AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

pardon acaba bırsey ogrenebılırmıyım.. k1 dedıgnz ocak 2012 katalogumu : ) daha cok yenıyım de hıcbırsey bılmıorum : )

evet canım k1 2012 kataloğu şu anda k 14 ün satışı yapılmakta 30 aralık saat 16,00 da k 14 biticek
16,00 dan sonra k 1 den sipariş verebilirsin

evet canım k1 2012 kataloğu şu anda k 14 ün satışı yapılmakta 30 aralık saat 16,00 da k 14 biticek
16,00 dan sonra k 1 den sipariş verebilirsin

saol canım benım.. pekı bırsey daha sorabılırmıyım : ) .. ben k14ten sıparıs verdım cuma gunu (( daha faturalanmadı ama :/ ))) her neyse verdıgım sıparıs sonunda bana bır sonrakı ayın katalogu gelıyomu? yoksa ben ekstradan almalımıyım?

onlar 1 tane gönderiyor daha fazla istersen siparişine eklemen gerekiyor

kızlar bişey sormalıyım şimdi..
iadem ve değişimim var eğer değişimi yollamzlarsa faturam 83liraya düşüyor o zaman benden kargo bedeli alıcakmı ?
violet çanta indirim broşüründeydi hasarlı olduğu için yolladım indşirim broşüründe diye belki yenisini yollamazlarsa ?

Son düzenleme:

bunu öneriyoruz genelde bu çok iyi cidden en iyisi

Kızlar sizce hangisi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Komple mavi olan indirimde değil :18: Ozaman 2. yi alıyım kızlar..
Teşekkürlerrr

3.maskarada çok iyi extend olan çok memnunlar kullananlar. 2.yi ben beğenmemiştim kirpiklerimi tel tel ayırdı uzun kirpikleri tel tel sevmiyorum ben ama bu mavi olan çok iyimş kullanmadım ama seveni çok indirimde ayrıca mavi maskara canım

individual blue pek kalıcı değil canım çok hoş ferah bi koku ama kalıcılığı az kalıcı olarak true forceyi öneririm

Eki Görüntüle 306017
bu cnm
benim soruma da biri cvp verse ...şimdi bu iade ve değişim için ürün var deiğşim ürün stokta yoksa fatura 83e düşüyor kargo ücreti alıyormu

teşekkür ederim cnm hayır alınmaz bi sonrakine aktarılır.

k1 de satış yapılmaz kızlar doğru dürüst ben kendime aldıklrımla beraber zarzor 85-90a tamamladım erken sipariş için bugün zarzor düşürdüm teli yine öğlearamda. rondel takı seti geliyomuş hiç istmiyodum tost makinem ve yemektakımım da gliyor kızlar bu arada teal kalemlerde problem var iki oldu göndermiyolr biri bnmdi biri arkadaşın arkadaşının hadi bna gelmese önemli değil beklerim de biri tanımadığm biri faturayı düşürmüşler sinir olduum tam 500lük yapsaymşm göndermezlerdi allahbilir boşuna uğraş dur red2000 yeni çıkan güzel kızlar beyaztenlilere güzel gider ben beğendim bronze treasure da güzel kahverengi bi renk hoş sürümlü ikisi de kırmızı azıcık boyuyo sparkling silver açık bi gri smokey diamond daha güzel renk veryo bnce temizleme sütüde güzel kızlar bi yüzük vardı anneme aldım adını unuttum carina mıydı neydi ağır bi yüzük ama 6numarası bile büyük umarım anneme olur blaccurrant parlatıcıyıda beğendim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…