AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba bayanlar =)) Bayadır giremiyordum foruma özlemişim ya

Ben size birşey danışcaktım, hani şu temsilcilerin müşterilerine doldurtması gereken formlar varya ben onları hiç doldurmadım... Napabilirim, geriye yönelik mi yapıcam, yapmasam olmuyormu???

Çok sinir bozucu bişi bu...

bende 1 tanesini doldurdum yolladım yenisini istemedim.son siparişimi yazmamıs oldum.çok sıkıcı ve uzun bir iş.çalışıyorum bide.onunla ugraşmak zor geliyor :44:

bende 1 tanesini doldurdum yolladım yenisini istemedim.son siparişimi yazmamıs oldum.çok sıkıcı ve uzun bir iş.çalışıyorum bide.onunla ugraşmak zor geliyor :44:

Bende çalışıyorum ondan hiç uğraşasım gelmiyor. Zaten çoğunuda kendim alıyorum. Nerden çıkardılarsa şunu

slm kızlar k6 nını panaroması bu ay yüklenmeyecek mi acaba elinde olan arkadaşlar yükleyebilir mi

canım bende o parfümü almayı düşünüyorum mini olanından kokusuna gelince kataloğdan denemiştim kokusunu çok çok hoşuma gitmişti tabi zevke kalmış birşey ben beğendim alırsan umarım sende beğenirsin:119::122::128:

cok tesekkurler cnım bende testerını ıstedım gercekten cok guzel bır parfum :) bayıldım kalıcı geldı bana bıde ınss sende begenırsın :)

slm kızlar kimler sipariş verdi bakalım:126: ben daha toplayamadım tam olarak siparişlerimi

yaaa panaromadaki plaj elbisesi süper yaaa bayıldım.. benimde siparişler dolmuyo 3 aydır iadelerle uğraşıyorum 85liranın50si iade oluyo sizce avon pes der mi merak ediyorum yahuuu sandaletleride çok beğendim isteyip iade ederim beğenirsem kalır..fiyat düşünce işte insan çok pis bozuluyo
bu katalog baya iddalı ama benim müşterileri başkası kaptı sanrıım

kızlara merhaba
yeni katalogtan bir sorum olucak sizlere.. sayfa 19 daki kendi paketini kendin olustur varya ordaki super curlacious maskarada yogun siyah olanı sadece black yazan değil mi? black brownda sıyah basılmıs ama basımda bır yanlıslık var sanırım :s:44: yardımcı olursanız sevınırım

basımda hata yapılmış 17774 black olucak internetten de sipariş girişi yaptığınıza dikkat edersiniz.

arkadaslar bende metalik sparkling warm rose ve saten red 2000 rujlarını aldım.. saten olan gayet guzel ama metaliği pek begenmedm ..dha cok parlatıcı gibi we rengı bellı olmuyo..yinede fena dgl .

günaydın kızlar cuma siparişini veripte salı kargosu gelecek olan var mı yani salı günü k7 yi görebilecek miyiz acaba

arkadaşlar bana avondan gelen mesajı size yazıyorum:
Size Özel Fırsata 16 Mayıs Çarşamba saat 16.00'ya kadar K6'dan istediğiniz renkte saç boyasını seçin HEDİYE gönderelim.
Bunun için birazdan gelecek SMS'i cevaplayın.

henüz sms gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…