K4 için ayın 29una kadar 50Tl lik sipariş verince hizmet bedeli yok yani öyle mi, hani internet paketini almak şart değil, öyle mi ? :)
cuma 6 da giren hemen bugün gelir mi?
k5 i gören yokmu hiç aramızda çok merak ediyorumda elinde olan varsa yüklese de görsek
Acil durum kızlar uzun süredir sipariş girişi yapmamıştım temsilci girişi yapamadım sanırım temsilciliğim pasif olmuş. ne yapmam lazım?
Bildiğim kadarıyla sen birşey yapamıyorsun ama bölge sorumlunla görüş o sana yardımcı olucaktır. 3 ayın doldu ki giremiyorsun değilmi
kızlar bn bu konuda hiçbişey bilmiorum..bi zahmet yardımcı olursanız sevinirim:) ben avondan düzenli sipariş veriyorum, teyzemler felan da var.. indirimli almak istiyorum.. zararı filan olur mu? aylık limit mi var? bilgilendirirseniz sevinirim..
Cnm eğer her ay düzenli siparişin varsa kendin temsilci ol derim. Her ay 85 tl tutarında sipariş vermen lazım,eğer altında verirsen 8,5 tl kargo bedeli ödersin. Bir avoncu olarak her ürünü mükemmel diyemem onu kullandıkca anlayabilirsin. güzel ürünleride var şimdi.
Bildiğim kadarıyla sen birşey yapamıyorsun ama bölge sorumlunla görüş o sana yardımcı olucaktır. 3 ayın doldu ki giremiyorsun değilmi
katalogda 136. sayfadaa kokulu vucut spreyleri var ya onlardan almayı düşünüyorum ama karar vremedm
hangisinin kokusu güzel arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?