AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Stoklarla sınırlı olanları yayınlamıştı ilkşah ama tükenen var mı bilmiyorum cnm stokta tükenmiş yazıyosa gelmez

canım daha kampanya başlamadı.şimdiden tükendi durumunda değiller dolayısıyla.cuma 16.00 da girişler başlayınca 1-2 dk içinde stoğu sınırlı ürünler bitiyor ondan ek stok bilgisi paylaşmışlar.kendinize almak istediğiniz ürünler için şansınızı yine denersiniz.müşterilere gösterirken öncelk katalog olsun onu belirtiyorlar aslında :34::8:

kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?

merhaba canım,
içine dert olacaksa pek tabiki kredi kartından da çektirebilirsin.avon temsilci sayfası ödeme sayfasından kredi kart no girip hemen halledebilirsin sorun olmayacaktır :34::34:

kızlar sorum belki size çok saçma gelecek ama :31: babam bu akşam sorunca benimde aklıma takıldı acaba diye:50::50::50:.şimdi biz avon alıyor kataloglada bi şekilde satışını yapıyoruz zaman zaman.yarın öbür gün bi de gelir vergisi ödemediğiniz diye bi bela açılır mı başımıza???
gerçi bi yandan düşününce zaten ben yüzde 90 ını kendime aldım hangi gelir ama yine de aklıma takıldı:18::18::18:
bilen varsa paylaşabilirmi?şimdiden teşekkürler hepinize :16::16::16:

merhabalar ben bu ay ilk defa sipariş verdim faturadan birşey anlamadım ama fazladan bana ruj ve saç kremi gelmiş kodlama yanlışdan mı kaynaklanıyordur hiç fark ettim benden sonra beni üye yapan abla kontrol etti ama onun yazdığını sanmıyorum kafam karıştı normalde oluyor mu böyle

Son düzenleme:
merhabalar ben bu ay ilk defa sipariş verdim faturadan birşey anlamadım ama fazladan bana ruj ve saç kremi gelmiş kodlama yanlışdan mı kaynaklanıyordur hiç fark ettim benden sonra beni üye yapan abla kontrol etti ama onun yazdığını sanmıyorum kafam karıştı normalde oluyor mu böyle

canım faturanı okumadan karşıdan söylemek zor açıkçası.hatalı kod girilmiş olabilir mi? ücretli mi? bi oku incele.hatalı gelen ürünse bi dahaki siparişinde iadesini yollarsın :34:

rujda hata var 2 kere girilmiş ama saç kremini hala anlayamadım birde ben ödeme yaparken en son sayfada yazan fatura tutarını ödeyeceğim değil mi

rujda hata var 2 kere girilmiş ama saç kremini hala anlayamadım birde ben ödeme yaparken en son sayfada yazan fatura tutarını ödeyeceğim değil mi

canım belki farketmeden yazılmıştır aklıma bişey gelmedi açıkçası.takım öncünlemi girdin tek başına mı? belki sen söyleyip takım öncün girdiyse anlaşılmamıştır ,bilemedim :26: neyse dert değil fazla geleni,rujla saç kreini iade yollarsın yeni kampanya döneminde:34:

ödenecek tutar net olarak avon direktör mektubunun yer aldığı sayfada var canım.avon un sitesinden girdiğinde de cari hesaptan görebilirsin rakamı ayrıca.:40::40:

heh siteye girince anlamış oldum 125 tl ve üstü sipariş verince geliyormuş saç kremi çok teşekkür ederim içimde kuşku kalmadı faturadada bulamadım şaşırmıştım ne kadar ödemem gerektiğini gördüm :61:

canım kusura bakma fatura tutarını sormak aklıma gelmedi hiç.avonda 29 temmuz saat 16.00dan 5ağustos saat 16.00 ya kadar temsilci fiyatıyla her 125 tl lik siparişe 1 adet at daily shine tüm saç tipleri için 250 ml saç kremi hediye. o hediye olabilir hediyeyse zaten faturanı topladığında onun ödemesinin talep edilmediğini göreceksin :66::66::66:

evet o krem geldi fatura tutarım 156 fazdan rimel bekliyordum onuda gürünce şaşırdım faturada göremedim pek anlamadım gerçi ama diğer faturada gelcek falan diye şüpeheye düşmüştüm:9:

evet o krem geldi fatura tutarım 156 fazdan rimel bekliyordum onuda gürünce şaşırdım faturada göremedim pek anlamadım gerçi ama diğer faturada gelcek falan diye şüpeheye düşmüştüm:9:

hımm gönderilemeyen ürünlere bi bak canım belki rimel bi dahaki ay yollanacaktır gerekli limite ulaştıysan.maalesef faturayı görmeden yorum yapmak zor oluyor.ilk 3ay bende bayağ zaman harcıyordum faturalara bakarken:1::1: faturaları avonun kendi sitesinde avon a sor bölümünü takip ederek emin oluyordum :40::40::40:

kızlar sorum belki size çok saçma gelecek ama :31: babam bu akşam sorunca benimde aklıma takıldı acaba diye:50::50::50:.şimdi biz avon alıyor kataloglada bi şekilde satışını yapıyoruz zaman zaman.yarın öbür gün bi de gelir vergisi ödemediğiniz diye bi bela açılır mı başımıza???
gerçi bi yandan düşününce zaten ben yüzde 90 ını kendime aldım hangi gelir ama yine de aklıma takıldı:18::18::18:

böyle bişi olurmu cnm ya bak benide kuşkulandrdn şmdi ://

Kızlar bizler vergimizi faturalarımızdaki K.D.V. ile ödüyoruz, yani bizimki alış ve satışdan doğan kazanç bu nedenle kdv ödüyoruz. Gelir vergisine tabi olmaz endişelenmeyin :34: Yinede içinize sinmediyse araştırın, ben mali müşavir stajeriyim daha olamadım yani , eksik bilgi vermeyim :34:

Kızlar bizler vergimizi faturalarımızdaki K.D.V. ile ödüyoruz, yani bizimki alış ve satışdan doğan kazanç bu nedenle kdv ödüyoruz. Gelir vergisine tabi olmaz endişelenmeyin :34: Yinede içinize sinmediyse araştırın, ben mali müşavir stajeriyim daha olamadım yani , eksik bilgi vermeyim :34:

canım ben maliyeciyim rahat ol kapıdan satış ve pazar yerleri gibi yerlerde satış gelir vergisinin istisnalarından biridir. gelir vergisinden muafsın yani. sadece kdv veriyorsun o da faturada belitiliyor zaten. yine de için rahat etmezse gelir vergisi kanununa bakabilirsin. :77:

kızlar bu ay katalogda yer alan bir tarafı goz kalemı dıger tarafı goz farı olan urunden alıcak olan varmı benm kafama yattı ama çok pahalı ya:(

merhaba canım,
içine dert olacaksa pek tabiki kredi kartından da çektirebilirsin.avon temsilci sayfası ödeme sayfasından kredi kart no girip hemen halledebilirsin sorun olmayacaktır :34::34:

teşekkür ederim cnm yarın yeni katalog girdiği an siparişlerimi vericem artık hepsini beraber çektiririm diye düşünüyorum..
K9dan alıcağım o kadar çok şey var ki şimdiden sabırsızlanıyorum..:21:

Back
X