yollamıştı avon bence riske atmaya değmez bedava mal baldan tatlı ama :)
ödeme konusunu ben tek seferde yapıyorum eşim ödüyo
ve k-1 yeni parfüm çıkarmış ahu dudulu bay bayan cüzdan hediyeli testeri harika kokuyor:)))
ve k-1 yeni parfüm çıkarmış ahu dudulu bay bayan cüzdan hediyeli testeri harika kokuyor:)))
yükleyemiyosan belki resimlerin formatı büyüktür çözünürlüğünü küçült biraz yüklenir ayy yüklesen de baksak eksiklere:44:
arkadaşlar kusura bakmayınresim yüklemeyi beceremedim
ama özetle yazmaya çalıştım.
kargo işleminde mi canım yok eğer öyleyse ürünler stoklanıyor sonra kargolanıyor sonrada işte sevkiyat bilgisi vs yazıyorürün stogu bekleniyor yazdıgı zaman avon farklı ürünmü gönderiyo
kargo işleminde mi canım yok eğer öyleyse ürünler stoklanıyor sonra kargolanıyor sonrada işte sevkiyat bilgisi vs yazıyor
ben böyle biliyorum
sipariş durumunda ürün stoğu bekleniyor yazıyo cnm
canlarım ben yüklüyorum bekleyin indirm broşürünü
canlarım ben yüklüyorum bekleyin indirm broşürünü
kızlar yükledim indirm broşürünü isterseniz kataloguda koyayım net bi şekilde yükleyimmi kalsınmı
lütfen ekleyin artıksipariş vermem gerekiyor ama kataloguda görmem lazım:)
bu arada bi sorum olacak.. saat 7de falan sipariş versem bugün perşembe günü gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?