AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avonun sitesine girdikten sonra nasıl satın alabılırım sorusu var orda müsteri olmak icin diye birsey yazıyor sonra bir form cıkıyor öyle mi yaptın?

kızlar avonun güneş koruyucuları kapatıcılık özelliği taşıyor mu? 23 yaşndayım acaba anewin kapatıcısı mı iyi olur cildime sun un mu?

Canım arkadasım almıstı memnun kalmadı . Sebamed veye nıvea kullanırsan daha iyi olur bence . Tabi yinede sen bilirsin bu benim fikrim :)

kızlar size birşey sormak istiyorum bundan bir kaç ay önce farkında olmadan yüksek limit nedeniyle takı seti kazanmıştım bugün avon mesaj atmış o ay iade iptal nedeni ile limit alta düştüğünden takı seti bana faturalandırılacakmış peki ben o gelen faturayla bu takı setini geri iade etsem olurmu zaten hiç kullanmadım bile dandik birşey daha önce böyle birdurumla karşılaşan bir kaç arkadaş vardı ama konuyu kaçırdım aranızda böyle iade eden varmı oluyormu acaba?

burda herkes ilgileniyo avonla ama direk avona mesaj atıp yada arayıp sorarsan daha çabuk ve kesin bilgi alırsın

kızlar hiç bilen yokmu aranızda?:44:

slm bayanlar normalde müşterım hep almond fondotn alırdı fakat bu önumzdeki ayda bu ayda indrimde olmdgı içn k4 deki sayfa 31den almk istyor ama rengine karar veremyrz szde almonda en ykn renk hangiisii orada cvppp verin please !!!!

renklerin ismi değişti ya o yüzden almond rengi ne oldu ben de bilmiyorum.merak ediyordum.biri söylerse çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…