pardon acaba bırsey ogrenebılırmıyım.. k1 dedıgnz ocak 2012 katalogumu : ) daha cok yenıyım de hıcbırsey bılmıorum : )
evet canım k1 2012 kataloğu şu anda k 14 ün satışı yapılmakta 30 aralık saat 16,00 da k 14 biticek
16,00 dan sonra k 1 den sipariş verebilirsin
saol canım benım.. pekı bırsey daha sorabılırmıyım : ) .. ben k14ten sıparıs verdım cuma gunu (( daha faturalanmadı ama :/ ))) her neyse verdıgım sıparıs sonunda bana bır sonrakı ayın katalogu gelıyomu? yoksa ben ekstradan almalımıyım?
Kızlar sizce hangisi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz?
1.
2.
3.
Eki Görüntüle 305858
bunu öneriyoruz genelde bu çok iyi cidden en iyisi
Kızlar sizce hangisi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz?
kesinlikle shock hatta arkadaşımın dediği gibi mavi olanıki benim kirpiklerim kısadır ve kolay kolay kıvrılmaz ben çok memnunumm
Komple mavi olan indirimde değil :18: Ozaman 2. yi alıyım kızlar..
Teşekkürlerrr
Eki Görüntüle 306017
bu cnm
benim soruma da biri cvp verse ...şimdi bu iade ve değişim için ürün var deiğşim ürün stokta yoksa fatura 83e düşüyor kargo ücreti alıyormu
kızlar bugün bende temsilci oldum şans dileyin banaama k14de indirimde olan çok çok az şey var çok satış yapamam gibi
Komple mavi olan indirimde değil :18: Ozaman 2. yi alıyım kızlar..
Teşekkürlerrr
Kızlar ya bu avonun erkek parfümlerinden böyle kalıcı varmı ya son ayım bitiriyorum da kardeşime alayım birtane bitirmeden ya çok güzel kokuyolar avonun parfümleri ama kalıcılığına bir çare bulsunlar 0 kalıcılık yarım saate uçuyor christian nuit aldım güzel koku ama verdiğim paraya değmedi 5 sıkış ile kalıyor birazdaha snra perceive 3-4 fullspeed de öyle simpy beacuse 3 kez öyle biraz kalıyolar ama bu 1 saatlik sonuçlar yaniçocuğa bir türlü kalıcı birşey bulamadım genç işi kalıcı bişey söyleyiniz lütfen individual düşünüyorum güzel kokuyor ama kalıcımı değilse başka öneriniz nedir??
bana geçen gün arkadaşım verdı kullanmıyomus. bilmiyorum bence para verıp alma yanı yapış yapış işe yararmı bılmem ama duzenlı kullanmak gerekır. yapış yapışm oldugu için üşeniom sürmeyekızlar aranızda göğüs bölgesi icin sıkılaştırıcı jeli kullanan varmı?
kızlar cılgın salı varmı
Eki Görüntüle 306017
bu cnm
benim soruma da biri cvp verse ...şimdi bu iade ve değişim için ürün var deiğşim ürün stokta yoksa fatura 83e düşüyor kargo ücreti alıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?