kızlar bana avon temsilcisine geliş fiyat faturasının resmini çekip bana yollayabilirmisiniz? kaybettim yahu
merhaba canım,
geliş fiyatlarının listesine avon sitesine temsilci girişi yaparak girdikten sonra avondan haberler kısmından ulaşabilirsin.fiyat listesi başlığı altında sayfanın alt kısmına doğru yer alıyor.excel dosyası halinde istersen bilgisayarına kaydedebiliyorsun.oradan bakması da ürün koduyla araması da kolay oluyor. oradan bakabilirsin)
İndirdim fakat word'de açtığımda kod halinde değişik yazılar çıkıyor.
kızlar avonun saç boyaları nasıl bilgisi olan varmı? bu katalogta indirimde özellikle açık sampanya sarısı hakkında fikri olan varsa yardımcı olabılır mı?
merhaba,
sanırım bilgisayarınızda excel yüklü değil.excel formatlıydı ben normal aç dediğimde ulaşıyorum bende de excel yüklü değil,ancak nasıl çözebilirsiniz aklıma bi fikir gelmedi.bağlı olduğunuz temsilcinizden isteseniz fotokopi yapmak belki daha kolay olur.:26:
belki sitedeki diğer arkadaşlarım farklı bir çözüm sunabilir :26:
açık renkler hangi marka olursa olsun beyazları tam kapatmaz. beyazların rengi sarıya döner yada arada tutmamışlar kalır.akrabam kullanıyo ve ben boyuyorum onun saçını dediğim gibi kalıyo üç beş tane beyaz ve rengi sarıya dönüyo diğer beyazların gölgeli gibi oluyo :) koyu renkler kapatır diye düşünüyorum. ama renk olarak çok güzel avonun renkleri canımaçık renkli saçlarda beyazlar çok belli olmuyo zaten
valla ben annemin saçlarını yıllardır boyuyorum hep de açık renge boyamışızdır.. başka marka kullanıyorduk.. beyazları tamamen kapatıyodu.. bi de avonun boyasını deneyelim dedik.. 8.0 koyu sarı rengini aldık ama gerçekten kapatmadı iki üç tane falan değil yaniii.. 2 gün sonra gidip kullandığımız boyadan aldıkk yine..
çılgın perşembe var çok güzel ürünler koymuşlar yaaa sipariş vermeseydim yazardım hemen
merhaba, acaba bu çılgın perşembe çılgın salı günlerinl sadece üyeler mi görüyor üye olmayanlar bakamıyor mu çılgın günlere ? Bilgi verirseniz sevinirim.
evet temsilcilere özel bişey bu canım üye derken temsilci demek istedin sanırım
avonun saç boyası berbatt kesinlikle 2 kutu almıstık once annemın saçını boyadım renk hiç çıkmadı bile çikilota kahve aldık güya ama yıkanınca hiç renk cıkmadı beyazları kapatmadı ertesi gün öbür kutuyla boyadım sonuc yine aynı.sonra kuaföre gittik orda boyattık yanı boşuna almayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?