AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k6nın devamını yükleyemiyorum çünkü telim bozuldu kızlar bu ayda indirim broşürü gibi ince bişey var mini aksesuar broşürü

hadi ya canım neyse yinede sağol ilgin için başka kataloğ eline gelen arkadaşlar varsa onlar yükler inşallah

sheena cnim full speedin roll on unun fiyati ile infiniti moment vuct spreyinin fiyati cikmamis yazabilir misin acaba onlari:18:

arkadaslar bugun yada yarn katalog eline ulasan baska arkadas olursa katalogun devami ile panaroma ve sheenanin dedigi taki brosurunu yuklesin lutfn herkes merak icinde

sheena kataloğun geri kalan kısmı ile panaromayı yükleme şansın var mı acaba yüklersen mutlu oluruz bu yarısı bile değil kataloğun sana zahmet yükler misin:26:

yüklüyorum kızlar panaromyı ve mini aksesuarı da yükledim telim bozuk ama taratarak yapıyorum zaman alıyor

biraz dağınık oldu ama inşallah merağınızı gidermiştir.hediyeler çok basit ya hiç beğenmedim bende

çok işlevli stylo kalktı mı kızlar acaba k6da yok sinir oldum göremiyorum ama kalkıcak diye bi bilgi de göremedim panoramada

kızzlarr yeni siparişleri gelenler bilgi verebilir mi acaba?
panoromadaki perfect strength erkek parfumunun testeri çıktı mı kolinizden? ona göre sipariş vericem cünkü

:18::18:

kızlar ytgp den hediye kazanmam için 200 tl yapmam lazımdı tam 200 tl oldu ama buna çılgın perşembedeki ürünler dahilmi. yani hediye alabilmem için sadece katalogdan 200 tl mi olmalı. acil cevap verebilecek yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…