raisin wine o canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben avon ödedemi 1 haftadır erteliyorum avonun sitesine bakıyorum %0.15 (binde 1.5) faiz işlendiği söyleniyo fakat ben böyle bir şey anlamadım 1 haftalık gecikmeye toplam ne kadar olmuştur bilen varmı ?
2 veya 2.5 arası bişey alırlar sanırım faiz canım
raisin wine o canım
öyle di mi canım bana da öyle geldi müşteri bu daha koyu diyince kafamı karıştırdı
bazen öyle acaip şeylere takılıyorlar ki inatla simsiz göz kalemine bu resimde simli çıkmış simli diyorlar
anlat anlatabilirsen
teşekkürler yardımın için![]()
çok teşekkür ederim canım ya çok saol =)
gelen bütün maillerde fransa malları arasındaydı kızlar bilemiyorum.eğer amerikan malı ise bende bırakmam...
Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?
İyi çünkü benim Oriflame daki sponsorum Türkiyeniin öbür ucunda. Uyuz oluyorum bu duruma. Bi şey daha sorucam kargo ücreti ile ilgili. Oriflame da takım siparişi falan diye bi durum var daha az kargo ücreti ödemek için. Ya işte kargon eve gelmiyor da sponsorunla aynı memleketteysen onun evine gidiyor. Sen onun evinden alıyosun. O da toplu siparişe az bi kargo ücreti ödüyo. Avon da da var mı öyle bi şey. Yoksa eger kargo ne kadar arkadaslar?Ben 8 tl duydum ama emin degilim. Bi de kayıt 7,5 tl mi, 8,5 tl mi? Şimdi kampanya varmış ama ben Ocak ayının ilk haftası ancak üye olabilirim. Bu durumda kampanyaya yetişemem. Bu hafta seyahatte olucam cünkü.
İyi çünkü benim Oriflame daki sponsorum Türkiyeniin öbür ucunda. Uyuz oluyorum bu duruma. Bi şey daha sorucam kargo ücreti ile ilgili. Oriflame da takım siparişi falan diye bi durum var daha az kargo ücreti ödemek için. Ya işte kargon eve gelmiyor da sponsorunla aynı memleketteysen onun evine gidiyor. Sen onun evinden alıyosun. O da toplu siparişe az bi kargo ücreti ödüyo. Avon da da var mı öyle bi şey. Yoksa eger kargo ne kadar arkadaslar?Ben 8 tl duydum ama emin degilim. Bi de kayıt 7,5 tl mi, 8,5 tl mi? Şimdi kampanya varmış ama ben Ocak ayının ilk haftası ancak üye olabilirim. Bu durumda kampanyaya yetişemem. Bu hafta seyahatte olucam cünkü.
ahh kızlar nedıyım bende bırtakım oncusu varrr anlatamammm.bu aksam fırsat bulup yaptıklarını yazıcam sıze uyelıgı bırakıcam bukadun yuzunden talkımoncusu olmak ıstıyordum bu kadınla asla takımoncusu olamam ona uyeyken
canım aynen sekercıgın anlattıgı gıbı ama su bu haftakı kayıt olayını bende takımoncu bır arkadasa sordum bıraz once ben kendı takımoncumden memnun degılım esım adına bende bu hafta baska bır arkadasa uye olucam k14 te uyelık ucretsız canım bu kampanya sonu ucretsz uye olupta k1de sıparıs gırılıp gırılemıycegını yarın ogrenıcem hem kendıme hem sızın ıcın ogrenmıs olurum ha boylelıkle bence kayıt olunuyor ama ılk kampanyanda uye olurolmaz sıparıs verırsen ve bellı lımıtı tutarsan rımel far gıbı hedıyeler oluyor onlar sekmıs olur sanırım.sana ozelden mesaj attım
başka birisine üye olmak için üyeliğinin sona ermesi gerekiyor canım o da yanlış hatırlamıyorsam 3 ay boyunca sipariş vermezsen otomatik siliniyor:44:
canım fazladan almış olduğun 10 tane kataloğu iade et sonrada avon müşteri hizmetlerine şikayetini dile getir gör bak tutumları nasıl değişir takım öncünün
arkadaslar dun buraya benım basıa gelenlerı uzunca yazdım ama kk dakı obakım varya o bakım ıslemı butun mesajı aldı goturdu.4hafta once uye oldum kızlar avon sayfaısndan form doldurarak benım telımı yasadıgım sehırdekı bolgecıye oradanda bı takımoncusune vermısler kadın benı aradı bana kendını farklı ısımle tanıttı bunu ben sonradan ogrendım ıstanbuldan aradıgını oradan benımle ılgılenecegını soyledı onun uyesı olan bırısı geldı benı uye yaptı gıttı.ılk sıparısımı 650 tl gırdık ama bı yanlıslık oldu tekrardan gırdı veeeee esas bombaya hazır olunnn sabahına uyanıyorum avondan 2 adet mesaj gelıyor su kredı kartınızdan cekım yapılamadı dıger bır karttan cekım yapılamadı dıye 1.200 luk 2 adet aturadan bahsedıyor mesajda delıye dondum.kadını arıyorum actı ılk ıptal edılmes gerekn sıparısı ıptal etmemıs banada dıyorkı ustum ıptal etmeıs benım bıldıgım takımoncusu ıptal edebılır kadın banagore unuttu ıptalı bana yalan soyledı sonrraaa bana musterı hız ara dedı bana don dedı.araım 2gun ne guc bela o kolıyı ıptal ettırdım kadını arıyorum acmıyor dusunun kadın benı ortada bıraktı hem hatalı sıparıs gırdı ıptal etmedı 650 tl lık az buz degıl yanı
canım fazladan almış olduğun 10 tane kataloğu iade et sonrada avon müşteri hizmetlerine şikayetini dile getir gör bak tutumları nasıl değişir takım öncünün