avonun rujlarından çok canlı ve koyu olmayan kırmızı tonları önerir misiniz?narçiçeği tonları olsun
mesela raisin wine,glisten vino disco bunlar nasıl kırmızı mı pembe mi ttonları?sizin önerilerinizi bekliyorum sipariş vermek için
kızlar ben gecen ay yuzuk almıştım avondan ama kucuk geldi.. bunu değiştirmem için formu doldurdum ama hangi boy olduğunu nasıl belirticem. Birde yuzuk gecen katalogdaydı tekrar sipariş vermem gerekirse aynı fiyat olmayacak değil miii
Merhaba ben nar çiçeği rengi olarak ilk önce bu k-4 indirimde olan fiery red rengini önerebilirim canlı ve parlak bir rujdur. Syf:7
Yeni çıkan shine rujlardan cherry pie de olabilir diye düşünüyorum.k-3 Syf:2-3
Son olarakta glisten da nar çiçegi tonlarında ve güzel parlak bir rujdur.
İki katalogtaki indirimli ürünleri söyledim umarım alıp beğenirsin.
Sevgiler..[/QU
teşekkürler ,önerileriniz karar vermemde yardımcı oldu değerlendireceğim.
Vino disco kırmızı ama koyu. raisin wine daha kiremitsi bir renk. sana ultra rich serisinin really rosy rengini önereblrm şu an onu kullanıyorum harika.
zaten 3 boy var cnm . diyelimki sana 6 numara küçük geldi 8 iste. elinde 8 ise bir büyüğü 10 numarayı iste. iade olarak değil değişim olarak gönder. aynı fiyattan gelir sanırım.
Sana cevap verdim üstte canım.Umarım henüz göndermemişsindir.kızlar ben gecen ay yuzuk almıştım avondan ama kucuk geldi.. bunu değiştirmem için formu doldurdum ama hangi boy olduğunu nasıl belirticem. Birde yuzuk gecen katalogdaydı tekrar sipariş vermem gerekirse aynı fiyat olmayacak değil miii
evet her zaman olmuyorteşekkürler iyi oldu bu öneri.katalogtaki gibi olmuyor gelince
eklenmez3 parça içn çantayı kaçımışım yaaaa 3 parçayı yazsam üstünede 85i bişelerle tamamlasam kahverengi çanta gelse diğerlerini sonra iade yollasam ne olur kargo parası filan eklenirmi acaba??????????????:44:
Arkadaşlar benm bir sorum var kredi kartı ile internetten ödeme yapıcam ilk defa yapıcam hangi bilgileri istiyor anlamadım güvenlik kodu ne son kullanım tarihi falan daha önce internetten ödeme yapan var ise bana yardımcı olabilir mi
evet her zaman olmuyor
eklenmez
güvenlik kodu kartın arkasında yazan 3 haneli rakamdır. Son kullanım tarihi de kartın ön yüzünde yazan örneğin 04/15 diye bi rakam vardır ordaki 15 2015 anlamında son kullanım tarihi yani diğer rakam da hesap kesim tarihi sanırsam.
Arkdaşlar birşey sorucağım bilen varmı acaba? Ben avon kolimi hangi adrese gönderirsem göndereyim bunu takım öncüsünün üstündeki yönetmenler görebilirmi ?:26:
göremezler cnm adres gözükmüyor sadece sipariş ettiğin ürünler gözükür
Hımm tşk ettim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?