AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben avonu bırakcam. satış yapamıyorum. iadem var iki tane onalrı başka birinin kargosuyla gönderebilir miyim? :)

merhaba ben iade edicek olduğum ürünün parasını yatırmadım. K5 siparişimi girdim fakat oda borç gözüktüğü için beklemede gözüküyor siparişim faturalandırılmamış. iademi de gelen kargoyla göndericektim. siparişlerimin gelmesi için ne yapmalıyım arkadaşlar yardımm ..

arkadaşım ilk önce paranı yatır borcun gözükmesin faturalandırma yapılır gelen kargoya iadeni verdiğinde zaten 3 gün içinde hesap bakiyenden düşüyorlar merak etme

yeni paketler konmuş yine 50 liralık beğendinizmi kızlar

İlginç bi indirim değil bence hesaplayınca zaten 50 tl yapıyo onlar. Sadece kataloglar bedavaya geliyo.

Passion Dance"ı sormuştum ama hiç kimse cevap vermemiş. Canınız sağolsun.

Baharatlı koku sevenler beğenebilir. Hiç bir şekilde floral değil. Hatta bence çok genç işi de değil.

kızlar yeni katalogda jel göz kaleminin siyah rengi var mı bir türlü bulamıyorum da?

K4 sayfa 17 deki kalemden söz ediyosan hayır yok. Sadece blackberry ve golden fawn. Yani indirime girmemiş falan değil normalde yok.

kızlar K2 den bi yüzüğü iade etmem lazım ama faturanın aslını geçen ay başka bir iade için göndermişim,şimdi bende sureti var sadece nasıl iade edeceğim,yardım lütfen!!

Müşteri hizmetlerini araman gerek ama onların da söyleyeceği belli. Faturanın nüshasını fakslayıp daha önce size aslını göndermiştim diye not düşün diyecekler. Tabii işlem no temsilci no falan da yazılacak ama o kısmını biliyosundur. Bana öyle olmuştu. Ordan onlar buluyorlar.

Alışveriş yapmak için bir limitiniz yok. Ama iki siparişinizin arasındaki süre 3 ayı gecerse üyeliğiniz düşüyor. Limit diyerek kargo ücreti kastedilmiş olabilir. O da şöyle. 85 tl yi gecerse siparişiniz kargo ücreti ödemiyorsunuz. Kâr yüzdesi, satış fiyatı üzerinden hesaplanırsa yüzde 25 alış fiyatı üzerinden hesaplanırsa yüzde 33 tür. Yani örnek olarak satış fiyatı 10 tl olan bir ürün size 7,50 tl ye gelir. Sadece bazı takı ya da aksesuarlarda kâr arada bir değişebiliyor. Onun dışında hep aynı. Hediyelere gelince, her katalog dönemiinde temsilcilerin satış grafiğine göre hediyeler oluyor. Genelde 320 tl ya da 350 tl yi aşarsan (tabii alış fiyatıyla) bir hediyen oluyor. 620 tl yi aşarsan daha farklı bir hediyen oluyor. Mesela katalog 5 te 350 tl yi aşanlar 6 çay bardağı 6 su bardağı 6 cam çay kaşığı 1 şekerlikten oluşan bir sete sahip olacaklar. 675 tl yi aşanlar hem bu cam sete hem de Arçelik marka bir rondoya sahip olacaklar. Bazen de bazı ürünlerin satışına yönelik temsilcilere hediyeler oluyor. Mesela diyor ki 20 adet Anew ürünü sat işte 3 lü çanta seti hediye gibi. Bir de Salı fırsatları var. Eğer siparişini Salı gününe denk getirirsen internetten sipariş verirken zaten anasayfada görüuorsun 3 ya da 4 üründe ekkstra indirimli ürünlerden alma hakkın oluyor. Mesela fiyatı daha yüksek olan bir 3 lü küpe setini 3.90 a aldık. Bu bir örnek tabii Salı fırsatlarında parfümler ya da makyaj malzemeleri de olabiliyor. Başkaa ne var... Bir de Panorama dergimiz var. Bu dergide sonraki katalog dönemine ait bazı ürünlerin tanıtımı oluyor. Bunlardan birer adet daha çıkmadan önce alma hakkın oluyor.Tabii müşterine gösterince satış daha kolay oluyor. Numuneler satılıyor.. Aklıma gelennler bunlar başka bi şey varsa sor.

kızlar k 5 te anew 45 yaş üstü gündüz kremi kaç para katoloğu gelen bırı söylesin....

K5 te Anew Genics Treatment Cream Var Satışı 30,50 Onu Gündüz de kullanabilir. Ya da Acelesi yoksa bekleyecek. Bu arada K5 te Anew 45+ olarak Ultimate 7S Gece Kr var onu da arkadaş söylemiş zaten ama yani benim tavsiyem K5 deki Anew Genics e yönlendir.(K4 te sayfa 75 te 04869 kodlu olan ürün) Ya da K5 te 45+ 7S Serum indirimde 43.8 ve de göz kremi ve çanta hediyeli. Onu da söyleyebilirsin.Bu ay siparişşni vermediysen Anew Genics in numunesini de iste verirsin hatuna..

merhaba kızlar ,

kampanya 4 siparişlerim 31 mart cumartesi teslim edildi evime.her zamanki gibi kargom geldiğinde iademi teslim ettim kargo personeline.dün kargo personeli tekrar evime gidip 2,75 tl istemiş.avon artık iadeleri ancak gönderi bedeli ödenirse alıyormuş demiş.avon a sor bölümünden yazdım tüm detayları.henüz dönüş olmadı.

sizinde aklınızda olsun.yanıt gelince yine yazarım sonucu.

açıkçası uygulama bu yönde değiştiyse ben bırakmak durumunda kalabilirim sizinle de paylaşmak istedim.

canım benim de kargom geçtiğimiz cuma geldi bende iadelerimi teslim ettim fakat bana tekrar gelen olmadı. öyle bi uygulamaya geçilseydi duyuru kısmında yer alırdı canım yaa iadelerim de düşmüş hatta

canım benim de kargom geçtiğimiz cuma geldi bende iadelerimi teslim ettim fakat bana tekrar gelen olmadı. öyle bi uygulamaya geçilseydi duyuru kısmında yer alırdı canım yaa iadelerim de düşmüş hatta

benimde böyle bir durumdan haberim yok böyle birşey olsaydı bilgilendirme yapılırdı diye düşünüyorum.

kızlar dün akşam sipariş verdim şimdi baktım kargoya verilmiş. bu ne hız. ama pudra alana makyaj temizleyici 2 tl idi ya ben pudrayı yazmamışım makyaj temizleyiciyi 13.80 TL den faturalandırmışlar doğal olarak. kargocu gelince hemen paketi açıp iade etsem olur mu. yoksa diğer siparişleri mi beklemem lazım. bilen varsa acil cevap bekliyorum

hemen kolini aldığın gibi açıp bir faturana işaretleme yapıp poşete koy ve gönder hiç zaman kaybetme

bazen beklemiyolar canım acele ediyolar dağıtımda. yakınsa şube sorun etme o gün içerisinde istediğin zmn iade edebiliyosun ama uzaksa beklerler heralde

hani yeni kayıt olup 100 liralık sipariş verene gece çantası geliyor ya o faturada görünmüyor bi arkadaş yeni kayıt oldu ve 160 lık sipariş girdi nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…