AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bi sorum olcak ben bu ay avona üye oldum fakat nisan kataloğu henüz elime ulaşmadı bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum mayıs ayında siparişimi versem olurmu

ben şu kirpikleri 15 kat yoğun gösteren (dışı yeşil renkte)rimelin kahvesini kullanıyorum.çok memnunum.doğal duruyor.tavsiye ederim.

Bu rimeli kullanan varmı kızlar? Kullananların yorumlarını alabilirmiyim? Ona göre sipariş vericem birazdan

evet xanım ben aldım siyahından rimel fena değil ama adı üzerinde kirpikleri sadece tek tek ayırıp uzatıyor dolgunlaştırma filan yapmıyor açıkçası ben hem dolgunlaştırıp hemde uzun gösteren bi rimel arıyorum bu arada önerebileceğiniz rimel varmı?fena değil yani şuanda fiyatıda iyi bence

arkadaşlar bi sorum olcak ben bu ay avona üye oldum fakat nisan kataloğu henüz elime ulaşmadı bu ay sipariş vermeyi düşünmüyorum mayıs ayında siparişimi versem olurmu

kaydınız yapıldıktan sonra hiç sipariş vermediniz mi? O kısmı anlayamadım. Eğer K4 döneminde üye olduysanız sizi kim üye yaptıysa size katalog vermiş olması gerekir. Yok eğer K3 döneminde üye olduysanız sipariş verdiğinizde kolinizden K4 katalogunun çıkmış olması gerekir. Her neyse kayıt olduktan sonra hiç sipariş vermediniz mi?

kızlar bana avondan mesaj geldi çılgın hafta sonu varmş ama siteye giriyorumm birşey görünmüyo siz görebiliyosanız neler var söylermisiniz ?

Ben bir ara takım öncülüğü yaptım.O zamanlar telefon operatörleri böyle çılgın konuşma hakları vermiyolardı o yüzden telefon parasına yetişemedim.Epi topu 5 temsilcim mi ne vardı, sonunda eşim bırak şu takım öküzlüğünü diye diye zorla bıraktırdı(sözüm meclisten dışarı)

kızlar bana avondan mesaj geldi çılgın hafta sonu varmş ama siteye giriyorumm birşey görünmüyo siz görebiliyosanız neler var söylermisiniz ?

Anasayfada 14.90 değerinde 3 adet paket var. Mega Impact Ruj Rengi Really Rosy + Diamondesque Yüzük . 2 adet ürün 14.90. 3 paketin hepsinde aynı ruj var ama sadece yüzük ölçüleri değişik.

05989 Mega Impact Ruj Rengi Really Rosy + Diamondesque Yüzük 6 no
05987 Mega Impact Ruj Rengi Really Rosy + Diamondesque Yüzük 8 no
05988 Mega Impact Ruj Rengi Really Rosy + Diamondesque Yüzük 10 no

meraba ben yeni üye oldum takım öncüm ilçede ben kasabada olduğum için kataloğu gönderemedi bende mayıs ayında sipariş vermek istiyorum ama kataloğu nasıl temin edicem onu bilemiyorum

meraba ben yeni üye oldum takım öncüm ilçede ben kasabada olduğum için kataloğu gönderemedi bende mayıs ayında sipariş vermek istiyorum ama kataloğu nasıl temin edicem onu bilemiyorum

Sizi kaydeden kişi size temsilci numaranızı vermiştir. 0212 473 1111 nolu tlf arayın. Bu Avon'un no'su. Şifreniz gönderilmediyse bu no'dan şifrenizi alın. Aslında kısa msjla cep tlfunuza şifrenizin de gönderilmiş olması gerek. Sonra Avon.com.tr ye girin. Temsilci no ve şifrenizle giriş yapın. Anasayfada sağ üst köşede temsilci girişi butonu var ona tıklayınca temsilci girişi sayfası çıkar. Giriş yaptıktan sonra Sipariş girişi butonuna tıklayın. Karşınıza "hızlı sipariş" , "katalog" falan gibi butonlar çıkar. Eğer katalog butonuna basarsanız hangi katalog dönemindeysek o katalog karşınıza çıkar. Sayfalarda ilerleyerek ürün beğenin. Beğendiğiniz bir ürün olduğunda katalogun o sayfasına tıklayın. Osayfadaki ürünler bir pencerede listelenir. Hangi ürünün siparişini verecekseniz adetini yazın. Sadece adetini belirlediğiniz ürün sepete atılır. 85 tl yi gecerseniz kargo ödemezsiniz. Ama kolinize 1 adet bedava katalog ekleniyor. Siparişiniz ulaştıgında hem güncel kataloga hem de sonraki dönemin kataloguna sahip olursunuz. Katalogtan ürünlerinizi begendikten sonra altta devam butonu var. Ordan devam edersiniz zaten sonrası kolay. Takılırsanız sorun. Ama bana sorarsanız isterseniz önce küçük bi sipariş verin elinize bi katalog ulaşsın. Sonra katalog dönemi bitmeden yine sipariş verirsiniz. Yeni kayıt olanların kampanyaları oluyor biliyorsunuz. Ondan da faydalanma şansınız olur.

Yakın bi yerdeyseniz ben göndereyim size katalog ne yapabilirim başka? Hangi ildesiniz?

canım söylediğin rimel super shock max olanmı,başkasınımı diyorsun?

evet canım aynen o.görenler çok beğeniyor.gözüme öyle far filan çok sürmem.belki hafif bi kalem sürerim.bikaç kişi göz makyajın ne güzel demişti.ben kahverengi ve oğun ama bir o kadar da doğal olması sebebiyle çok beğendim.

aynen canım bende far çok nadiren kullanıyorum bazen eye liner çekerim ama olmazsa olmazım rimeldir eye liner sürmesem bile rimelsiz çıkmam o yüzden uzun ve dolgun gösteren bi rimel arayışındayım indirime girer girmez mutlaka alacağım,çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…