Avrupa Kizlari - Turk Kizlari / aradaki fark ne

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
26
İngiltere
Benim Yillardir anlamadim bi durum bu
Avrupali kizlar la Turk kizlarin ayrilmasi ! .... Ben avrupada dogdum buyudum ve yari turk sayilirim ve ama turkiyede hic ailem yok ama turkiye gidince avrupali kiz denmesi niye daha farkli gozle neden bakiliyor ... ben yaz tatillerine gidince erkeklerin daha farkli bakmasi neden yani veya ordaki bazi kizlarin kotu kotu bakmalarini hic bi zaman anlayamadim anlamiyorumda benim :44:

eskiden olsa sunu derdim avrupalilar daha bi rahat her konuda bunun icin derdim ama simdi ki devirde avrupasi arabi turku fark etmiyor

eskiden olsa sunu derdim avrupalilar daha bi rahat her konuda bunun icin derdim ama simdi ki devirde avrupasi arabi turku fark etmiyor

türk kizi yada kadını mı desem daha fedakar bence.. bende avrupada yasıyorum ve etrafıma baktıgımda türk kadınlarının (heleki anne olmussa) daha fedakar oludugunu görüyorumm.. onun dısında fazla bır fark yok sanırım..

Konu sahibi sen bulgar değil miydin şimdi de yarı Türk mü oldun :44:
Avrupa kızları bizim memlekette hafif meşrep görülür biraz :34:

Son düzenleme:
ne kadar kompleksliyiz ya

aman türk kızı avrupa kızı yabancı erkek türk erkek

türkiyede niyeyse sadece türkler ahlaklıdır yabancılar çok rahattır ahlaksızdır gibi bir anlayış var erkekler o açıdan farklı bakıyor olabilir

kadınlar içinse valla kıskanıyorlarsa yada fesatlarsa türkte olsan yabancıda olsan uzaylıda olsan kötü davranırlar

takma kafana

ne kadar kompleksliyiz ya

aman türk kızı avrupa kızı yabancı erkek türk erkek

türkiyede niyeyse sadece türkler ahlaklıdır yabancılar çok rahattır ahlaksızdır gibi bir anlayış var erkekler o açıdan farklı bakıyor olabilir

kadınlar içinse valla kıskanıyorlarsa yada fesatlarsa türkte olsan yabancıda olsan uzaylıda olsan kötü davranırlar

takma kafana

:46: :46: .......

Sen yanlış anlamışsın. Erkekler farklı bakar beğendiği her kıza.
Ayrıca fesat olan kızlar da kötü kötü bakar.
Avrupalı olmakla ilgisi yok. Ben de aynı durumları yaşıyorum çünkü.
Ayrım falan yok ortada. Sen büyütmüşsün. :27::27:

Ama bunları senin bahsettiğin durumlara göre söyledim.
Ayrım sadece kadınların cinselliği yaşamasındaki farkta.
Türk kadını bu konuda baskı altında ama avrupalı, amerikalı vs. kadınlar çok rahat.
Tek fark bu olsa gerek.

Son düzenleme:
Yabancı kadınlar geniştir rahattır Türk kızı gibi uğraştırmaz naza çekmez gizli saklı yapmaz gibi düşünceler vardır erkeklerin.

Gerçi şuan avrupayı geçmiş durumdayız maşallahımız var.

Konu sahibi sen bulgar değil miydin şimdi de yarı Türk mü oldun :44:
Avrupa kızları bizim memlekette hafif meşrep görülür biraz :34:

benimn e olup olmadim seni niye bukadar ilgilendiriyor pek anlayamadim tek sadece guluyorum... tek soyliycem sey sana MUSLUMANIM daha otesi bence YOK senide ILGILENDIRMEZ o yuzden benle deil bi baskasiyla ugras

dierrr arkdaslar icin soyluyorum ---- YARI TURK'm ,ama turk vatandas deilim bulgar vatandasiyim yani turkiyede sadece tatil icin gidiyorum sozlum yari turkiyeli :72:

Son düzenleme:
Avrupa'da "Yabanci" oluyoruz.
Turkiye'de "Yabanci" oluyoruz.

Yabanciyiz ya ondan farkliyiz :1:

:9:
iste BIZIMDE havamiz o OLUYOR desene :D

benide soy ismimden arabia li saniyorlar :30:
:26: bende ne oldumu KARISTIRIYORUM ama burda kimse aldiris etmem
turkiyede cok abartiliyor her zaman :36:

gecen yaz denizdeyim turkiyede
3-4 erkek yanimdan gectiler ve konusma tam buydu

- ya oglum niye haber vermiyorsun bize

= sen uyuyordun oglen ondan aramadik seni

- vayyyy ne bicim kizlar ya baksana

= oyleler bak resmee Almanyada yasiyorlarmis Avrupa oglum bunlar her yerleri havali

-deme ya valla tan boyle bi sevgilim olcak kurban olurum :1::1::1::1::1:

ben bunu duyunca zaten bi gulme krizine girdim
turkiyedeki bazi erkekler avrupali kizlari daha cekici goruyorlar bunuda cok kez duyuyordumm

Son düzenleme:
Back
X