- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
canım şimdi gördüm yazını malesef ödemek zorundasın banada polar battaniye gelmişti o kampanyadan iade yapmışım battaniyeyi para ile almış oldum geri gönderdim kabul edilmiyor diye geri gönderdiler
merhaba kızlar ,
kampanya 4 siparişlerim 31 mart cumartesi teslim edildi evime.her zamanki gibi kargom geldiğinde iademi teslim ettim kargo personeline.dün kargo personeli tekrar evime gidip 2,75 tl istemiş.avon artık iadeleri ancak gönderi bedeli ödenirse alıyormuş demiş.avon a sor bölümünden yazdım tüm detayları.henüz dönüş olmadı.
sizinde aklınızda olsun.yanıt gelince yine yazarım sonucu.
açıkçası uygulama bu yönde değiştiyse ben bırakmak durumunda kalabilirimsizinle de paylaşmak istedim.
kızlar son k4 siparişlerimi giricem fkat sipariş tutarım 125 tl cıvarında bende 150'ye tamamlasam diyorum çünkü 15 gun ödeme vadesi yetmıyor bana. daha sonra iade etssem kalan 25 Tl'lik ürünü 1 aylık ödeme vadem düşermi 15 gune.
hayır düşmez canım 1 ay olur yine
shell almond ikiside aynı renk oluyor..
avonun göğüs kremiyle ilgili düşünceleriniz neler kızlar? kullanan var mı?
merhaba.. ben DEĞİŞİM olarak saat göndermiştim kırılmıştı ama onlar İADE olarak kabul etmişler fiyatı faturadan düşmüşler. diğer aylarda da yollamazlar değil mi saati? onun yerine müşterime başka saat sipariş edebilir miyim?
kızlar iadelerin işlenme zamanı uzunmu ben iademi göndereli 10 günü geçti hala işlenmemiş sorunmu var sizce bi fikir verirseniz sevinirim
artık değişim yok canım direk iade olarak geçiyo değişimler. yollamazlar artık saati sen yenisini veya başkasını sipariş edebilirsin
ben çantayı değişim olarak göndermiştim.. burda da artık iade var değişim yok demişlerdi.. bir kaç gün sonra hesaptan düşmüşler.. ben de iade diye tekrar yazdım o çntayı ama ilk siparişimde değişim çantasını koymuşlar ve tekrar faturalandırıldı... o yüzden değişim var yaniiii
ne zaman gönderdin bu şekilde? bu sistem yeni daha canım yani yeni dediğim vardır yine bi 3ay falan. duyurularda da bu söylendi. sen öncesinde göndermişsindir belki canım ama artık bu şekilde sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?