kızlaaar
bir müşteri bana bıraktı seçimi
şimdi bu çanta boyu parfümler var ya k2 54-55. sayfalarda
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?
Kızlar sanırım yurtiçi kargoya da bir haller olmuş mesela ben üsküdarda oturuyorum , paketie şuana kadar 9 işlem yapılmış tam bağlarbaşına gelmiş sonra yine samandıra marmara transfer merkezine gitmiş olarak görünüyor belli ki internet sitesinde bir sorun var :/
kızlaaar
bir müşteri bana bıraktı seçimi
şimdi bu çanta boyu parfümler var ya k2 54-55. sayfalarda
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?
bende saat 9dan beri bekliyorum, mesaj attı ama gelemedi
bana mesaj atmadı ama kargo takibinden baktım bağlarbaşına gelmiş paketim yani bana 2 dakika .Çoktan elimde olması gerekirdi ama gelemedi , seninki de kötü olmuş ama .Umarım gelir ikimizinki de biran önce .Daha yeni sipariş gircem çünküüü
geldi benim canım sonundaa, seninki de gelir inşallah bugünn
arkadaşlar şu renksiz fondotenin kapatıcılığı nasıl?
ya canım bi de bişey sorcam senin kargon geldi ya hani kargo takibinde gönderi detayında borçlandırma diye birşey yazıyor muydu ?
canım bi müşterim almıştı hiç memnun kalmadıfondöten bile değil beyaz bi ürün gözenekleri kapatıyormuşsun onun üzerine fondöten sürülecekmiş krem gibi aynı
bende hiç sipariş vermemezlik yapmadım bugüne kadar ama büyük ihtimal diğer k3 yayınlandığı hafta gelir adresine canım. şimdiden gelmez bence. bilemiyorum yine de. ama arkadaşın dediği gibi takım öncünden isteyebilirsin onlara 25le 50 arası katalog geliyo sipariş limitlerine göre. ben genelde 1katalog istiyorum 1tane de avon yolluyo çok lazım olduğunda t.ö den gidip istiyorum panaroma hediyesine ulaşamayınca:)
Elivia saat ve ilima küpe ve paspas seti hakkında bilgi verir misiniz?Vermeyen hem selülitli hemide kıllı olsunnn!
slm kızlar little red dress in kokusu nasıl çiçeksi mi nasıl bi koku kullananlardan yorum bekliyorummm:126:
wala red olanını denemedm ama lıttle black dress olanını denedm cnm kokusu guzel yanı super dıyemem ama berbattaa dııl orta yanı ama pek kalıcı dııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?