Benim Yillardir anlamadim bi durum bu
Avrupali kizlar la Turk kizlarin ayrilmasi ! .... Ben avrupada dogdum buyudum ve yari turk sayilirim ve ama turkiyede hic ailem yok ama turkiye gidince avrupali kiz denmesi niye daha farkli gozle neden bakiliyor ... ben yaz tatillerine gidince erkeklerin daha farkli bakmasi neden yani veya ordaki bazi kizlarin kotu kotu bakmalarini hic bi zaman anlayamadim anlamiyorumda benim :44:
türk kizi yada kadını mı desem daha fedakar bence.. bende avrupada yasıyorum ve etrafıma baktıgımda türk kadınlarının (heleki anne olmussa) daha fedakar oludugunu görüyorumm.. onun dısında fazla bır fark yok sanırım..
Sen yanlış anlamışsın. Erkekler farklı bakar beğendiği her kıza.
Ayrıca fesat olan kızlar da kötü kötü bakar.
Avrupalı olmakla ilgisi yok. Ben de aynı durumları yaşıyorum çünkü.
Ayrım falan yok ortada. Sen büyütmüşsün.
Ama bunları senin bahsettiğin durumlara göre söyledim.
Ayrım sadece kadınların cinselliği yaşamasındaki farkta.
Türk kadını bu konuda baskı altında ama avrupalı, amerikalı vs. kadınlar çok rahat.
Tek fark bu olsa gerek.
benimn e olup olmadim seni niye bukadar ilgilendiriyor pek anlayamadim tek sadece guluyorum... tek soyliycem sey sana MUSLUMANIM daha otesi bence YOK senide ILGILENDIRMEZ o yuzden benle deil bi baskasiyla ugras
dierrr arkdaslar icin soyluyorum ---- YARI TURK'm ,ama turk vatandas deilim bulgar vatandasiyim yani turkiyede sadece tatil icin gidiyorum sozlum yari turkiyeli