Sizin bilgiye bilgilenmeye ihtiyaciniz olmadigini anladim zaten.Cevabı aldım ben canım senin bilgine ihtiyaç kalmadı
Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.Şimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
işte şimdi mesaj alırsınızŞimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
Şimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
Size yalanci demiyor kimse.Şimdi bana seviyesiz diyenler var ya bunu söyleyenler seviyesiz asıl. Siz benim ne yaşadığımı ne çektiğimi biliyor musunuz arkadaş bana yalancı demeye çalışırken kimsede tık yok ben geri zekalı diyince mi böyle oluyor biri demiş ya avukatım ama cevap vermem çok da tin... burda kocamı aldattım o beni aldattı desem sayfalarca mesaj alırdım tabi konu kesmedi sizi
Şu mahalle ağzınızı biri yırtıp ikiye ayırmıyor ya ondan bu terbiyesizlikKes be geri zekalı yazma o zaman
sen bu kafayla ne avukat tutabilirsin nede esini savunabilirsin, nede o cevrenle ilerleyebilirsin. En iyisi esinden ayril, kendine yeni yasam kur. 17 yil evde daha da delirirsin!Kes be geri zekalı yazma o zaman
Benim geri zekalı dememle senin seviyesiz demen arasında ki fark ne acaba bu arada seviyesiz de sensinSiz ne kadar seviyesiz bir insansınız. Bayan gayet mantıklı yorum yazmış.@mune yoruma bakr mısınız lütfen
Terbiyesiz sensin yardımcı olmaya çalışanlara hakaret mi ben sadece sen ve senin gibilere ederim TERBİYESİZNe kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.
Ne olursun ver yalvarırım.Avukatım cevap verecektim bu yorumunuzdan dolayı cevap yazmıyorum
Benim geri zekalı dememle senin seviyesiz demen arasında ki fark ne acaba bu arada seviyesiz de sensin
Terbiyesiz senin sülalenŞu mahalle ağzınızı biri yırtıp ikiye ayırmıyor ya ondan bu terbiyesizlik
Sende otur bi düşün yarın başıma ne gelebilir diye canisisen bence otur düşün bunlar benim başıma neden geliyor diye tatlım
Avukat vardı parasını abisi yiyip vermedi benimde yüzüm yok avukatı aramaya ve param da yok orda burda yaşıyorum çocuğumla zaten böyle kendini bilmez zavallı insanlar var ya bilip bilmeden konuşuyor silah zoruyla kimse yazdırmıyr öyle insanlarda benden uzak olsun zaten tövbe yarabbim
Evet öyle yaralama değilde adam hesabı ödemeyince parayı zorla alma var ve adam şikayetçi olunca gasp durumu oluyor maalesef cok üzgünüm burda avukat arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım kesinlikle imkanım yok avukata ve bizim avukat var ama eşimi tanıyor para falan almadı bi de bu yüzden aramak istemiyorum mahcubum ona karşı
Allah bu ...ama sen hakediyorsun!!!!!Sende otur bi düşün yarın başıma ne gelebilir diye canisi
Hanım efendi yarına garanti yapmışçok zavallıca konuştun gerçektenSende otur bi düşün yarın başıma ne gelebilir diye canisi
Allah bana çektirdiği için hak mı ediyorum?şuan üstümden öyle bi yük aldın ki canım sağol Allah razı olsun sendenAllah bu ...ama sen hakediyorsun!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?