kızlar ben avonu bırakcam. satış yapamıyorum. iadem var iki tane onalrı başka birinin kargosuyla gönderebilir miyim? :)
kızlar ben avonu bırakcam. satış yapamıyorum. iadem var iki tane onalrı başka birinin kargosuyla gönderebilir miyim? :)
merhaba ben iade edicek olduğum ürünün parasını yatırmadım. K5 siparişimi girdim fakat oda borç gözüktüğü için beklemede gözüküyor siparişim faturalandırılmamış. iademi de gelen kargoyla göndericektim. siparişlerimin gelmesi için ne yapmalıyım arkadaşlar yardımm ..
yeni paketler konmuş yine 50 liralık beğendinizmi kızlar
Passion Dance"ı sormuştum ama hiç kimse cevap vermemiş. Canınız sağolsun.
kızlar yeni katalogda jel göz kaleminin siyah rengi var mı bir türlü bulamıyorum da?
kızlar K2 den bi yüzüğü iade etmem lazım ama faturanın aslını geçen ay başka bir iade için göndermişim,şimdi bende sureti var sadece nasıl iade edeceğim,yardım lütfen!!
Merhaba bende Avon temsilcisi olmak istiyorum fakat limit filan diyorlar bu konu hakkında hiç bir fikrim yok( sipraişi veremezsem yada az verirsem ne olur, çok verirsem ne olur, ne kadar kazanırım ayda? yada ne gibi hediyeler alabilirim yardımcı olun lütfen ((
kızlar k 4 ün son gunu ne zaman
kızlar k 5 te anew 45 yaş üstü gündüz kremi kaç para katoloğu gelen bırı söylesin....
merhaba kızlar ,
kampanya 4 siparişlerim 31 mart cumartesi teslim edildi evime.her zamanki gibi kargom geldiğinde iademi teslim ettim kargo personeline.dün kargo personeli tekrar evime gidip 2,75 tl istemiş.avon artık iadeleri ancak gönderi bedeli ödenirse alıyormuş demiş.avon a sor bölümünden yazdım tüm detayları.henüz dönüş olmadı.
sizinde aklınızda olsun.yanıt gelince yine yazarım sonucu.
açıkçası uygulama bu yönde değiştiyse ben bırakmak durumunda kalabilirimsizinle de paylaşmak istedim.
canım benim de kargom geçtiğimiz cuma geldi bende iadelerimi teslim ettim fakat bana tekrar gelen olmadı. öyle bi uygulamaya geçilseydi duyuru kısmında yer alırdı canım yaa iadelerim de düşmüş hatta
kızlar dün akşam sipariş verdim şimdi baktım kargoya verilmiş. bu ne hız. ama pudra alana makyaj temizleyici 2 tl idi ya ben pudrayı yazmamışım makyaj temizleyiciyi 13.80 TL den faturalandırmışlar doğal olarak. kargocu gelince hemen paketi açıp iade etsem olur mu. yoksa diğer siparişleri mi beklemem lazım. bilen varsa acil cevap bekliyorum
hemen kolini aldığın gibi açıp bir faturana işaretleme yapıp poşete koy ve gönder hiç zaman kaybetme
kızlar dün akşam sipariş verdim şimdi baktım kargoya verilmiş. bu ne hız. ama pudra alana makyaj temizleyici 2 tl idi ya ben pudrayı yazmamışım makyaj temizleyiciyi 13.80 TL den faturalandırmışlar doğal olarak. kargocu gelince hemen paketi açıp iade etsem olur mu. yoksa diğer siparişleri mi beklemem lazım. bilen varsa acil cevap bekliyorum
bazen beklemiyolar canım acele ediyolar dağıtımda. yakınsa şube sorun etme o gün içerisinde istediğin zmn iade edebiliyosun ama uzaksa beklerler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?