kızlar sizce avon pazartesiden sonra yani tost makinasından sonra başka yılbaşı hediyeleri vermeye devam edermi benim 300 liralık oldu versemmi pazartesi beklesemmi acaba?
kızlar sizce avon pazartesiden sonra yani tost makinasından sonra başka yılbaşı hediyeleri vermeye devam edermi benim 300 liralık oldu versemmi pazartesi beklesemmi acaba?
ya kızlar bişey sormam lazım ben bu ay yeni başladım ve sayfa 67 deki paketten bi siparişim var ama kodu yok. yani ben göz makyaj temizleyicisi ve kalemi ayrı ayrımı vericemde fiyat düşücek anlamadım bi yardım edermisiniz en acilinden lütfennn
Kızlar ya bu avonun erkek parfümlerinden böyle kalıcı varmı ya son ayım bitiriyorum da kardeşime alayım birtane bitirmeden ya çok güzel kokuyolar avonun parfümleri ama kalıcılığına bir çare bulsunlar 0 kalıcılık yarım saate uçuyor christian nuit aldım güzel koku ama verdiğim paraya değmedi 5 sıkış ile kalıyor birazdaha snra perceive 3-4 fullspeed de öyle simpy beacuse 3 kez öyle biraz kalıyolar ama bu 1 saatlik sonuçlar yaniçocuğa bir türlü kalıcı birşey bulamadım genç işi kalıcı bişey söyleyiniz lütfen individual düşünüyorum güzel kokuyor ama kalıcımı değilse başka öneriniz nedir??
kızlar aranızda göğüs bölgesi icin sıkılaştırıcı jeli kullanan varmı?
kızlar telefonla sipariş nası veriliyo ve telefondan sipariş verince hediye mi geliyo?:)
kızlar takı setinin gelmesi için bir tek siparişin tutarı 250tl olmamalı değil mi 2. siparişte tamamlasakta olur? bide en son hangi set geldi söylemediniz sormuştum :)
sadece kolisinden kırmızı zarf cıkan kişiler telden sipariş verebiliyo canım.bu ay su gelcek bu gelcek diye zarfta yazıyo ne geleceğinide biliosun.bana kırmızı zarf geliyo hep.1 parfüm kazandım.şimdi k1 den sipariş verdim yıne parfum gelecek ole işte:2:
kızlar telefonla sipariş nası veriliyo ve telefondan sipariş verince hediye mi geliyo?:)
sadece kolisinden kırmızı zarf cıkan kişiler telden sipariş verebiliyo canım.bu ay su gelcek bu gelcek diye zarfta yazıyo ne geleceğinide biliosun.bana kırmızı zarf geliyo hep.1 parfüm kazandım.şimdi k1 den sipariş verdim yıne parfum gelecek ole işte:2:
evet canı tek sipariş değil.tüm siparişlerin bboyunca 250 olması gerek.enson 2.sıradaki takı geliyo dediler
k1 panoromasında katalog fiyatlarını gördünüzmü zamlanmış 10lu katalog 9,5 20li katalog15,5 olmuş biz pahalı derken iyice zamlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?