AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar indirim broşüründe yüz temizleme fırçası diye bir şey var onu alıp kullanan var mı acaba kullanan varsa etkili bir şey mi cevap verirseniz sevinirim..

bende var canım krem almıştım yanında hediye geldi 4-5 ay önce sanırım bi artısı yok canım sadece jelin veye kremin yüzde daha ii dağılmasını sağlıyo parmağınla değilde onu kullanıyorsun işte:27:

arkadaşlar ben siparişime tomorrow parfüm numunesi ekledim ama koliden numune çıkmadı ama faturada görünüyor müşt.hizmetlerini aradım bir sonraki siparişinize ekledim dedi
daha sonra ürünleri ayırdım sahiplerine en son kolide sipariş etmediğim ve faturada yer almayan solitıons bilyalı göz çevresi krem varya o kaldı oürün bana niye geldi hediyemi
geri yollayımmı avona ben bilemedim

yollama bence kimsenin de yolladığını görmedim ben. burda yazıyodu arkadaşlar kolye yüzük vs çıktı koliden sipariş vermemiştim bunları diye ama yolladık diyen görmedim. onu da hediye saysınlar hayret bişey:) :1::1:

yok K-2 siparişlerimi çoktan verdim K-3 e geçtim :) ama acaba şimdi K-2 ayı diye ben 3'ün siparişlerini veremeyecek miyim. yeni sayılırım da pek bilmiyorum:17:

ahh canım benm :)) tabi ki veremeyeceksin. kataloğun üzerine bir bak k-2 ne zaman bitiyorsa ozaman yani k3e gectği zaman vereceksn :)

yollama bence kimsenin de yolladığını görmedim ben. burda yazıyodu arkadaşlar kolye yüzük vs çıktı koliden sipariş vermemiştim bunları diye ama yolladık diyen görmedim. onu da hediye saysınlar hayret bişey:) :1::1:

saol canım yorumun için ama ne bileyim içimede sinmiyor yanlışlıkla olmuş gibime geliyo çünkü hediye olsa faturada yazar nasıl bere eldiven seti hediye amafaturada yazıyo valla bilmiyorum napcam sonra benden katkat çıkmasında

arkadaşlar kolilerden çıkanlar gecikmiş yılbaşı hediyelerimizmiş :))

benim kolimdende barbie vücut şampuanı çıktı. tam kızıma göre :)

banada k2de olan kalpli kolyeden göndermişler ama ücretide yazıyordu 9.67 yazmışlar ek ürün c-14 diye geri gönderdim isteğim dışı gelmiş ve şimdi daha ucuz neden gönderdilerse artık

banada k2de olan kalpli kolyeden göndermişler ama ücretide yazıyordu 9.67 yazmışlar ek ürün c-14 diye geri gönderdim isteğim dışı gelmiş ve şimdi daha ucuz neden gönderdilerse artık

canım ben k2 siparişimi kampanya başlar başlamaz verdim bana hediye gelmedi :) herkese yollamıyorlar mı acaba bi bilgin var mı :)

Back
X