AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

o panaroma dergisi oluyo canım zaten temsilciye özel o dergi. direk temsilci fiyatı orda yazılan. evet 50ml purblanca

selam kızlar temsilciyim...

müşterim 45 yaş üstü anew gunduz kremı ıstıyo....katologtaki krem yenilenmiş hali mi?yoksa müşterimin kullandığı k 4 katoloğuna konulmadı mı?...ne yapmalıyım sizce gelecek ay indirimde mi ? bu ay satsam mı satmasam da gelecek ayları mı beklesem....42,70 çok pahalı geldi....saatin parasını ordan çıkarmışlar sanırım....bı de saat nasıl kaliteli mi? siparişi gelen var mı aranızda?

kızlar takım öncüm iade gönderme şirket takibe almş üyeliğini sonlandıracakmş gönderenlern gbi bşyler söylemiş böyle bşy var mı hiç sanmıyorum ama arayıp sorucam bi bakalım büyük ihtimal kandırma amaçlı yptığını dşünüyorum da ondan küçüğüz diye IQmuz da düşük değil herhalde ne demek istediğini anlamayacak kdr. mantıklı düşünmek gerekirse iade kabul etmeyen bi şirket katalogtan satış yapamaz bi kere batar bu yüzden müşteri memnuniyeti şart neyin tantanasındalar anlamıyorum hala bn avonun böyle bşy yapacaığını düşünmüyorum

siparişi gelen arkadaslar
yenı parfumun testerı koliden çıktı mı ayrıca numune isteyelim mi yardımcı olursanız cok sevınırım

merhaba ben her ay iade gönderiyorum hiçbir zaman takım öncüm iade gönderme demedi sürekli iletişim halindeyiz böyle birşey olsaydı eğer mutlaka bilgilendirme yaparlardı avonun sisteminde böyle bir durum yok sen bölge sorumlusuna ulaş ve takım öncünü şikayet et.

selam kızlar ilk gün sipariş veripte gelenlerin kolisinden kırmızı zarf diye bir şey çıktımı? ben avona kırmızı zarfın ne olduğu ile ilgili mail atmıştım..
bana erken sipariş verenlere gönderdiklerini yazmışlardı..işte çeşitli fırsatlardan yararlanıyorlarmış filan... sizden çıktı mı bu zarf?

ben her ay ilk gün veririm sipariiş ama bana hiç gelmedi 1 yıldır nerdeyse bende arayıp sorduğumda rastgele yollanıyor onlar dediler

Arkadaşlar diyelimki bir faturada 1 ürün var şal için sonraki faturada 2 ürün var avon toplayıp 3 ürün sayıp şal yollarmı

kızlar k 5 te anew 45 yaş üstü gündüz kremi kaç para katoloğu gelen bırı söylesin....

benim takım öncüm demişti ki iadesi olan temsilcilerle ilgili onlara neden iade ediyor diye soruyorlarmış. iyi anlatamıyor musunuz diye kızıyorlarmış. bence bu olan bitenden avonun haberi yok. bölge sorumluları iade olunca dolayısıyla ondan da kesiliyor diye takım öncüsünü sorguluyor o da biz temsilcileri. hep çıkar hep çıkar yani.

çıkmadı ama çıkıp işine yaramayanlar da olduğunu duydum.

Ben bugün Passion Dance sipariş ettim. Meyve ve odun karışımını severim, içinde de biraz vanilya.. Bilgisi olan var mı, bu parfüm bu tür mü? Çok ağır bir koku diye yorumlar da var, güzel diye de...

gündüz kremi 60,70 canım indirimde değil yani gece kremi 38,40

ayy tühh ya 50 tl kargo bedava kampanyasını kaçırdım....burdan anew anneler günü için 25 tl de n başlayan fiyata yazısını görünce siparişi göndermedim....belki gündüz kremi 25-30 olur diye.....artık ay sonunu bekleyim bari....inş. tekrara 50 tl ye kargo bedava yine olur.....

canım bide ne sorcam mart ayının sonunda 50 tl ye kargo kampanyası vardı ya....aynı kampanya ayın başında da oldu mu?...yani bu ay tekrar 50 tl şansım olur mu?

Slm bayanlar bir sorum olcak sizlere k2'den iadelerimi K4te gönderdim doğal olarak k4 faturamdan düşüldü ürünler. K4'ün temsilci hediyeleri için limitimde düşüyormu?

Slm bayanlar bir sorum olcak sizlere k2'den iadelerimi K4te gönderdim doğal olarak k4 faturamdan düşüldü ürünler. K4'ün temsilci hediyeleri için limitimde düşüyormu?

evet ordan düşer hediye alacağın zaman iade yapmamaya çalış faturalandırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…