AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aslında benim kargom bugün gelmiş ama ben evde yoktum yarın gelir sanıyordum oda bugün gelmiş meğersem neyse artık yarın gidip şubeden alacağım bende merak ediyorum şu sürpriz paketi kimin eline önce gerçerse paylaşalım buradan

yubbi yubbiiiii
yarın öğrenmiş olcaz nelerin olabileceini.

benim kargomda yolda arkadaşlar merakla bekliyorum sürpriz paketi...gelir gelmezz size bildiririm neler olduğunu..bakalım herkesin sürprizi aynı mı çıkacak??

bence farklıdır. bence şu en uygun parfümlerden cıkar bi ruj bi krem bi takı . uygun dediğim parfümlerin kokularını genelde beğeniorm inşAllah herkese istediği gibi gelir :) bakak görek

bişey sormak istiyorum ben. geçen ay sipariş vermedim avona. bu ayın katalogunu gndermediler. göndermiyolar mı kinası alıcam bn katalogu

pakette olanlar şunlar kızlar 2 çeşit paket var Far away exotic edp, color trend ruj, color trend göz kalemi, kolye, dudak balmı.. Bir de perceive dew, 2 adet göz kalemi, pırıltılı vucut losyonu, kolye.. iki ayrı paket hangisi denk gelirse şansınıza artık :)

far away olaydı keşkee ben exotic olanı hiç sevmiyorum ya başımı ağrıtıyo onun kokusu perceive de sevmiyorumm satcaz artık ypcak bişy yok =)

canım paketin 15 e gelmesi şahane bişey. for awayı sevmiyorum. dewin kokusu iyi die hatırlıyorum. inşallah o cıkar bana. e peki nerden biliosun ki 2 paket var? belki farklı ceşitler de vardır. bide hangi kolye hangi renk ruj var acsana biraz :))

arkadaşlar ben gelenlerden duydum bu kadarını söylediler bana yoksa daha teferruatlı anlatırdım size

elinde k6 kataloğu olan varsa onda bi tane güneşsiz bronzlaştırıcı krem vardı onun fiyatına bakıp söyleyebilirmisiniz bana ben katalogu kaybettimde

Son düzenleme:
merhaba uzun bı suredır takıpdeyımm ıslıyodum öyle gıslıdenn :)kızlar bısey soracam bende bu kazanc paketnden sıparsverdm daha fatura ıslenmedı ne ıstemısım dıye bı gözatayım dedm bakdım o kazanc fıyatı 20tl gözukuyo 15 tl degılmıydı gelen arkadaslar bı faturalara bakabılırmı 20mı ıslemısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…