AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

lütfen ekleyin artık sipariş vermem gerekiyor ama kataloguda görmem lazım:)

bu arada bi sorum olacak.. saat 7de falan sipariş versem bugün perşembe günü gelir mi

canım eklendi kataloğ panaroma indirim broşürüde görmedin mi sen fazla net değil ama avon k1 yeniyıl
kataloğu bölümünde

Son düzenleme:
ankara çankayadayım..

valla cnm yoğunluktan belki gelmeyebilir ama öğleden sonra gelirse kendin filan alırsın ancak ist.olsan hemen gelebilrde ank bilemiyorum
indirim broşürü ekli kataloğuda birazdan yükliycek arkdş sen 16 dan önce ver işin garanti olsun bence

katalog eline geçen arkadaş cevaplayabilir mi lütfen?:)

avon calming effects rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten var o yeni katalogda kaç lira?
color trend in yeni çıkardıgı parlatıcı var simli 3 rengi var beyaz kırmızı ve turuncu onun fiyatı nedir?
son olarakta max shock maskara(dışı mavi renk olan rimel) nın yeni fiyatını öğrenebilir miyim? :)

kargo yakın kendimde alabilirimde gelmez diye korkuyorum müşteriler çok sıkıştırıyor o yüzden hemen sipariş vrmem gerek:) neyse çok tşekkürler:)

fondoten 30,80 canım indirimde değil.
comar trend parlatıcı 13,50 canım
rimelde 25,40 canım

saat 16 dan sonra bugun siparışı girersen yarın sabah faturalanır ve aksama kargoya verirler. perşembe elinde olur. çünkü benim hep öyle oluyor.

selam kızlar k 13'ün son siparişleri geldi sonunda uf sinir oldum avona tekrar küstüm rose ribbons ruj almıştım geçen ay 3 kez oldu değişime gönderiyorum bu seferde yan tarafına parmak basılmış gibi bir şekil var rujun üzerinde sinirimden gülüyorum

haydaaa senin şansından canım ya hep iadelik değişimlik şeyler gönderiyolar:44:

kızlar yemek takımımda geldi ama yemek tabagının 1 tanesi kırılmış bu sıraları hep kırık getiriyorlar kargocu iade yapacağım yemek takımın sadece 6 adet tabagını göndermemmi lazım yoksa hepsinimi birde gelmiş kargocu diyorki size çalışıyoruz bir sinir oldum tabi çalışacaksın diyeceğim annem almıştı.birde kızlar yemek takımı şimdiye kadar avonun en kaliteli hediye gönderdiği diyebilirm 5 yıldır avonlayım gönderdiği hediyeler çok kalitesizdi yeni gelenlere çok şaşırdım

kataloğu gördük sıra ürünleri görmekte :) şimdi kızlar şu taşlı bileklik ve kolyesi var siyah ondan alan oldumu birde onun yanında küpeli bir siyah set var ondan ortası yuvarlak iki ucu siyah taşlı ondan birde varsa paylaşırsa resmi çok sevinirim ..

bugün sipariş verdim DAINTY DELIGHTS NECKLACE hediye geliyor. hediyeler hiç güzel değil bence. bari 5li küpe seti gelseydi en azından kullanırdım belki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…