Arkadaşlar kahverengi rimele çok hevesim var. kirpiklerim koyu kahve, siyah değil. o yüzden güzel olur diye düşündüm. belli de olmaz gerçi rimelden rimele değişir. işte bu yüzden sizden bir kahverengi rimel tavsiyesi istiyorum lütfen??????????????????
Bu rimeli kullanan varmı kızlar? Kullananların yorumlarını alabilirmiyim? Ona göre sipariş vericem birazdan
ben şu kirpikleri 15 kat yoğun gösteren (dışı yeşil renkte)rimelin kahvesini kullanıyorum.çok memnunum.doğal duruyor.tavsiye ederim.
arkadaşlar bi sorum olcak ben bu ay avona üye oldum fakat nisan kataloğu henüz elime ulaşmadı bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum mayıs ayında siparişimi versem olurmu
kızlar bana avondan mesaj geldi çılgın hafta sonu varmş ama siteye giriyorumm birşey görünmüyo siz görebiliyosanız neler var söylermisiniz ?
Kızlar panaroma ve indirim broşüründe geliş fiyatı oluyor mu ?
İndirim broşüründe oluyor.
Panaromada olmuyor canım.
kaydınız yapıldıktan sonra hiç sipariş vermediniz mi? O kısmı anlayamadım. Eğer K4 döneminde üye olduysanız sizi kim üye yaptıysa size katalog vermiş olması gerekir. Yok eğer K3 döneminde üye olduysanız sipariş verdiğinizde kolinizden K4 katalogunun çıkmış olması gerekir. Her neyse kayıt olduktan sonra hiç sipariş vermediniz mi?
meraba ben yeni üye oldum takım öncüm ilçede ben kasabada olduğum için kataloğu gönderemedi bende mayıs ayında sipariş vermek istiyorum ama kataloğu nasıl temin edicem onu bilemiyorum
canım söylediğin rimel super shock max olanmı,başkasınımı diyorsun?
evet canım aynen o.görenler çok beğeniyor.gözüme öyle far filan çok sürmem.belki hafif bi kalem sürerim.bikaç kişi göz makyajın ne güzel demişti.ben kahverengi ve oğun ama bir o kadar da doğal olması sebebiyle çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?