arkadaşlar bazı siparişlerimin kutuları ezik büzük yırtık geliyor ya deli oluyorum ya sanki ne olur kargolarken paketlerken biraz özenli titiz davransalar.
sanki resmen rastgele atmışlar kutunun içine. kızgınım!!
arkdaşlar ürün almak için sipariş takibi yapna varmı yada nerden alcazz
benimde oldu geçen rare goldun kapağı filan açıktı kullanılmış gibi çıktı paketten ne olur jelatinli falan gelse sinir bi durum
benimde rare goldun kutusu öyle yıpranmışki müşteri geri çevirdi iade edicem bu zamana kadar hiç iade etmedim elimde dursun isteyen olursa diyorum ama rare goldla kimse ilgilenmiyor benim çevremde. kendim kullanıyım dedim ama ev parfüm dolu. düşünmekteyim ne yapsam diye :))
Saol canım bende Almond'ı düşünüyodum.
Buğday tenli yazısı niye siliniyor acep?Büyücü silme ya!Çok üzülürüm bak!Saol canım bende Almond'ı düşünüyodum.
kızlar k2de 25tlilk alışverişe 29.5 liraya çanta veriyorlar ya o cantanın geliş fiyatı da mı 29.5 ? tahmini fatura tutarında 29.5 gözüküyor
bu teresa çantadan alan varmı kızlar güzelmi kalitelimi acaba
kızlar ürün stoğu bekleniyor ne demek?
Ben aldım fena gözükmüyor.Yalnız ben avonun çantalarını kalite açısından pek iyi bulmuyorum.Hangi çantasını aldıysam hep üstündeki kumaşı,derisi soyuldu.Hor da kullanmıyorum ama hemen bozuluyorlar.bu teresa çantadan alan varmı kızlar güzelmi kalitelimi acaba
melis çevrende temsilci yokmu hiç? onlardan temin edebilirsin ya da istersen sen kendinde üye olabilirsin.
melis çevrende temsilci yokmu hiç? onlardan temin edebilirsin ya da istersen sen kendinde üye olabilirsin.
şu kalpli rujlar renk vermiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?