AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

CEkiyorum kızlar telefondan çekip yüklemeye calisicam kimse yüklemezse B'nde yetişirsem yüklerim başlıyorum çekmeye
ay canım benim ya çok sağol merakımızı gidereceksin sabahtir bekliyoruz indirim broşürümü ve panaromayıda çekebilir misin sana zahmet kolay gelsin umarım yükleyebilirsın:)

Son düzenleme:
k5 e tek kelimeyle bayıldım çok güzel indirimler var. bide panaromada yeni çıkan rujlar k5teki geliş fiyatına göre daha fazla. 2tane yazmıştım kendime geri sildim k5te vericem o rujlardan sipariş

benimde 2 müşterim wish of love bekliyordu 1 ay daha bekleyecekler ama olsun en azından söyledim indirime girdiğini kurtuldum kendime de ruj ve çif taraflı göz kalemi beğendim çok ucuz

Yükledim kızlar çözünürlükten dolayı sıkıntı yaşarsanız affola. Bol kazançlar hepimize

son sayfadaki avon senses sıvı sabun ve duj jeli her biri 5.50 harika!
sıvı sabun olması çok iyi oldu duj jellerinin.

Bu katolog çok güzel daha bi geniş daha bi büyük basılmış.

canım sipariş verdiğin kampanyada dahil 3 kampanya içerisinde(mesela k2 de aldın k2 k3 k4 de iade edebilirsin) avon her türlü (kullanılmıs yada kullanılmamış) iadeni kabul eder

aldığım yüzüğü katalogtaki çember çizgisine göre almıştım ama çok büyük geldi..bunu değiştirmek istiyorum..nasıl oluyo daha önce hiç iade yapmadım da..okuduğumdan yanlış anlamadıysam başka sipariş geldiği anda kargo görevlisine verirsem ücretsiz olıuyomuş doğru mu??ben gidip yurt içi kargoya verirsem ücretliymiş???
aslı nasıl daha önce yaptıysanız anlatırmısınız???

ewet canım aynen dediğin gibi. kargon geldiğinde gün içerisinde yapacağın iadeler ücretsiz. diğer günler ücret ödüyosun. büyük geldiyse değişim yok artık direk iade yapıcaksın. bir başka katalogda indirime girince tekrar yazarsın

elinde k-5 olan arkadaşlar bi sorum olacak .christian lacroix nuit(mor şişeli parfüm) indirimde fotosunu koymuşsunuz.christian lacroix rouge(kırmızı şişeliparfüm) de indirimde mi ?onun fotosunu koymamışsınız.

teşekkür ederim..bir de diğer gün gidip verdiğimizde ücret ne kadar biliyormusun indirimli diyo da merak ettim??

indirimde değil maalesef

yaa kızlar birşey sorcam şimdi ben k 4 kataloğundan 240 tl lik ilk sipariş verdim onlar geldi dünde tekrar 90 tl lik sipariş verdim bugün bu 90 tl lk sipariş takibine baktığımda amerikan servis setinide kazanmış görünüyorum yalnız ben bu katalogtan 50 tl lik siparişi iade edicem bu durumda amerikan servis seti ne olcak onudamı vermek zorundayım bilgilendirirseniz sevinirim..

arkadaşlar today tomorrow always kokularının üçünü de barındıran bir set yok mu? elinde olan varsa almayı düşünüyorum.

evet maalesef vermek zorundasın

arkadaşlar katalog fotoğraflarını eklemişsiniz. tam göremedim ama nemlendirici alana pur blanca 6,70 lira yazıyor.nemlendiricinin ve yanından aldığımız pur blanca parfümün temsilci fiyatını yazar mısınız.ve pur blanca parfüm 50 ml mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…