AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar Katologları ürünler bana gelirken koliye koyup geri iade edebilirim değil mi? yoksa bu katologlar evde göç oluyor vallahi.

Heray bedava veriyorlar bide bilmeden kendim siparişte bulundum normalde ben 1 tane katolog sipariş veriyorum yetiyor bana.
ozaman kendi sipariş ettiğim katoloğu göndereyim

son 3 kampanya içerisinde aldığın tüm ürünleri iade edebilirsin ama dikkat etmen gereken panaromadaki hediyeler mesela 320 tl +10 katalog dediği bir kampanyada hediyeyi alıp kataloğu iade etmek istersen iade düşmezler ve hediye kazandığın kampanyalarda limitin altına düşersen hediyeyi de geri göndermek zorundasın

arkadaşlar baby lips diye bir ruj varmış müşterim numunesi ile geldi altında baby lips yazıyor bu ruju istiyor kalktımı bu ruj ben bulamıyorum katalogtan????

canım sanırım arkadaşın bu rujdan bahsediyo ben kullanıyorum bu rujdan gayet güzel ama k4 de yok malesef

k-3 tabaklar için limitim doldu katalog siparişi 1 daha sonra 5 verdim şimdi 5 katalog daha sipariş versem tabaklar gelir mi birde alanlar olduysa beğenip beğenmeddiğinin yorumunu yapabilirler mi?

fena değil güzel denebilir kullnılır yani altın sarısı rengi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…