canım burda satış yapmak yasak
yasak ta sadece temsilciler için diyorum belki bi eksiği olup aynı şeyi yaşamak istemeyen de vardır ondan sormuştm ya neyse yasaksa
k 1 de yine azra akın var bi arkadaş istemiyodu ama
Arkadaşlar avon carenin 1 alana 2 bedava kremleri varya mavi yeşil pembe ydi galiba onları nasıl kullancaz müşterim soruyor mesela banyodan sonramı tonikten sonramı sıkılaştırıcı ne zaman besleyici olanı ne zaman temizleyici ne zaman yatarkenmi gün içindemi çok kokoş birisi ya bana yardım edin bilmiyorum demeye utandımSize sorayım dedim bi
kızlar avından bana mesaj geldi yılbaşı hediyesi veriyomuş bugün 16dan pazar günü 16ya kadar 500liralık satışa king tost makinası vericekmiş
bilginizeee
Eki Görüntüle 304457
gelen yemek takımım
ben beğendim bu aradaa
benimde 2 rımel eksik geldi faturaya işlenmiş ama yok aradım avonu bidahaki kolime koycaklar
temsilcimin birine de böyle bi kaç ürün eksik gelip 2 tane üründe fazla gelmiş
iyice dozuttular
aynen canım 85 tl'lik bile olmadı benim belki son anda artar da daha siparişlerimi bile vermedim zatenevet herkese göndermişler msj ama ben bu ay inanılmaz düşüş yaşadım kimse almadı limiti bile geçemedim o yüzden k1den sipariş toplamaya başlıcam bu ay da az bi sipariş geldi onları da yönetmen tö ne vericem yerime versin boşuna kargo parası ödemiyim
Eki Görüntüle 304457
gelen yemek takımım
ben beğendim bu aradaa
benimde 2 rımel eksik geldi faturaya işlenmiş ama yok aradım avonu bidahaki kolime koycaklar
temsilcimin birine de böyle bi kaç ürün eksik gelip 2 tane üründe fazla gelmiş
iyice dozuttular
evet herkese göndermişler msj ama ben bu ay inanılmaz düşüş yaşadım kimse almadı limiti bile geçemedim o yüzden k1den sipariş toplamaya başlıcam bu ay da az bi sipariş geldi onları da yönetmen tö ne vericem yerime versin boşuna kargo parası ödemiyim
aynen canım 85 tl'lik bile olmadı benim belki son anda artar da daha siparişlerimi bile vermedim zaten
evet herkese göndermişler msj ama ben bu ay inanılmaz düşüş yaşadım kimse almadı limiti bile geçemedim o yüzden k1den sipariş toplamaya başlıcam bu ay da az bi sipariş geldi onları da yönetmen tö ne vericem yerime versin boşuna kargo parası ödemiyim
serelim canım sen doldurursun o limiti zaten alırsın tost makinesini
tebrikler canım :)
t.ö senin yerine verince geliş fiyatındanmı alıyosun aynı öyle kabul ediyolarmı ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?