AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

güle güle kullan canım yeni ürünlerini kargo ücreti için hayır alınmaz bir sonrakine aktarılır demişsin birçok arkadaş alınmıyo dedi burda seninkini aktardılar mı bir sonraki aya?:44:

arkadaşlar sayfa 67 de göz makyaj temizleyicisiyle beraber olan ın a blink eyeliner and shodow pencil .teal rengini almak istiyorum kullanan varsa acil yazabilirmi sipariş giriyorum

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum :)

kızlar bugün bende temsilci oldum şans dileyin bana ama k14de indirimde olan çok çok az şey var çok satış yapamam gibi

bende yeni üyeyim arkadaşım valla bende sanki sürekli satış yapamam gibi düşünüyorum nasıl yapıyosunuz arkadaşlar bu ay alan kişiler bidahaki ay tekrar alırlarmıki öyle çok çevremde yok ama yinede bi şansımı denemek istedim

hangi takı geliyo acaba benim kargom var bugün girdim siparişi ama ?
fatura yok inş.3.ürün gelir ya

k 14 hediyesi yemek takımı porselenmi yoksa hani bide alçı gibi oluyor kaba hani öylemi?

arkadaşım o hediyeyi almak çok zor ya temsilci fiyatıyla 500 tllik satış yapmak gerekiyormuş ben satış fiyatıyla bie okadar yapamam nasıl satılıyo bu kadar valla brova satış yapanlara

güle güle kullan canım yeni ürünlerini kargo ücreti için hayır alınmaz bir sonrakine aktarılır demişsin birçok arkadaş alınmıyo dedi burda seninkini aktardılar mı bir sonraki aya?:44:

teşekkürler canım yok cnm aktarılır dediğim de o gelmyen ürünün miktarı yani fiyatı oraya aktarılır ondan demiştim. yok bana da oldu öyle ama alınmıyo kargo ücreti hiçbişekilde

individual blue pek kalıcı değil canım çok hoş ferah bi koku ama kalıcılığı az kalıcı olarak true forceyi öneririm

teşekkür ederim evet bayağı beğendim keşke kalıcı olsaydı ya true force önceden kullandı istemiyor :) Başka varmı kızlar genç işi kalıcı erkek parfümü perceive simpy because fullspeed onlar var başka :)

aromadisiac ve herve leger bence en güzel erkek kokuları sımply because'da güzel ve kalıcı bence ve birde crisp forest true force'de güzel ama bence saydıklarım en güzeli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…