AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Vino disco kırmızı ama koyu. raisin wine daha kiremitsi bir renk. sana ultra rich serisinin really rosy rengini önereblrm şu an onu kullanıyorum harika.

kızlar ben gecen ay yuzuk almıştım avondan ama kucuk geldi.. bunu değiştirmem için formu doldurdum ama hangi boy olduğunu nasıl belirticem. Birde yuzuk gecen katalogdaydı tekrar sipariş vermem gerekirse aynı fiyat olmayacak değil miii

Kızlar avonun bu küpesinden alan varmı? Varsa fotoğrafını çekip koyabilir mi? Merak ediyorum duruşunu, büyüklüğünü falan..

zaten 3 boy var cnm . diyelimki sana 6 numara küçük geldi 8 iste. elinde 8 ise bir büyüğü 10 numarayı iste. iade olarak değil değişim olarak gönder. aynı fiyattan gelir sanırım.

Şöyle bir bilgi vereyim;

100 tl'nin altında son ödeme tarihi geçmiş, yatırmadığınız avon borcu olduğunda sipariş verebiliyorsunuz. Yani siparişiniz faturalanıyor. Ama 100 tl'nin altında olacak. Benim k3'ten 99 tl borcum vardı son ödeme tarihide 1 hafta geçmişti, k4'ten sipariş verdim ve siparişim faturalandı.

3 parça içn çantayı kaçımışım yaaaa 3 parçayı yazsam üstünede 85i bişelerle tamamlasam kahverengi çanta gelse diğerlerini sonra iade yollasam ne olur kargo parası filan eklenirmi acaba??????????????:44:

zaten 3 boy var cnm . diyelimki sana 6 numara küçük geldi 8 iste. elinde 8 ise bir büyüğü 10 numarayı iste. iade olarak değil değişim olarak gönder. aynı fiyattan gelir sanırım.

Canım yüzük boyunda değişim yapılamaz ancak iade edebilirsin boşuna değişime gönderme.Değişim yapmak demek hasarlı ürünü gönderip hasarsız halini aynı fiyata almak demektir.Renk, boy sorunlarında değişimi olmaz.
İade etmen ve başka bi kampanyada yine indirime girdiğinde istediğin boyu alman gerekiyor.

Sana cevap verdim üstte canım.Umarım henüz göndermemişsindir.

Arkadaşlar benm bir sorum var kredi kartı ile internetten ödeme yapıcam ilk defa yapıcam hangi bilgileri istiyor anlamadım güvenlik kodu ne son kullanım tarihi falan daha önce internetten ödeme yapan var ise bana yardımcı olabilir mi

teşekkürler iyi oldu bu öneri.katalogtaki gibi olmuyor gelince
evet her zaman olmuyor
eklenmez

güvenlik kodu kartın arkasında yazan 3 haneli rakamdır. son kullanım tarihi de kartın ön yüzünde yazan örneğin 04/15 diye bi rakam vardır ordaki 15 2015 anlamında son kullanım tarihi yani diğer rakam da hesap kesim tarihi sanırsam.

Son düzenleme:

tşkler bakalım yapabilicem mi

kızlar şu 6 liralık losyonlardan en sağdaki yani aşırı kuru ciltler için olanın kokusu nasıl acaba? güzel mi bide losyonun kendisi?

Arkdaşlar birşey sorucağım bilen varmı acaba? Ben avon kolimi hangi adrese gönderirsem göndereyim bunu takım öncüsünün üstündeki yönetmenler görebilirmi ?:26:

kızlar indirim katoloğundaki üçlü yüzüklerden 5 kişiye sattım ancak çok dandikmiş hepsinin üstündeki çiçekler kırılmış taşlar düşmüş çok şikayetçiydiler alıp iade etsem alır mı avon

Arkdaşlar birşey sorucağım bilen varmı acaba? Ben avon kolimi hangi adrese gönderirsem göndereyim bunu takım öncüsünün üstündeki yönetmenler görebilirmi ?:26:

göremezler cnm adres gözükmüyor sadece sipariş ettiğin ürünler gözükür

kızlar bana avondan cep telefonuma bir mesaj geldi. şöyle yazıyor;

BÜYÜK FIRSAT K3 TE 15 MART16.00 DAN 19 MART 18.00 A KADAR GEÇERLİ 22.50 TL LİL PAKETLERİMİZ KAÇIRMAYIN.

avonun sitesine bakıyorum ama hiçbir bilgi yok. böyle bir mesaj alan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…