kimsenin 15 tl lik paketi gelmedimi ya içinde ne var çok merak ediyorummm
alınca paylaş paketi canım merak yaptım cok fenaa
aslında benim kargom bugün gelmiş ama ben evde yoktum yarın gelir sanıyordum oda bugün gelmiş meğersem neyse artık yarın gidip şubeden alacağım bende merak ediyorum şu sürpriz paketi kimin eline önce gerçerse paylaşalım buradan
bişey sormak istiyorum ben. geçen ay sipariş vermedim avona. bu ayın katalogunu gndermediler. göndermiyolar mı kinası alıcam bn katalogu
pakette olanlar şunlar kızlar 2 çeşit paket var Far away exotic edp, color trend ruj, color trend göz kalemi, kolye, dudak balmı.. Bir de perceive dew, 2 adet göz kalemi, pırıltılı vucut losyonu, kolye.. iki ayrı paket hangisi denk gelirse şansınıza artık :)
pakette olanlar şunlar kızlar 2 çeşit paket var Far away exotic edp, color trend ruj, color trend göz kalemi, kolye, dudak balmı.. Bir de perceive dew, 2 adet göz kalemi, pırıltılı vucut losyonu, kolye.. iki ayrı paket hangisi denk gelirse şansınıza artık :)
canım paketin 15 e gelmesi şahane bişey. for awayı sevmiyorum. dewin kokusu iyi die hatırlıyorum. inşallah o cıkar bana. e peki nerden biliosun ki 2 paket var? belki farklı ceşitler de vardır. bide hangi kolye hangi renk ruj var acsana biraz :))
elinde k6 kataloğu olan varsa onda bi tane güneşsiz bronzlaştırıcı krem vardı onun fiyatına bakıp söyleyebilirmisiniz bana ben katalogu kaybettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?