teşekkür ederim cnm hayır alınmaz bi sonrakine aktarılır.
k1 de satış yapılmaz kızlar doğru dürüst ben kendime aldıklrımla beraber zarzor 85-90a tamamladım erken sipariş için bugün zarzor düşürdüm teli yine öğlearamda. rondel takı seti geliyomuş hiç istmiyodumtost makinem ve yemektakımım da gliyor kızlar bu arada teal kalemlerde problem var iki oldu göndermiyolr biri bnmdi biri arkadaşın arkadaşının hadi bna gelmese önemli değil beklerim de biri tanımadığm biri faturayı düşürmüşler sinir olduum tam 500lük yapsaymşm göndermezlerdi allahbilir boşuna uğraş dur red2000 yeni çıkan güzel kızlar beyaztenlilere güzel gider ben beğendim bronze treasure da güzel kahverengi bi renk hoş sürümlü ikisi de kırmızı azıcık boyuyo sparkling silver açık bi gri smokey diamond daha güzel renk veryo bnce temizleme sütüde güzel kızlar bi yüzük vardı anneme aldım adını unuttum carina mıydı neydi ağır bi yüzük ama 6numarası bile büyük umarım anneme olur blaccurrant parlatıcıyıda beğendim kızlar
arkadaşlar sayfa 67 de göz makyaj temizleyicisiyle beraber olan ın a blink eyeliner and shodow pencil .teal rengini almak istiyorum kullanan varsa acil yazabilirmi sipariş giriyorum
herkes memnun teal renginden canım güzel yaz bence
kızlar bugün bende temsilci oldum şans dileyin banaama k14de indirimde olan çok çok az şey var çok satış yapamam gibi
k 14 hediyesi yemek takımı porselenmi yoksa hani bide alçı gibi oluyor kaba hani öylemi?
teşekkürler tatlım yazayım o zaman fazla oluyorum ama sayfa 72 de color trend turquoise rengi nasıl arkadaş istedi kullanmadığım için bir şey söyleyemedim
güle güle kullan canım yeni ürünlerinikargo ücreti için hayır alınmaz bir sonrakine aktarılır demişsin birçok arkadaş alınmıyo dedi burda seninkini aktardılar mı bir sonraki aya?:44:
bn kullandm cok beyendim tekrar alıcam k1den. benim gözlerim yeşil çok belirginleştirdi bu kalem
individual blue pek kalıcı değil canım çok hoş ferah bi koku ama kalıcılığı az kalıcı olarak true forceyi öneririm
teşekkür ederim evet bayağı beğendim keşke kalıcı olsaydı ya true force önceden kullandı istemiyor :) Başka varmı kızlar genç işi kalıcı erkek parfümü perceive simpy because fullspeed onlar var başka :)
Kızlar ya bu avonun erkek parfümlerinden böyle kalıcı varmı ya son ayım bitiriyorum da kardeşime alayım birtane bitirmeden ya çok güzel kokuyolar avonun parfümleri ama kalıcılığına bir çare bulsunlar 0 kalıcılık yarım saate uçuyor christian nuit aldım güzel koku ama verdiğim paraya değmedi 5 sıkış ile kalıyor birazdaha snra perceive 3-4 fullspeed de öyle simpy beacuse 3 kez öyle biraz kalıyolar ama bu 1 saatlik sonuçlar yaniçocuğa bir türlü kalıcı birşey bulamadım genç işi kalıcı bişey söyleyiniz lütfen individual düşünüyorum güzel kokuyor ama kalıcımı değilse başka öneriniz nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?