AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

12 katalogtan erken siparişede göz farı hediyeymiş 8 li olandan 28eylül 3 ekim arası diye mesaj geldi kızlar kataloğu göremedikki daha :))))

Çılgın salıya bi kaç ürün koymuşalr kızlar.. ben pek beğenmedim ürünleri.. :50:ıcesher parfümü almıştım daha önce 6 ya şimdi 9 tl indirimli hali bide (müşteri fiyatı)

evet hiç güzel bişey yok bende beğenmedim anlaşılan bu çılgın salı ürünleri hep beğenmeyeceğimiz şeyler olucak

çok iadesi olan arkadaşlar var tatlım biliyorum ki iade ettiğim kadar da tekrar siparişlerim oluyor benim ayrıca annesini babasını eşini üye yapan varmı ben bekarken annemi ve babamı üye yapmak istemiştim fakat takım öncüm yapamassın hem yapsan senin satışların düşer hediyelerini alamassın falan diye lafı dolandırmıştı annemi babamı falan üye yapamassın olayı da yalansa pes artık onlara :47:

slm cnm aynı evde oturdugun aıle bıreylerını kayıt yapamazsın mesela benım annem benım alt ekıbımde kayıtlı ama ben evlı oldugum ıcın soyadımız degısık hemde annem ıstanbulda ben kocaelınde yasıyoırum yanı adresımız farklı. yanlız şöyle bırsey var sen bunu yaptıgında avon fark ederse sorun yaşarsın. ben tö suyum bılıyorum yanı cnm. staısın duser demıs sana takım öncun bı nevi haklı cunku sen nelakar cok satıs yaparsan yıldızlar kulubune gırıceksın. o anlamda demıstır. baska sorunuz olursa bana sorabılırsın

slm cnm aynı evde oturdugun aıle bıreylerını kayıt yapamazsın mesela benım annem benım alt ekıbımde kayıtlı ama ben evlı oldugum ıcın soyadımız degısık hemde annem ıstanbulda ben kocaelınde yasıyoırum yanı adresımız farklı. yanlız şöyle bırsey var sen bunu yaptıgında avon fark ederse sorun yaşarsın. ben tö suyum bılıyorum yanı cnm. staısın duser demıs sana takım öncun bı nevi haklı cunku sen nelakar cok satıs yaparsan yıldızlar kulubune gırıceksın. o anlamda demıstır. baska sorunuz olursa bana sorabılırsın

tatlım benim yıldızlar klübüne girmem imkansız dediğim gibi fazla müşterim yok ayda en fazla yaklaşık 400-500 satışım varsa en az 300 ü eşime ve kendime almış olduğum siparişlerim ben yıllardır avoncuyum tatlım ama bu konuyla ilgili fazla araştırma yapmadım önceden beri takım öncüm de biliyor benim yıldızlar klübüne giremeyeceğimi ve bile bile bir arkadaşımı önerceğim zaman bile sorgu süal içersindeydi sırf onlar benim sırtımdan para kazanıyor diye iyice kızdım iadelerim çok olmadığı halde evime kadar gelipte iaden ne kadar çok demeleri sinirlendirdi beni çok olsa gam yemicem yani gerçi onları ilgilendirmez müşteri memnun kalsın önemli olan o benim için yeni hediyem geldi mesela kırık geldi değişime yolluycam yarın hediyemi bile değişime yollarken onlara sorcakmışım neden sorayım ki işte benimkiler kendilerini düşünüyorlar hep anladınmı canım

kızlar bu gün kampanya 10 dan olan kargom geldi kampanya 11 kataloğundan 10 tane sipariş vermiştim indirim broşürü çıkmadı içinden sizde de öylemi oldu

tatlım benim yıldızlar klübüne girmem imkansız dediğim gibi fazla müşterim yok ayda en fazla yaklaşık 400-500 satışım varsa en az 300 ü eşime ve kendime almış olduğum siparişlerim ben yıllardır avoncuyum tatlım ama bu konuyla ilgili fazla araştırma yapmadım önceden beri takım öncüm de biliyor benim yıldızlar klübüne giremeyeceğimi ve bile bile bir arkadaşımı önerceğim zaman bile sorgu süal içersindeydi sırf onlar benim sırtımdan para kazanıyor diye iyice kızdım iadelerim çok olmadığı halde evime kadar gelipte iaden ne kadar çok demeleri sinirlendirdi beni çok olsa gam yemicem yani gerçi onları ilgilendirmez müşteri memnun kalsın önemli olan o benim için yeni hediyem geldi mesela kırık geldi değişime yolluycam yarın hediyemi bile değişime yollarken onlara sorcakmışım neden sorayım ki işte benimkiler kendilerini düşünüyorlar hep anladınmı canım

ya benim takım öncüm bana ne karışır ne de başka bişey yapar varla yok arasında kadın resmen sadece ayda bir tanıtımlara çağırmak için arar o kadar. iadelerime niye karışsın ki var mı böyle takım öncüleri yaa çok saçma ama dediğin gibi kendini düşünüyo sanırım canım.gerçi iadeler etkilemiyodur onları yine de bilemicem takım öncüsü olmadığım için:44:

kızlar bu gün kampanya 10 dan olan kargom geldi kampanya 11 kataloğundan 10 tane sipariş vermiştim indirim broşürü çıkmadı içinden sizde de öylemi oldu

allah allah niye öyle olmuş ki normalde göndermeleri lazım indirim broşürü de ben 10lu söylediğimde 10tane yollamasalar da bi 5 -6 tane göndermişlerdi canım

10 lu kataloğu iptal ettim indirim broşürlerini de göndermelimiydim kataloglarla birlikte :53:sadece 10 tane kataloğu yolladım geri

Son düzenleme:
Back
X