AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar kadınlar klübünü facebook'ta beğenelim lütfen yani bu sayfanın başında Like.Sign Up to see what your friends like. yazan yerdeki like yazısını beğenelim hep birlikte destek olalım

Son düzenleme:

canım o kremleri ardı ardına farklı farklı kullanmasın gün içerisinde bence zaten hepsinin nemlendirici özelliği var gece kremi gündüz kremi diye geçmiyo. ama şu şekilde yapabilir mavi olanın nemlendirme özelliği daha çok banyodan çıkınca onu kullanabilir cildin kaybeden nemini alması için. yeşil olan yüzü matlaştırıyo onu da tonik yaptığı zamanlar toniğin ardından uygulayabilir. pembe olan da sıkılaştırıcı zaten onu da gece yatmadan önce sürsün bence.ama hepsini aynı gün içinde yapmasın hergün farklı kullansın benim fikrim bu yani ben olsam böyle bişey önerirdim

Son düzenleme:

gelen yemek takımım
ben beğendim bu aradaa
benimde 2 rımel eksik geldi faturaya işlenmiş ama yok aradım avonu bidahaki kolime koycaklar
temsilcimin birine de böyle bi kaç ürün eksik gelip 2 tane üründe fazla gelmiş

iyice dozuttular

Son düzenleme:
kızlar avından bana mesaj geldi yılbaşı hediyesi veriyomuş bugün 16dan pazar günü 16ya kadar 500liralık satışa king tost makinası vericekmiş
bilginizeee

evet herkese göndermişler msj ama ben bu ay inanılmaz düşüş yaşadım kimse almadı limiti bile geçemedim o yüzden k1den sipariş toplamaya başlıcam bu ay da az bi sipariş geldi onları da yönetmen tö ne vericem yerime versin boşuna kargo parası ödemiyim

gerçekten çok güzelmiş takım kaliteli duruyo güle güle kullan

aynen canım 85 tl'lik bile olmadı benim belki son anda artar da daha siparişlerimi bile vermedim zaten

güzelmiş canım güle güle kullan.keske objektif bölümüne koysaydın

ben zaten kendime alıyorum limiti dolduruyorum yetiyo isteyen olursa bişey alıyo ama satıs yapayım diye ugrasmıyorum hayal benim için 500tl zaten

t.ö senin yerine verince geliş fiyatındanmı alıyosun aynı öyle kabul ediyolarmı ki:26:

tşkler kızlar hemen sipariş grmeseydim avondan 2.tost makinamıda alırdım ya
ama gerçi bu kingmiş

t.ö senin yerine verince geliş fiyatındanmı alıyosun aynı öyle kabul ediyolarmı ki:26:

evet canım zaten komşumuz oluyo takım öncüm .arada ben siparişimi verip ek bi kaç sipariş çıkınca da ona yazdırıyorum aynı bize geliş fiyatından alıyorum canım sonuçta aynı işi yapıyoruz bi problem çıkarmıyo katalog falan da lazım olursa gel iste benden diyo iyiyiz takım öncümle yani beni takım öncüsü yapcaktı üye bulsaydım bende bulurum sana dedi ama hiç bulamadım kimse yanaşmadı yapamam temsilcilik diye şimdi o liderliğe yükseldi üyeleri çok onun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…