avon panorama hediyesi kırmızı takımbardakları nalan var mı benim de temsilciminde 1er su bardagı kırık çıktı bu ne biçim iş anlamıyorum ayrıyetten çay bardaklarıda beş para etmez iğrenç sankisi kırmızı ltlıgının takımı değil
birde gürallarınmış ellerinde kalanları avonda bize sunuyor işte
arkadaşlar 8 tane yüzük sipariş etmiştim tabi açıp bakmadım hepsiini..dün müşteriye verdim kız yanımda açtı kutuyu ben şook..kutu boş çıktı..napcam şimdii söylesem inanmazlar belki dee...
bir de kampanya 5 teki amerikan servisim 5 adet çıktı..kontrolsüz gönderiyolar galibaa
29.50 likden bahsediyorsun sanırım müşterim sipariş verdi güzellmerhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.avonun bu son katalogunda kren ve siyahlı büyük bir çanta var nasıl acaba gören varmı,kullanışlımı yardımcı olursanız sevinirim.katalogta görünce hoşuma gittim ama kalitesi nasıl acaba...
Ben anlamıştım zaten o bardakların altının kırmızı olmadıgını çaytabagının kırmızısı resimde bardaga yansımış iyikide ugraşmamışım almak için. bu ay ki hediyede hiç bi işe ayaramıyor sakaryada çarşmba pazarında 3.5 TL'ye satılıyor bu cezveler iyice bizi Enayi yerine koyuyor avon.karımdan çok hediye için uğraşıyordum ama artık ilgilenmek için içimde heves kalmadı.
Kızlar Pure O2 Bayan Parfümünün kokusu nasıl? 40 yaşlarındaki bi kadına göre uygun bi kokumu? Şekerli, meyveli bi koku istemiyorum. Anneme alıcamda
Uzman görüşüne göre şekerli kokular menapoz döneminde olan ya da bu dönemi atlatmış olan kişilere tavsiye ediliyor. Hormonal değişimden dolayı ten bu kokuları güzel yansıtıyormuş. Özellikle vanilya, tarçın içeren kokular.. Diğer kişilerde ancak 1-2 saat kalıcı olabiliyormuş. Aklıma gelmişken bunu not düştüm. Orta yaş için tavsiye edilen kokular da baharatlı ve oryantal kokular.
Avon'un oryantal kokularına örnek vermek gerekirse; Treselle Mystique, Little Red Dress, Little White Dress, Little Black Dress, Far Away, Far Away Exotic...
Far Away, Little Red Dress, Treselle Mystique katalog 5 te indirimde. Ayrıca yeni çıkan indirimli ve hediyeli TTA Forever da hem oryantal hem de baharatlı bir koku.
Çiçeksi kokular misk,ağaç,meyve,yeşil bitki notaları olan kokular..
Meyveli kokular bergamot, limon, portakal, portakal çiçeği, mandalina içeren kokular..
Şipre kokuları kuvvetli esanslar içeren, ağaç, meşe yosunu, misk, paçuli içeren, aynı zamanda çiçek ve meyve notaları da barındıran kokular...
Oryantal kokular misk, vanilya vs. içeren ve egzotik çiçek ve baharat notaları da barındıran kokular..
Gelelim Pure O2'ye.. Bu koku çiçeksi olduğundan daha erken yaşlara uygun olacağı görüşündeyim. Beyaz Şeftali Çayı, hanımeli, misk içeriyor.
Bu arada bayanlar... Akşam saatlerinde koku seçmemeliymişiz. Koku moleküllerimiz gündüz daha hızlı çalışıyormuş. Bu yüzden gündüz seçmeliymişiz.
arkadaşlar benim sorularım var lütfen bilenler cevaplasınlar ben takım öncüsüyüm ama bana hiç yönlendirme gelmiyor neden hep siparişlerim 300 400 benimde üyeye ihtiyacım var bu internetten başvurular kimlere gidiyor bana niye gelmiyor bide takım çncüsüyüm diye hep yüksek siparişlermi vermem gerekiyor mesela bu ay 90 lira verdim başkada yok bişey olurmu?
Kızlar Pure O2 Bayan Parfümünün kokusu nasıl? 40 yaşlarındaki bi kadına göre uygun bi kokumu? Şekerli, meyveli bi koku istemiyorum. Anneme alıcamda
arkadaşlar önceki kataloglarda eyeliner alana göz makyajı temizleyicisi 2 liraydı.. şimdi ben eyelinerleri iade edicem onları da göndermem gerekiyor mu yaaa
Evet canım gönderceksin eger göndermezsen makyaj temizleyicinin indirimsiz katalok fiyatından faturalanır ödemek zorunda kalırsn. eger yanlış biliyorsam uyarsın arkadaşlarda.
kızlar avonun saç boyaları nasıl bilgisi olan varmı? bu katalogta indirimde özellikle açık sampanya sarısı hakkında fikri olan varsa yardımcı olabılır mı?
anneme almıştık geçenlerde boyadık.. annemin saçlarında beyazlar var onları tam kapatmadı.. o yüzden tavsiye etmem.
anladım cnım cok tesekkurler.. beyazların haricinde rengi nasıl onu merak ettim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?