AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benimde ürünlerim geldi kızlar yeni parfümün testerını denedim tabi fena değil ama k5te pekçok parfümde indirim olduğu için onu alıp almamakta kararsızım güzel kalıcı bi koku gibi geldi ama başka bi kokuyuda anımsatıyor sanki bilemedim,bu arada panoramadaki dolgunlaştırıcı rujlardan almıştım 2 tane in the pink rengiyle,pink cooler renklerini ama pink coolerı hiç beğenmedim katalogtakiyle alakası yok sanki böyle eflatun leylak gibi bi renk yakışmadı bana iademi etsem acaba bilemiyorum,bide anewin rujlarından modest mauve rengini merak ediyorum kullanan oldumu acaba nasıl bi renk yardımcı olurmusunuz k5te indirimde güzelse almayı düşünüyorum

Slm bayanlar bir sorum olcak sizlere k2'den iadelerimi K4te gönderdim doğal olarak k4 faturamdan düşüldü ürünler. K4'ün temsilci hediyeleri için limitimde düşüyormu?

hediye limitinden düşülmez yanlış bilgilendirme yapılmış sadece hesap bakiyen azalır.

kızlar K2 den bi yüzüğü iade etmem lazım ama faturanın aslını geçen ay başka bir iade için göndermişim,şimdi bende sureti var sadece nasıl iade edeceğim,yardım lütfen!!

parfüm konusunda katılıyorum daha uygun fiyata hoş parfümler var. anewin rujları gerçekten çok güzel renk veriyor. modest mauve rengini bilmiyorum ama plumberry ve berry bloom renkleri çok güzel. tavsiye ederim..

Passion Dance"ı sormuştum ama hiç kimse cevap vermemiş. Canınız sağolsun.

passion dance ın kokusu hakkında hiçbir fikrim yok. nette de birşey bulamadım ama avon parfümleri kalıcılık konusunda çok iyi olmadığı için EDT olan parfümleri ben pek tercih etmiyorum. EDP ler nispeten kalıcı. ama dediğim gibi koku hakkında bir fikrim yok:44::44::44:

hediye limitinden düşülmez yanlış bilgilendirme yapılmış sadece hesap bakiyen azalır.

hesap bakiyesi düşerse hediye için geçtiği limit de düşmüş olur bu durumda limitin altında kalır. ve hediyeyi fatyuralandırırlar diye biliyorum ben. hediye kazandığım zaman iade yapmamaya çalışırım burda birçok arkadaşın başına geldi

Merhaba bende Avon temsilcisi olmak istiyorum fakat limit filan diyorlar bu konu hakkında hiç bir fikrim yok( sipraişi veremezsem yada az verirsem ne olur, çok verirsem ne olur, ne kadar kazanırım ayda? yada ne gibi hediyeler alabilirim yardımcı olun lütfen((

merhaba arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorum geçen bir arkadaşımın tanıdığı temsilciye kimlik adres bilgilerimi yolladım fakat henüz aktifleşmedi üyeliğim ben o bayanı şahsen tanımıyorum ben kasabada oda içede oturuyo şimdi ise biraz huylandım acaba iptalmi ettirsem diye çünkü biz sipariş vermediğimizde takım öncüleri bizim adımıza sipasriş verebiliyormuş bunu sonradan öğrendim buda büyük ölçüde sorun yaratır gibime geliyor bu zamanda kimseye güvenilmiyor sizce üye olsammı yoksa iptalmi edip tanıdık birini buluncamı devam etsem

Hımmmm ölemiiii o zaman ödül satış dikkate alıncak. yani K4 katalogu içinde verdiğim ürünler hediye limitine ulaşırsa hediyemi almaya hak kazanıcam. ama diğer ayların hesap bakiyesi k4den düşücek çokkkk Tşkr ederim canımcım yaa çok iyi oldu bunu öğrenmek.

Kızlar K5 'in panorama son sayfadaki solıtion freshest pure serisi'nden nemlendirisi jel alana pur blanca 6.70 diyor ya sadece jel için geçerli değilmi tonik yada yüz temizleyici alındığında kampanyaya dahil oluyormu kafam karıştı:26:

sadece jel için geçerli o kampanya

martta bende avon temsilcisi oldum ama hiç sipariş vermedim. bu ayda veremeyeceğim galiba bu yüzden temsilciliğimi iptal ettirmek istiyorum ben nasıl iptal edebilirm temsilciliğimi?

Son düzenleme:
martta bende avon temsilcisi oldum ama hiç sipariş vermedim. bu ayda veremeyeceğim galiba bu yüzden temsilciliğimi iptal ettirmek istiyorum ben nasıl iptal edebilirm temsilciliğimi?

Bildiğim kadarıyla 3 ay üst üste sipariş vermediğinden zaten iptal ediliyor. temsilci girişi yapamadığında'da anlarsın canım iptal olunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…