- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Slm bayanlar bir sorum olcak sizlere k2'den iadelerimi K4te gönderdim doğal olarak k4 faturamdan düşüldü ürünler. K4'ün temsilci hediyeleri için limitimde düşüyormu?
benimde ürünlerim geldi kızlar yeni parfümün testerını denedim tabi fena değil ama k5te pekçok parfümde indirim olduğu için onu alıp almamakta kararsızım güzel kalıcı bi koku gibi geldi ama başka bi kokuyuda anımsatıyor sanki bilemedim,bu arada panoramadaki dolgunlaştırıcı rujlardan almıştım 2 tane in the pink rengiyle,pink cooler renklerini ama pink coolerı hiç beğenmedim katalogtakiyle alakası yok sanki böyle eflatun leylak gibi bi renk yakışmadı bana iademi etsem acaba bilemiyorum,bide anewin rujlarından modest mauve rengini merak ediyorum kullanan oldumu acaba nasıl bi renk yardımcı olurmusunuz k5te indirimde güzelse almayı düşünüyorum
kızlar bu ay 45 tl yapana kargo bedava mı? bi arkdş dedi de. acaba doğru mu?
Passion Dance"ı sormuştum ama hiç kimse cevap vermemiş. Canınız sağolsun.
hediye limitinden düşülmez yanlış bilgilendirme yapılmış sadece hesap bakiyen azalır.
Passion Dance"ı sormuştum ama hiç kimse cevap vermemiş. Canınız sağolsun.
evet ordan düşer hediye alacağın zaman iade yapmamaya çalış faturalandırıyolar
hediye limitinden düşülmez yanlış bilgilendirme yapılmış sadece hesap bakiyen azalır.
Kızlar K5 'in panorama son sayfadaki solıtion freshest pure serisi'nden nemlendirisi jel alana pur blanca 6.70 diyor ya sadece jel için geçerli değilmi tonik yada yüz temizleyici alındığında kampanyaya dahil oluyormu kafam karıştı:26:
martta bende avon temsilcisi oldum ama hiç sipariş vermedim. bu ayda veremeyeceğim galiba bu yüzden temsilciliğimi iptal ettirmek istiyorum ben nasıl iptal edebilirm temsilciliğimi?
Bildiğim kadarıyla 3 ay üst üste sipariş vermediğinden zaten iptal ediliyor. temsilci girişi yapamadığında'da anlarsın canım iptal olunmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?