Merhaba bayanlar =)) Bayadır giremiyordum foruma özlemişim ya
Ben size birşey danışcaktım, hani şu temsilcilerin müşterilerine doldurtması gereken formlar varya ben onları hiç doldurmadım... Napabilirim, geriye yönelik mi yapıcam, yapmasam olmuyormu???
Çok sinir bozucu bişi bu...
bende 1 tanesini doldurdum yolladım yenisini istemedim.son siparişimi yazmamıs oldum.çok sıkıcı ve uzun bir iş.çalışıyorum bide.onunla ugraşmak zor geliyor :44:
canım bende o parfümü almayı düşünüyorum mini olanından kokusuna gelince kataloğdan denemiştim kokusunu çok çok hoşuma gitmiştimerhaba kızlar bende infinite moment parfumlerı sorucaktım bayan olanı nasıl? kampanya 6da ındırımde kendıme almak ıstıorum mını sıde cıkmıs?
birde kızlar mesela bu ay ındırımde olan parfum vs kac kampanya sonra tekrar ındırıme gırıyor bılgınız var mı?
slm kızlar k6 nını panaroması bu ay yüklenmeyecek mi acaba elinde olan arkadaşlar yükleyebilir mi
canım bende o parfümü almayı düşünüyorum mini olanından kokusuna gelince kataloğdan denemiştim kokusunu çok çok hoşuma gitmiştitabi zevke kalmış birşey ben beğendim alırsan umarım sende beğenirsin:119::122::128:
cok tesekkurler cnım bende testerını ıstedım gercekten cok guzel bır parfum :) bayıldım kalıcı geldı bana bıde ınss sende begenırsın :)
kızlara merhaba
yeni katalogtan bir sorum olucak sizlere.. sayfa 19 daki kendi paketini kendin olustur varya ordaki super curlacious maskarada yogun siyah olanı sadece black yazan değil mi? black brownda sıyah basılmıs ama basımda bır yanlıslık var sanırım :s:44: yardımcı olursanız sevınırım
hwa resmine bayıldım. kız oynadıkça benim de oynayasım gelio.
günaydın kızlarcuma siparişini veripte salı kargosu gelecek olan var mı yani salı günü k7 yi görebilecek miyiz acaba
aynen bende çok merak ediyorum valla :) verenler vardır siparişi yüklerler kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?