kızlar avonun 4. sayısında bu eyeliner gözüme çarptı.
Size bu eyeliner nasıl kızlar ?
Jel eyelineri hiç kullanmadım.
Kullanışlımı peki :26::26:
Bu ürünü deneyen kullanan varsa bişey yazabilir mi ?
siyah ve mavi çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 370059 Eki Görüntüle 370060
çok güzeller canım kullanışlılar ayrıca. fırçasıyla beraber al çok rahat sürülüyoilk başta siyah olan metalik grimsi duruyo tam koyu sürülmüyo ama durdukça ve kullandıkça daha güzel oluyo rengini tam veriyo. mavisi de çok güzel bende düşünüyorum maviden
Öyle mi dersin tatlım.
Bende çok beğendim maviyi.
Fırçasınıda alıyım ya.
İnşaAllah becerebilirim
İkisindende alıyım o zaman
evet biliyorum cnm ama o iş benim işime gelmiyor uğraşamam ben hesabımdaki para başka bir faturadan çekilsin istemiyorum zaten işlem bedelini karlarımdan fazla fazla çıkarıyorum ama hiç almasalar çok iyi olur diycem ama bu sefer banka işlem bedelini almamış zaten acaba ayda 3 bazen 4 sipariş veriyorum sürekli bankaya para yatırıyorum ondanmı acabayazık değil mi 30-35 lira işlem bedeli niye veriyosun canım onun yerine herhangi bi faturana su,elektrk, telf.bunlardan birine otomatik talimat verdir. öyle yapınca dönemlik işlem bedeli alınmıyo
canım ben normalde likit kullanmayan insanım hem sürümü zor likitin hemde abartılı gelir bana onun yerine hep kalemlerle çekerim. ama bu çok belirgin değil yani likit gibi durmuyo bide fırçası olduğu için rahat bi uygulama sağlıyo çok güzel fırçası 2tane almıştım ben ilk çıkınca hemenrenkleri de çok güzel fırçasıyla kullancağın için becerebilirsin bence birinde olmazsa ötekinde illaki olcak deneye deneye :)
k-3 tabaklar için limitim doldu katalog siparişi 1 daha sonra 5 verdim şimdi 5 katalog daha sipariş versem tabaklar gelir mi birde alanlar olduysa beğenip beğenmeddiğinin yorumunu yapabilirler mi?
ben aldım tabakları ama beğenmedim kullanmam. hediye vericem. 9.5 TL ye katalogta işime yaramıyordu ama aldım işte. avon artık şu hediyeleri düzgün yapsın ya. bu ayda amerikan servisi var kırmızı kırmızı herkesin masasına uyacakmı ki. onun yerine bir parfüm verseydi daha iyi olurdu benim için
bence de ya hediyeler çok kötü hele k4 ünküler çok berbat kırmızı kırmızı o ne ya öyle çırtlak çırtlak belki kırmızı yemek takımı verdi ya daha önce onlara takım olsun diyemi düşündü acaba?
merhaba arkadaslar bende bugün üye oldum
ama bana şifre vs vermedi sonramı gelecek mail adresinemi atacak sormadım da
arkadaşlar baby lips diye bir ruj varmış müşterim numunesi ile geldi altında baby lips yazıyor bu ruju istiyor kalktımı bu ruj ben bulamıyorum katalogtan????
kızlar merhaba siz müşteri defterlerini dolduruyor musunuz ben doldurmadım bir gün başımıza iş açılır diye korkuyorum doldurmadığımdan dolayı
bence de ya hediyeler çok kötü hele k4 ünküler çok berbat kırmızı kırmızı o ne ya öyle çırtlak çırtlak belki kırmızı yemek takımı verdi ya daha önce onlara takım olsun diyemi düşündü acaba?
kızlar merhaba siz müşteri defterlerini dolduruyor musunuz ben doldurmadım bir gün başımıza iş açılır diye korkuyorum doldurmadığımdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?