AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Telefona mesaj geldi 23 mart 26 mart çatal ve bıçıak takımı hediye diyor ama göstermiyo internet sitesinde gören var mı? Varsa yüklesin lütfen

maillerinize bakın arkadaşlar mail atmışlar 50 tl lik paketler var takılar var ayrıca

bana mail gelmemiş

lacivert çantanın içindeki çatal bıçak takımı almıştım ben

.............................

Eklentiler

• $anwls_r1_c3.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $avon...webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $avon...webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
daha sipariş girmedim giresim de kaçtı şu çatal takımı 400 olsaydı ne olurdu ya bi taşta 2 kuş vursaydım

daha sipariş girmedim giresim de kaçtı şu çatal takımı 400 olsaydı ne olurdu ya bi taşta 2 kuş vursaydım

ooo 400 oldgna göre amerıkan servsleri gelicek sana :) merak ediyorum nasıl göründgü gibimi acaba nişanlıyım mutfagmda kırmızı çk hoşuma gtti onlarda ama 200 TL'lik siprş girdm bu akşm hediyelerin geldgnde yorum yazarsın canım :))))

evet gelecek canım tabi resminide koyarım

kızlar bir şey sorucam size acil cevap lazım acil cevap verirseniz sevinirim. kızlar ben göz çevresi kremi alıcam. 3 ürün arasında kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz hangisi daha iyi acaba. K4 te orta sayfa broşüründe anew rejuvenate 25+ den, 24 saat etkili canlandırıcı göz kremi gece/gündüz krem mi? yoksa gene anew clınıcal tüm yaşlar kırışıklık görünümünü düzgünleştirici serum mu? yoksa ikili göz çevresi bakım sistemi. göz üstü jeli/göz altı kremi mi?

Sağol canım birşeyler yapıcam artık sonuçta hepsini bizde almış olabiliriz kendimiz mi sözleşme yapacağız?

kızlar günaydın ben avon siparişlerimi girerken 2 ürünü eksik girmişim ne yapmam gerekiyor bunlar eklenebilir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…