arkadaşlar katalog fotoğraflarını eklemişsiniz. tam göremedim ama nemlendirici alana pur blanca 6,70 lira yazıyor.nemlendiricinin ve yanından aldığımız pur blanca parfümün temsilci fiyatını yazar mısınız.ve pur blanca parfüm 50 ml mi acaba
kızlar takım öncüm iade gönderme şirket takibe almş üyeliğini sonlandıracakmş gönderenlern gbi bşyler söylemiş böyle bşy var mı hiç sanmıyorum ama arayıp sorucam bi bakalım büyük ihtimal kandırma amaçlı yptığını dşünüyorum da ondan küçüğüz diye IQmuz da düşük değil herhalde ne demek istediğini anlamayacak kdr. mantıklı düşünmek gerekirse iade kabul etmeyen bi şirket katalogtan satış yapamaz bi kere batar bu yüzden müşteri memnuniyeti şart neyin tantanasındalar anlamıyorum hala bn avonun böyle bşy yapacaığını düşünmüyorum
siparişi gelen arkadaslar
yenı parfumun testerı koliden çıktı mı ayrıca numune isteyelim mi yardımcı olursanız cok sevınırım
selam kızlar ilk gün sipariş veripte gelenlerin kolisinden kırmızı zarf diye bir şey çıktımı? ben avona kırmızı zarfın ne olduğu ile ilgili mail atmıştım..
bana erken sipariş verenlere gönderdiklerini yazmışlardı..işte çeşitli fırsatlardan yararlanıyorlarmış filan... sizden çıktı mı bu zarf?
kızlar k 5 te anew 45 yaş üstü gündüz kremi kaç para katoloğu gelen bırı söylesin....
kızlar takım öncüm iade gönderme şirket takibe almş üyeliğini sonlandıracakmş gönderenlern gbi bşyler söylemiş böyle bşy var mı hiç sanmıyorum ama arayıp sorucam bi bakalım büyük ihtimal kandırma amaçlı yptığını dşünüyorum da ondan küçüğüz diye IQmuz da düşük değil herhalde ne demek istediğini anlamayacak kdr. mantıklı düşünmek gerekirse iade kabul etmeyen bi şirket katalogtan satış yapamaz bi kere batar bu yüzden müşteri memnuniyeti şart neyin tantanasındalar anlamıyorum hala bn avonun böyle bşy yapacaığını düşünmüyorum
selam kızlar ilk gün sipariş veripte gelenlerin kolisinden kırmızı zarf diye bir şey çıktımı? ben avona kırmızı zarfın ne olduğu ile ilgili mail atmıştım..
bana erken sipariş verenlere gönderdiklerini yazmışlardı..işte çeşitli fırsatlardan yararlanıyorlarmış filan... sizden çıktı mı bu zarf?
ben her ay ilk gün veririm sipariiş ama bana hiç gelmedi 1 yıldır nerdeyse bende arayıp sorduğumda rastgele yollanıyor onlar dediler
gündüz kremi 60,70 canım indirimde değil yani gece kremi 38,40
yeni paketler konmuş yine 50 liralık beğendinizmi kızlar
Slm bayanlar bir sorum olcak sizlere k2'den iadelerimi K4te gönderdim doğal olarak k4 faturamdan düşüldü ürünler. K4'ün temsilci hediyeleri için limitimde düşüyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?