AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k1 den telefondan sipariş verdim kızlar wish of happines gelecek .ayrıca bu ay hediye gelen summer white bayıldımmmm cok kalıcı ve durdukça daha güzel kokuyo artık favorilerim arasındaaa:13:

ya kızlar bişey sormam lazım ben bu ay yeni başladım ve sayfa 67 deki paketten bi siparişim var ama kodu yok. yani ben göz makyaj temizleyicisi ve kalemi ayrı ayrımı vericemde fiyat düşücek anlamadım bi yardım edermisiniz en acilinden lütfennn

ikisininde kodunu yaz canım.sonrada fatura tahmini tutarına tıkla ordan asıl fiyatlarına bak düştümü düşmedimi anlarsın

Kızlar ya bu avonun erkek parfümlerinden böyle kalıcı varmı ya son ayım bitiriyorum da kardeşime alayım birtane bitirmeden ya çok güzel kokuyolar avonun parfümleri ama kalıcılığına bir çare bulsunlar 0 kalıcılık yarım saate uçuyor christian nuit aldım güzel koku ama verdiğim paraya değmedi 5 sıkış ile kalıyor birazdaha snra perceive 3-4 fullspeed de öyle simpy beacuse 3 kez öyle biraz kalıyolar ama bu 1 saatlik sonuçlar yani çocuğa bir türlü kalıcı birşey bulamadım genç işi kalıcı bişey söyleyiniz lütfen individual düşünüyorum güzel kokuyor ama kalıcımı değilse başka öneriniz nedir??

individual kuzeınm kullanıyo.kalıcı dedi bnde alıyorum eniştem sipariş verdi

kızlar takı setinin gelmesi için bir tek siparişin tutarı 250tl olmamalı değil mi 2. siparişte tamamlasakta olur? bide en son hangi set geldi söylemediniz sormuştum :)

kızlar telefonla sipariş nası veriliyo ve telefondan sipariş verince hediye mi geliyo?:)

sadece kolisinden kırmızı zarf cıkan kişiler telden sipariş verebiliyo canım.bu ay su gelcek bu gelcek diye zarfta yazıyo ne geleceğinide biliosun.bana kırmızı zarf geliyo hep.1 parfüm kazandım.şimdi k1 den sipariş verdim yıne parfum gelecek ole işte:2:

kızlar takı setinin gelmesi için bir tek siparişin tutarı 250tl olmamalı değil mi 2. siparişte tamamlasakta olur? bide en son hangi set geldi söylemediniz sormuştum :)

evet canı tek sipariş değil.tüm siparişlerin bboyunca 250 olması gerek.enson 2.sıradaki takı geliyo dediler

anladım hayatım. o zaman benim şu an k1den sipariş verme olanağım yok öyle mi:))

kızlar telefonla sipariş nası veriliyo ve telefondan sipariş verince hediye mi geliyo?:)

yok talım hiç alakası yok bana zarf filan gelmedi kaç kez siparişimi telefondan verdim hiç sorun olmadı cep telefonundan ister sms olarak ister yine cep teledonundan avon sitesine gir ver siparişini ben evden uzak olduğumda ve internet hattımda sorun olduğunda hep bu yolla veriyorum siparişlerimi.

bende temsilciyim ve gizlisevda arkadaşıma katılıyorum hiç bi sorun çıkmıyo cnm merak etme.

Ayrıca kadınlar kulübü üyeleri kendi adıma bir duyuruda bulunak istiyorum..hep kadın kadının kurdudur derler bunun böyle olmadıgını göstermek için sizleri yeni açtığım bloguma desteğe bekliyorum..takipçim olursanız çok mutu olurum :)
Her telden rapsodi tıklayın

Son düzenleme:
merhaba kızlaaaar : ) .. ben hem burda hemde avonda yenıyım : ) o yuzden sızın yardımlarınıza ıhtıyacım var.. ben cuma sıparıs vermıstım sımdı baktım hala faturalanmamış dıyor. neden oyle oldu anlamadım.. bırde sey k1 katalogu dedıgı ocak ayının katalogu dımı?? ..son olarakta mesela ben her ay duzenlı sıparıs verıorum dıyelım bana ucretsz bır sonrakı ayın katalogu gelırmı? yoksa benım ıllakı satın almammı gerekıo???. sımdıden tesekkur edıyorum : )

k1 panoromasında katalog fiyatlarını gördünüzmü zamlanmış 10lu katalog 9,5 20li katalog15,5 olmuş biz pahalı derken iyice zamlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…