AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım şimdi gördüm yazını malesef ödemek zorundasın banada polar battaniye gelmişti o kampanyadan iade yapmışım battaniyeyi para ile almış oldum geri gönderdim kabul edilmiyor diye geri gönderdiler

tamam cnm sağol geri göndermiyeyim ozaman..

Merhaba kızlar,
en son bu mesajı paylaşmıştım.avondan aradılar uygulama değişmemiş bildiğimiz gibi aynen devam kargocu aldığı tutarı geri getirdi.uzun zamandır giremediğim için ancak paylaşabiliyorum sizlerle.kusura bakmayın gecikmiş bilgi için.aklınızda soru kalmasın dedim.

kızlar son k4 siparişlerimi giricem fkat sipariş tutarım 125 tl cıvarında bende 150'ye tamamlasam diyorum çünkü 15 gun ödeme vadesi yetmıyor bana. daha sonra iade etssem kalan 25 Tl'lik ürünü 1 aylık ödeme vadem düşermi 15 gune.

hayır düşmez canım 1 ay olur yine

merhaba.. ben DEĞİŞİM olarak saat göndermiştim kırılmıştı ama onlar İADE olarak kabul etmişler fiyatı faturadan düşmüşler. diğer aylarda da yollamazlar değil mi saati? onun yerine müşterime başka saat sipariş edebilir miyim?

artık değişim yok canım direk iade olarak geçiyo değişimler. yollamazlar artık saati sen yenisini veya başkasını sipariş edebilirsin

kızlar iadelerin işlenme zamanı uzunmu ben iademi göndereli 10 günü geçti hala işlenmemiş sorunmu var sizce bi fikir verirseniz sevinirim

kızlar iadelerin işlenme zamanı uzunmu ben iademi göndereli 10 günü geçti hala işlenmemiş sorunmu var sizce bi fikir verirseniz sevinirim

10 gün uzun bir süre o kadar uzamaması lazım ama :44: ben 4 5 gün içinde düşüyor hep 1 hafta bile sürmüyor

gel de çıldırma! evden cıkmam lazım aradım kargoyu komşuya bırakın dedim resmen sesiyle dövdü kadın beni :'' maaallleeseeeeff'' ama öyle böyle bi malesef değil yani. ben kendim istyrum bunu niye bırakmıyorsunuz kardeşim. hala gelmedi. deli ediyorlar yaa herşeyimi onara göre ayarlıyorum. ilk defa böyle bi istekte bulundum. oysa tüm arkadaşlar bunu yapıyor yani ne var bunda

artık değişim yok canım direk iade olarak geçiyo değişimler. yollamazlar artık saati sen yenisini veya başkasını sipariş edebilirsin

ben çantayı değişim olarak göndermiştim.. burda da artık iade var değişim yok demişlerdi.. bir kaç gün sonra hesaptan düşmüşler.. ben de iade diye tekrar yazdım o çntayı ama ilk siparişimde değişim çantasını koymuşlar ve tekrar faturalandırıldı... o yüzden değişim var yaniiii

ne zaman gönderdin bu şekilde? bu sistem yeni daha canım yani yeni dediğim vardır yine bi 3ay falan. duyurularda da bu söylendi. sen öncesinde göndermişsindir belki canım ama artık bu şekilde sistem

ne zaman gönderdin bu şekilde? bu sistem yeni daha canım yani yeni dediğim vardır yine bi 3ay falan. duyurularda da bu söylendi. sen öncesinde göndermişsindir belki canım ama artık bu şekilde sistem

orasını bilemem ama ben geçen ayki siparişimde fazladan gelen çantayı gönderdim.. yani 2 ay olduu

Avoncular bilen varsa. Lider takım öncümün bana söylediği aynen bu, sizce amacı ne? birisini temsilci yaptım (takım öncüsüyüm bu arada) tavsiye yerine isim yazdırmadı bana dediki 3 kişiyi temsilci yaparsan yazabilirsin, sonra ben emin yerden öğrendiğimdede bana diyoki temsilci yaptığın kişi 2 kere sipariş verirse o hediyeyi kazanabilirsin. ben yazdım heralde tavsiye isim sen yaz demedin falan filan zırvaladı. bendende yaşca büyük biri olduğu içinde sürekli hep bilmişlik taslar. ve ağzı sürekli yalan dolan dolu. bir dediği bir dediğini tutmuyor. amacı ne olabilir anlamadım. kendi listesinden birini tavsiye yazdıysa kazancı ne olabilir. bir rimel yada krem içinmi yaptı bunu halen anlamış değilim. ltf bilen varsa cvp yazabilirmi:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…