Avukat arkadaşlar bakabilir mi?

offf iş o duruma gelırse valla parayla adam tutup kızını bile öldürtebilir o kadar ruh hastası bir kadın
Ya böyle bir kadından gelecek olan hayırlı olur mu ki?
Ben olsam hiç bulaşmazdım ya.
Allahım korusun,kendisine,sevdiklerine zarar verse?

Ya böyle bir kadından gelecek olan hayırlı olur mu ki?
Ben olsam hiç bulaşmazdım ya.
Allahım korusun,kendisine,sevdiklerine zarar verse?

evet kendi de cok bulasmak istemıyor ama biz o akbabalara da çok kızıyoruz
çnk bu kişiler kızını da yakından tanıyan, annesinin de nasıl bir anne oldugunu bilen insanlar
ona ragmen para kopartma derdindeler

yoksa bugune kadar kızının boyle bır düşüncesi hiç olmadı

kız vasi olabilir ama bu zamana kdr kendni istemeyen bir anneden ben olsam bir çöp dahi almam
O da bu fikirdeydi zaten
Ama etrafına uçuşan dost dediği insanlara cok kızmış durumda şuanda haklı olarak
Onlara pabuc bırakmak istemiyor

Yapmayın arkadaşım!!!
Kıza bir şey olsa nasıl bu vebali kaldırırsınız?
Bile bile kızcağızı ateşe atıyorsunuz yani?

Hastaneye başvurup Alhzeimer nedeniyle akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor alabilir

Ben olsam bana beddua eden kadının malını bana miras bıraksa dahi kabul etmezdim, kaldı ki kadın ona bırakmak dahi istemiyormuş, şu an mirası almaya çalışması çok grursuzca. Bıraksın bu işin peşine düşmeyi bence

Annesinin hasta olduğu ispat edilip annesinin idaresini üstüne alamaz mı? Yani annesinin imza hakkını falan? Öyle bir şeyler olduğunu duymuştum bence hemen düzgün bir avukat bulun.

Vasi isteyebilir istemese bile
Bu kız onun evladı birinci derece altsoy hısmı başka çocuğu vs de yok saklı pay mirasçısı. Muris ancak mirasının bir kısmı üzerinde vasiyette bulunabilir altsoy için bu oran 1/2 dir. Ne yaparsa yapsın malvarlığını kimse vasiyet ederse etsin yarısı kızın (Türk medeni kanunu madde 506) ancak arkadaşların dediği gibi akıl hastalığı sebebiyle tam ehliyetli değil vasiyette bulunabilmek için tam ehliyetli olunması lazım. Sulh hakimliğine vasi talebinde bulunabilirsiniz

Yapmayın arkadaşım!!!
Kıza bir şey olsa nasıl bu vebali kaldırırsınız?
Bile bile kızcağızı ateşe atıyorsunuz yani?
Pardon ama ne yapıyorum anlamadım?
Bana konu acar misin dedi ben de açtım

Yalniz biseyo merak ettim bu ruh hastasi silahli teyze bu kadar mali mulku nasil almis
Eski görümcesi ile cok yakın dostlarmıs
Eski görümcesi de yurt dısında komisermiş
Ve babadan da cok zenginmiş
Bunlar cok yakın dost olmuslar
Maddi olarak görümcesi bunu cok desteklemiş

Zaten kızına bu işin peşine düş diyen de görümcesi
Kadının içi rahat etmemiş
O malları ben aldım ben sana verilmesinden yanayım demiş

Bu sizin fikriniz
Kızı ne koşullarda yasamıs siz bilmiyorsunuz bunu

Peki vasiyeti x kişisine verdi diyelim
O zaman gelip mahkeme kızını mı bulacak ?
Senin böyle bir hakkın var diye
Yani kendisinin nasıl haberi olacak aralarındaki mesafe uzak çnk

Ve annesi suanda 65 yaş üzeri ya
Mallarını kızı herhengi birsey yapmasa suanda , kendi isteği ile bir baskasına satabilr mi

Vasiyeti gerçekleştirme görevlisi vefat eden kişinin varsa mirasçısı araştırır irtibata geçer elbet haberi olur. Kesinleşmeden miras pay edilmez
İkinci sorun ise: diyelim mallarını dediğiniz gibi elden çıkardı. Tam ehliyetli kişiler ancak malları üzerinde serbestçe tasarrufta bulunabilir sınırlı ehliyetliler Kanuni temsilci izni veya icazeti ile ancak. Rahatsızlığı olduğundan yaptığı devirler geçersiz ve bu ispatlanırsa verilen şey geri alınabilir. Ancak dikkat etmekte yarar var çünkü devrettiği kişiden iyiniyetle bu malları satın alan başka bir kişi mülkiyeti kazanabilir. Bu nedenle derhal vasi tayin edilmeli.
Vasi atanan kişi sınırlı ehliyetli olduğundan vasisinin izni olmadan malvarlığı üzerinde tasarrufta bulunamaz

Tesekkur ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…