AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ytgp den hediye kazanmam için 200 tl yapmam lazımdı tam 200 tl oldu ama buna çılgın perşembedeki ürünler dahilmi. yani hediye alabilmem için sadece katalogdan 200 tl mi olmalı. acil cevap verebilecek yokmu

Dahil oluyor evet. İnce broşürdeki ürünler de panorama ürünleri de hatta numuneler bile dahil oluyor. Alış fiyatın üzerinden 200 ü tutturdun mu kendiler koliye koyuyorlar hediyeni.

lutfen banada bakin kizlar ya

cnm avonun duş jelleri çok güzel kokuyo açık pembe olanını kullandım o çok hoş bi koku yeni çıkan turunculusundan da 3 sipariş aldım bu ay. armutlu yeşil olanı o da fena değildi katalogdan bildiğim kdryla. bi mavi olan ascenti hiç duymadım. koyu pembe olan da çok hoş bi koku. hangisinden alırsan al pişman olmazsın bnce ama açık pembe olanını tavsiye edebilirim sna

çok tesekkurler kızlar ama napsam sipariş versem mi numune için??
birde sizlere birsey sorucam bu farklı numunelerı kolayca tasıyabılmek ıcın baslangıc setı cantası var ne kadar urun alıyor ve kullanıslı mı? ruj numunelerım var bu ay da parfum numunelerı gelıcek ytgp den sizce alsam mı??

ben gerek duymuyorum bir tane pembe şeffaf fermuarlı poşet mi desem çantamı desem numunelerle birlikte gönderdikleri şeye koyuyorum hepsini duruyorlar çok fazla numunen varsa tabi numune çantası ayrıca sipariş edersin her ay 1-2 tane gönderdikleri için ben ihtiyaç duymuyorum

arkadaşlar benim sorularım var lütfen bilenler cevaplasınlar ben takım öncüsüyüm ama bana hiç yönlendirme gelmiyor neden hep siparişlerim 300 400 benimde üyeye ihtiyacım var bu internetten başvurular kimlere gidiyor bana niye gelmiyor bide takım çncüsüyüm diye hep yüksek siparişlermi vermem gerekiyor mesela bu ay 90 lira verdim başkada yok bişey olurmu?

kızlar benm avona 50 lira borcm vardı ama iadeden sonra 10 liraya düştü. temsilci sayfamda 10 lira gözüküo ama banka 50 görüyo ne yapmalıym

Bana öyle birşey gondermedıler suanda ruj numunelerım var 10 tane falan onları da avon posetınde yolladılar:s neden anlamadım :44::44:

arkadaşlar sayfa 4-13 arasından nemlendirici alana pur blanca 9 tl ya .sadece 4 çeşit nemlendirici var değil mi o sayfalarda.diğer kremlerde geçerli değil herhalde

Bana öyle birşey gondermedıler suanda ruj numunelerım var 10 tane falan onları da avon posetınde yolladılar:s neden anlamadım :44::44:

çok güzel birşey değil sadece watsons gibi kozmetik marketlerinde satılan kilitli seffaf poşet çantalardan da satın alıp parfüm numuneleri için kullanabilirsin ruj numunelerin için de avonda güzel bir saklama kutusu var

müşteri hizmetlerini aradım dedi ki ''avon isteğe bağlı ödeme yapmak istiyorum'' diye para yatırın. umarım bi sorun cıkmaz benim pazartesi son ödeme günüm o gün yatırcam olmazsa faiz binicek, 3 5 lira biner önemli değil de faiz yemek istemiyorum bidee başka hangi bankada yatırılıyor

çook tesekkurler cnmmm :) peki o ruj saklama kutusu kac tane alıyor bi bilgin var mı acaba??:44::44:

avon panorama hediyesi kırmızı takımbardakları nalan var mı benim de temsilciminde 1er su bardagı kırık çıktı bu ne biçim iş anlamıyorum ayrıyetten çay bardaklarıda beş para etmez iğrenç sankisi kırmızı ltlıgının takımı değil
birde gürallarınmış ellerinde kalanları avonda bize sunuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…