AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bugün sipariş verdim faturaya bakınca şaşırdım..çünkü bundan önceki kampanyada sipariş verdiğim ancak stokta olmadığı için göndermedikleri saati de eklemişler..
müşteri şimdi alır mı bakalım!!sizin başınıza da geldimi??sistem böylemi??

sipariş verirken stokta olmayan ürünü silmediysen stokta oluncaya kadar silinmez ve sana gönderirler. bir daha siparişverirken silersin olmayan ürünü..

bazen stokta olmayan ürünler sipariş verirken uyarı vermiyo malesef talep çok olunca olabiliyo böyle.siparişinle gelmeyip stokta olmayan ürünleri bi sonraki ay yolluyolar canım zaten faturanda gönderilmeyen ürünün altında yazıyo bir sonraki siparişte gönderilecktir diye. hepimize bu şekilde oluyo zaten. müşterini bilgilendirirsen alır niye almasın sonuçta istediği bi ürün almazsa da iade et problem olmaz.

Son düzenleme:
girdim 390lık gelsin bardaklar
son 2 kampanyadır siparişler azaldı artık

Benim bu ay çokk az oldu yaa 160 TL'lik grdm eski satışlarımı özlüyorum hiç bir hediyeyi kaçırmazdım şimdi geçen ay amerikan servislerini kıl payı aldım bu ay bardkları alamam heralde :18:

arkadaşlar arındırıcı scrup lardan hangisi güzel çileklisini biliyorum vanilyalı nasıl kullanan varmı??birde takım öncüsü 5 kişiyi üye yaparsan oluyorsun ve 80 lira alıyorsun şimdi benim 8 üyem var bundan sonraki adım ne ve ne kadar para alınıyor bilen varmı ???

birde ben şimdi takım öncüsüyüm ya ille yüklü siparişler vermemmi gerekli mesela bu ay 90 liralık toplayabildim başka toplayamassam bişey olurmu?

cuma verdiğim siparişler bugun faturalanmış çok şaşırdım pazar faturalanmasına hatta sevkiyata hazrlanyr yarın k6 elımde olur

bugün 23 nisan ya kargo çalışırmı benim kargom yarın gelir bugün gelen olursa k6 yı yükleyin nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…