aynen canım 85 tl'lik bile olmadı benim belki son anda artar da daha siparişlerimi bile vermedim zaten
evet canım zaten komşumuz oluyo takım öncüm .arada ben siparişimi verip ek bi kaç sipariş çıkınca da ona yazdırıyorum aynı bize geliş fiyatından alıyorum canım sonuçta aynı işi yapıyoruz bi problem çıkarmıyo katalog falan da lazım olursa gel iste benden diyo iyiyiz takım öncümle yanibeni takım öncüsü yapcaktı üye bulsaydım bende bulurum sana dedi ama hiç bulamadım kimse yanaşmadı yapamam temsilcilik diye şimdi o liderliğe yükseldi üyeleri çok onun:)[/QUO
bende istiyorum t.ö olmak ama kimseyi üye yapamıyorum senin gibi başka yolu yokmu t.ö .olmanın internetten form doldursak olunmuyormu ?
evet canım zaten komşumuz oluyo takım öncüm .arada ben siparişimi verip ek bi kaç sipariş çıkınca da ona yazdırıyorum aynı bize geliş fiyatından alıyorum canım sonuçta aynı işi yapıyoruz bi problem çıkarmıyo katalog falan da lazım olursa gel iste benden diyo iyiyiz takım öncümle yanibeni takım öncüsü yapcaktı üye bulsaydım bende bulurum sana dedi ama hiç bulamadım kimse yanaşmadı yapamam temsilcilik diye şimdi o liderliğe yükseldi üyeleri çok onun:)
ben k1e odaklandım canım onda ulşaırım inş bu ay kimse almadı k1 de alırlar inş
bak bunu ögrendigim iyi oldu sipariş verdikten sonra bi kac bişey cıkıo yada kendim keske sunuda alsaydım diyorum vazgeciyorum bende bi sorayım bakalım t.ö ne dicek..mesela k1 in indirim buroşüründen alcaklarım var ama ilk gün sipariş girmezsem stokta kalmıyo siparişlerimide kampanyanın ortasında falan vercem oyuzden vazgeciyodum indirim buroşüründeki alcaklarımdan.en iyisi ona söylemek
canım takım öncülerinize verdiğiniz her sipariş takım öncülerinizin işine yarar belki de sene sonunda yıldızlar klübü statünüzü yükseltip hediye olan altın takı setini bile kazanabilirsiniz o yüzden fazla takım öncülerine sipariş verdirtmeyi önermiyorum
3üye 70lira demek cnm :)
tö yalancısıyım :)
canım takım öncülerinize verdiğiniz her sipariş takım öncülerinizin işine yarar belki de sene sonunda yıldızlar klübü statünüzü yükseltip hediye olan altın takı setini bile kazanabilirsiniz o yüzden fazla takım öncülerine sipariş verdirtmeyi önermiyorum
3üye 70lira demek cnm :)
tö yalancısıyım :)
her zaman degil zaten canım.arada sırada bir iki ürün okadar.mesela indirim broşüründeki makyaj paleti ve 24k göz kalemi bide ruj var onları istiyorum ama ilk gün sipariş vermiycem bu ikisi içinde bosuna kargo ücreti ödemeye gerek yok ya almıycam yada olursa t.ö verdirtcem...her zaman olmaz zaten
bu arada makyaj paletini kullanan varmı önerirmisiniz
85 i tamamlarsın sonrada almıcak olduğun ürünlerini de iade edersin ben sadece öneride bulundum canım mesela ben sene başında bir arkadaşıma kendi siparişlerimden verdim takım öncüsü kendisi şimdi benim az açığım kaldı bronz için ama alamıyorum ondan destek istesem asla destek vermez ben ona destek olmasaydım şimdi takı seti benim olcaktı
her zaman degil zaten canım.arada sırada bir iki ürün okadar.mesela indirim broşüründeki makyaj paleti ve 24k göz kalemi bide ruj var onları istiyorum ama ilk gün sipariş vermiycem bu ikisi içinde bosuna kargo ücreti ödemeye gerek yok ya almıycam yada olursa t.ö verdirtcem...her zaman olmaz zaten
bu arada makyaj paletini kullanan varmı önerirmisiniz
haklısın valla canım en iyisi öyle yapmak alıyım iade edeyim nasılsa iadeden sonra limitin altına düşsede kargo parasını almıyolarmıs.bosuna sevindirmeyim t.ö.verirmi hiç tabiki vermez destek o almış yürümüş senle işi olmazki
evet canım aynen zaten aramda bozuldu onunla zırt pırt ben okuldayken bile arıyordu siparişin varmı diye bende sipariş olmazmı hiçen sonunda sinir olmuştum sonra tersledim küstük iyi oldu onunla küsmek
kızlar selam
merak ettiğim bir konu var, avon sitesindeki katalog açılmıyor sitedemi sorun var bendemi ??? :26:
(sadece temsilci olarak girince sipariş bölümündeki katalog açılıyor)
oohh rahatsın yani keske basta tersleseydin bulmus senin gibi siparişi bol olanı faydalanmak istemiş amaaayyy o seviyelere ulasırmıyım acaba bigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?