AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bi sorum olacak bu clear skin ürünlerinden alana avon color trend parlatıcılar 1 tl ya hangısını almalıyım sizce favori renginiz nedir ?

Angel yada startup pink angel açık bir pembe startupta kızmızı diye biliorum

kızlar merhaba boya kataloğu küçük mü geldi bana gelen küçük renkler var ve bi vidayla tutturulmuş :50:

o vida ile tutturulmuş olan ayrı birde katalog üzerinde yapay saçlar üzerinde renkler verilmiş ayrı geldi cnm yani bana gelen bu şekilde

selam kızlar, ben de avondan baya ürün kullanıyorum ama hep yapan birilerini kazandırıyorum.. o yüzden artık kendim temsilci olayım diyorum. benim etrafa satış yapmak gibi bir niyetim yok sadece kendim geliş fiyatından alırım hiç değilse alacaklarımı. ama bikaç bişey var merak ettiğim.

1) temsilci olmak için herhangi bir ücret veriliyor mu?

2) temsilci oldum ve o ay sadece 10 liralık ürün aldım diyelim ki. bir zararı olur mu bunun bana, karguyu kendim karşılamam dışında?

3) diyelim ki 2-3 ay hiç sipariş vermedim, o zaman ne oluyor?

şimdilik aklıma gelenler bunlar. bana yardımcı olursanız sevinirim.

ara şirketi mutlaka belirt canım gereken yapılr sonuç alıncaya kadar ısrarcı ol

avon sitesinden mesaj attım avona birde iadelerim düşmemiş neden ? diye yazmıştım birde büyük harflerle yazmışım sonradan gördüm iadelerim anında pıtır pıtır düştü sbahtan beri bekliyordum artık saç boyası katoloğu sonra gelir o şansım gitti:100:

selam kızlar, ben de avondan baya ürün kullanıyorum ama hep yapan birilerini kazandırıyorum.. o yüzden artık kendim temsilci olayım diyorum. benim etrafa satış yapmak gibi bir niyetim yok sadece kendim geliş fiyatından alırım hiç değilse alacaklarımı. ama bikaç bişey var merak ettiğim.

2) temsilci oldum ve o ay sadece 10 liralık ürün aldım diyelim ki. bir zararı olur mu bunun bana, karguyu kendim karşılamam dışında?

1) Kayır ücreti alınıyo. 8,5 tl..

2) Kargo parası dışında bir zarar olmaz...

3) En az fazla 3 ay boyunca hiç sipariş girmezsen üyeliğin iptal oluyor.

:71:

1) Kayır ücreti alınıyo. 8,5 tl..

2) Kargo parası dışında bir zarar olmaz...

3) En az fazla 3 ay boyunca hiç sipariş girmezsen üyeliğin iptal oluyor.

:71:

aylık belli bir sipariş kotası yok değil mi? bu ay 5 lira bi dahaki ay 100 lira nasıl denk gelirse öyle alabiliyorum yani :)

temsilci olmak için bir defaya mahsus 1 tl(bu 1 tl bu aya özeldir normalde 8.5 tl)
yapanız gerekn belli bir satış limiti yok isterseniz 10 liralık isterseniz 100 liralık alırsınız şayet 8.5 tl kargo bedeli ödemek istemiz iseniz 85 tllik temsilci fiyatı ile ürün almanız gerek
3 ay ard arda sipariş vermez iseniz üyeliğiniz iptal olur..

temsilci olmak için bir defaya mahsus 1 tl(bu 1 tl bu aya özeldir normalde 8.5 tl)
yapanız gerekn belli bir satış limiti yok isterseniz 10 liralık isterseniz 100 liralık alırsınız şayet 8.5 tl kargo bedeli ödemek istemiz iseniz 85 tllik temsilci fiyatı ile ürün almanız gerek
3 ay ard arda sipariş vermez iseniz üyeliğiniz iptal olur..

süpermişşş :) peki nasıl temsilci olunuyorrrr :30:

o vida ile tutturulmuş olan ayrı birde katalog üzerinde yapay saçlar üzerinde renkler verilmiş ayrı geldi cnm yani bana gelen bu şekilde

Bana o yapay saçların olduğu katalog gelmedi nedenkine bu kampanya bi 2. sipariş daha vereceğim gelir mi acep off ya avon niye herkese aynı şeyleri göndermiyor.:19:

Bana o yapay saçların olduğu katalog gelmedi nedenkine bu kampanya bi 2. sipariş daha vereceğim gelir mi acep off ya avon niye herkese aynı şeyleri göndermiyor.:19:

canım hiç bi fikrim yok takım öncüsüyüm ben belki onunla ilgilidir yada paketleme görevlileri işini adam gibi yapmıyor eksik ürün koyuyorlardır

selam kızlar nasılsınız?

değişim nasıl yapılıyor :44: şu yeni rujdan getirtmiştim ama rengini değiştirtmem lazım.nasıl yapıyorum bir de ne kadar zaman sonra geliyor geri :44:

selam kızlar nasılsınız?

değişim nasıl yapılıyor :44: şu yeni rujdan getirtmiştim ama rengini değiştirtmem lazım.nasıl yapıyorum bir de ne kadar zaman sonra geliyor geri :44:

canım ürünün rengini degiştiremezsin ancak bi ürün gelmiştir ama hasarlıdır bozuktur vs onu gönderip aynı ürünü getirtebilirsin rengini begenmeyip başka renk gelsin diye değişime yollayamazsın .. ancak elindeki ruju iade olarak yollayıpp .istediğin ruj renginden tekrar sipariş veririsin

canım ürünün rengini degiştiremezsin ancak bi ürün gelmiştir ama hasarlıdır bozuktur vs onu gönderip aynı ürünü getirtebilirsin rengini begenmeyip başka renk gelsin diye değişime yollayamazsın .. ancak elindeki ruju iade olarak yollayıpp .istediğin ruj renginden tekrar sipariş veririsin

annaaaa ben bunu bilmiyordum.12 tane ruj sipariş ettim.oda rengi beklediğimden açık geldi.bende kırmızıyla değiştirecektim.ee şimdi 2 taneyi iade etsem hediye faturalanacak oda ne kadar olacak Allah bilir.madem öyle elimde kalan 2 rujuda satmaya çalışayım bari yapcak birşey yok :43:

kızlar geçikmis faturadan ürün iade yapsam geciken borctan düser mi ?? dersenacım sen düser dedin ama takım öncüm bi sonraki faturadan düser diyo kafayı yicem:(

Back
X