AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya anlayamadım gitti şu kırmızı zarf işini acaba bana 2 yıldır niye hiç yollamadılar bende ilk günler girerim genellikle:)

Ben 2 gün önce verdim siparişi allah kahretsin hiç şans yok iade etsem onları da şimdi versem olurmu t.ö. Olmaz diyo çok bilmiş

bana da geldi mesajdan ya çok saçma 500tl lik alışveriş öle ha deyince yapılmaz ki 100tllik bşy olsa hadi neyse de o kdr kısa sürede gün hediyesi saçma olmuş ben de 178tllik siparişimi vermiştim önceden ayrıca ben summertime takı setini istiyodum içinden olcaksa da 250tllik siparişe şimdi hepsini bu hafta versem gelmicek yaa=(

Son düzenleme:
hiç heveslenmeyin arkdaşlar tek faturada 500lira olcakmış yuhhh ya avon bi kerede bizden yana ol yani..benim t.ö bu ay 4,5 milyarlık satış yaptı o yapar anca :)

hiç heveslenmeyin arkdaşlar tek faturada 500lira olcakmış yuhhh ya avon bi kerede bizden yana ol yani..benim t.ö bu ay 4,5 milyarlık satış yaptı o yapar anca :)

benimki tek faturadaydı ama 2 gün önce verdim nerden bilebilirdim totst makinası verceğini çok üzüldüm yaaa bidahada toplayamamki iadede olmuyormuş fırsatı kaçırdık yaniamann belkide en dandiğidir king in böyle teselli edeyim bari kendimi

evet tek faturada olması gerekiyor sonra koliler de balık istif geliyor bi güzel tost makinesi hatırlıyorum ben daha yeni üye olmuştum veya olucaktım o aylarda temsilci hediyesiydi ekmek kızartma makinesi ve tost makinesi verelim şu kdrlık koli hazırlayıp size demişlerdi 500tllik satışa o zmn da öle bşydi ben istememiştim daha yeni üye olmşm ne zaman satıcam 500tlilik ürünleri kim ödicek on ayrıca

kızlar o tost makinası 700 watt piyasa fiyatı 50 lira alamayanlar ( bende dahil )üzülmesinler o kadar da iyi değil yani bencee tabi bu benim fikrim katılırmısınız bilmem

Arkadaşlar avon carenin 1 alana 2 bedava kremleri varya mavi yeşil pembe ydi galiba onları nasıl kullancaz müşterim soruyor mesela banyodan sonramı tonikten sonramı sıkılaştırıcı ne zaman besleyici olanı ne zaman temizleyici ne zaman yatarkenmi gün içindemi çok kokoş birisi ya bana yardım edin bilmiyorum demeye utandım Size sorayım dedim bi

kızlarr max super shock(dışı mavi olan) maskaraya bayıldım çok güzelmiş gerçekten bundan sonr hep onu kullancam:) sizler de deneyin çok memnun kaldım ben:)

arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3lü bi de indensite aldım elimde perseve bayan ve signature erkek kaldı tek de geri gönderilmiyo muş kimseye de satamadım kızlar ankarada olup benden bunları alacak olan var mı acaba acil

avonu arayıp yanlış ürün gönderdiklerini belirt canım altın fırsattaki fondoteni de bir dahaki siparişinle değişime gönder yada kargo şirketine direk git ordan yolla senin ürünlerin avona ulaşınca değişiminde yapılır yani çok beklemezsin

Son düzenleme:

canım burda satış yapmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…