Avukat arkadaşlar lütfen bakar mısınız

Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.

işte şimdi mesaj alırsınız
sizin çektikleriniz birine hakaret etmeyi haklı çıkartmaz

Gerizekali dememelisin. Banlanacaksin bunun icin. Uslup degisikligi sart.

Konu kesmedi degil benim bilgim yok bu konuda. Bu ve acil doktor isteyen konularda yorum yapmamayi tercih ediyorum. Bunu soyledigim zaman taslansam da.

Size yalanci demiyor kimse.
Hatta gozunuzu acmaya calisiyoruz. Bakin belli ki esiniz ve esinizin ailesi size yalan soyluyor. Esiniz buyuk ihtimal suclu, sizden sakliyorlar. Abisinin sucunu ustlenmek falan hikaye olabilir. Iyi arastirin. Ben yerinizde olsam esim sucsuz yere hapiste olsa dunyayi yikarim o abinin basina. Giderim polise herseyi anlatirim. Siz kalkip burda hakaret ediyorsunuz,ayiptir.

Ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Sırf derdinizin olması burada size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret etme hakkı vermez. Haddinizi bilin.
Terbiyesiz sensin yardımcı olmaya çalışanlara hakaret mi ben sadece sen ve senin gibilere ederim TERBİYESİZ

diger konuda da bunu yazmis

ne kadar celiskili, birisi kafa buluyor burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…