AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir rujda kurşun olup olmadığını anlamanız için yapmanız gereken beyaz bir kağıda ruju sürüceksiniz. daha sonra ''altın''ı üzerine sürtüceksiniz. Eğer kağıttaki rujun rengi bariz bir şekilde koyulaşırsa bu onun kurşun içerdiğini gösterir. Aslında çoğu rujda kurşun var ama bu markasız olan ucuz rujlarda çok fazla bulunuyor. ben denedim avonun rujlarında fazla mktarda var ( evde doğal ruj yapmaya karar verdim ( becereblrsem (

bak bunu ögrendigim iyi oldu sipariş verdikten sonra bi kac bişey cıkıo yada kendim keske sunuda alsaydım diyorum vazgeciyorum bende bi sorayım bakalım t.ö ne dicek..mesela k1 in indirim buroşüründen alcaklarım var ama ilk gün sipariş girmezsem stokta kalmıyo siparişlerimide kampanyanın ortasında falan vercem oyuzden vazgeciyodum indirim buroşüründeki alcaklarımdan.en iyisi ona söylemek

canım takım öncülerinize verdiğiniz her sipariş takım öncülerinizin işine yarar belki de sene sonunda yıldızlar klübü statünüzü yükseltip hediye olan altın takı setini bile kazanabilirsiniz o yüzden fazla takım öncülerine sipariş verdirtmeyi önermiyorum

Son düzenleme:

3üye 70lira demek cnm :)
tö yalancısıyım :)

Son düzenleme:

canım takım öncülerimizde sipariş veriyor satış ve limitlerini dolduruyorlar değilmi bronz,gümüş vs vs gibi üyelik için ödüllerini alabilmek içinde yüksek satış yapmaları lazım biz siparişlerimizi takım öncülerine verirsek onların işine yaramazmı yarar değilmi neden bizim işimize yarıcak bir olayı elimizden kaçıralım takım öncüleri kendi siparişlerini kendileri vermeli bizde kendi siparişlerimizi kendi faturamızdan vermeliyiz benim demek istediğim bu takım öncülerinin üyeden kazandıkları ücretlerden bahsetmiyorum ben

her zaman degil zaten canım.arada sırada bir iki ürün okadar.mesela indirim broşüründeki makyaj paleti ve 24k göz kalemi bide ruj var onları istiyorum ama ilk gün sipariş vermiycem bu ikisi içinde bosuna kargo ücreti ödemeye gerek yok ya almıycam yada olursa t.ö verdirtcem...her zaman olmaz zaten
bu arada makyaj paletini kullanan varmı önerirmisiniz

üyelerden kazandıkları ücretlerde var tabiki biz kendimiz sipariş verdiğimiz zamanda onlara yarıyor zaten tutupta siparişlerimizi de onlara verirsek nerde kaldı bizim avon üyeliğimiz o zaman üye olmayalım takım öncüleriyle çok yakın olalım onlara sipariş verelim birde üstüne giriş fiyatından ver bize diye extra dil dökelim olurmu öyle şey

85 i tamamlarsın sonrada almıcak olduğun ürünlerini de iade edersin ben sadece öneride bulundum canım mesela ben sene başında bir arkadaşıma kendi siparişlerimden verdim takım öncüsü kendisi şimdi benim az açığım kaldı bronz için ama alamıyorum ondan destek istesem asla destek vermez ben ona destek olmasaydım şimdi takı seti benim olcaktı

haklısın valla canım en iyisi öyle yapmak alıyım iade edeyim nasılsa iadeden sonra limitin altına düşsede kargo parasını almıyolarmıs.bosuna sevindirmeyim t.ö.verirmi hiç tabiki vermez destek o almış yürümüş senle işi olmazki

ben burdan benim kazanamadığım altın takı setini sizlerin kazanmasını isterim canım benim demek istediğim sadece bir öneriydi burda bazen yazıyoruz 85 tl yi tamamlayalım kargo gelince iade edelim diye hatta tatlım geçen şekercik yazmıştı bir arkadaşa cevap olarak bir ürün olsa bile müşteri için onun siparişini vermeliyiz diye bize bir zararı yok nasıl olsa siparişimiz dışında olan ürünleri iade hakkımız var iadelerimiz vermiş olduğumuz 85tl lik siparişin altına düşsede kargo ücreti ödemiyoruz önemli olan sipariş verirken 85'e tamamlamak

evet canım aynen zaten aramda bozuldu onunla zırt pırt ben okuldayken bile arıyordu siparişin varmı diye bende sipariş olmazmı hiç en sonunda sinir olmuştum sonra tersledim küstük iyi oldu onunla küsmek

kızlar selam
merak ettiğim bir konu var, avon sitesindeki katalog açılmıyor sitedemi sorun var bendemi ??? :26:
(sadece temsilci olarak girince sipariş bölümündeki katalog açılıyor)

kızlar selam
merak ettiğim bir konu var, avon sitesindeki katalog açılmıyor sitedemi sorun var bendemi ??? :26:
(sadece temsilci olarak girince sipariş bölümündeki katalog açılıyor)

evet canım aynen zaten aramda bozuldu onunla zırt pırt ben okuldayken bile arıyordu siparişin varmı diye bende sipariş olmazmı hiç en sonunda sinir olmuştum sonra tersledim küstük iyi oldu onunla küsmek

oohh rahatsın yani keske basta tersleseydin bulmus senin gibi siparişi bol olanı faydalanmak istemiş ama aayyy o seviyelere ulasırmıyım acaba bigün

oohh rahatsın yani keske basta tersleseydin bulmus senin gibi siparişi bol olanı faydalanmak istemiş ama aayyy o seviyelere ulasırmıyım acaba bigün

ulaşırsın canım evet haklısın da aramda iyiydi onunla önceden sonra tersledim artık arayamıyor yolda karşılaşsakta hıh yapıp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…