- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Seninle uzatmayacağım çünkü az önce çok mutlu ettin beni öptüm seni kendine iyi bakBu arada sana çok yazık Ki...egitim öğretim adına hiçbirşey almamışsın.:) üzüldüm adına...biraz seviyeni yükseltmek için neler yapabilesin bunu düşün bence..millete hakaret edeceğine oturup kişiliğini sorgulamalisin
Hayır bence kafa bulmuyor sadece gerçekleri tam manası ile yansıtmıyor... Avukat muhtelemen yardımcı oldu ama işi nasıl kıvırırız diye buradan avukat arkadaşlardan yardım istiyor ... Tabi bu üslup ile biraz zor...diger konuda da bunu yazmis
ne kadar celiskili, birisi kafa buluyor burada :)
Hey sen herkesin göre bileceği yere bahane göt gibidir herkes de bulunur derken çok terbiyelisn de ben böyle konuşunca mi üslup olmuyor anlamadım arkadaşHayır bence kafa bulmuyor sadece gerçekleri tam manası ile yansıtmıyor... Avukat muhtelemen yardımcı oldu ama işi nasıl kıvırırız diye buradan avukat arkadaşlardan yardım istiyor ... Tabi bu üslup ile biraz zor...
Evet gerçekten bahane öyle biseydir ve cidden herkeste bulunur sende de bulunduğu gibi.. sen benimle dalaşıp durma şimdi burada çünkü ban alacak kadar değerli görmüyorum seni... Edep terbiye,"bahanenin neye benzediğini belirtme ile değil" karşı tarafa nasil davrandgın ile ilişkilidir... Sende de bunların mevcut olduğunu hiç zannetmiyorum... Şu dakikadan sonra anama da küfür etsen cevap vermicem çünkü davul bile dengi dengine....Hey sen herkesin göre bileceği yere bahane göt gibidir herkes de bulunur derken çok terbiyelisn de ben böyle konuşunca mi üslup olmuyor anlamadım arkadaş
cok iyi kalpli birisin cilekli sakiz :)Hayır bence kafa bulmuyor sadece gerçekleri tam manası ile yansıtmıyor... Avukat muhtelemen yardımcı oldu ama işi nasıl kıvırırız diye buradan avukat arkadaşlardan yardım istiyor ... Tabi bu üslup ile biraz zor...
Aslında bende sizin dediğinizi imâ ettim bu konuda hiç iyi niyetli değilim gerçekten... Zaten normal şartlarda da çok az iyi niyetli olurum... Neyse ... Harfiyen katılıyorum yazdıklarınıza...cok iyi kalpli birisin cilekli sakiz :)
yardim ariyan tehtitler savurmaz
Olay söyle gelismis, is yerinde kocasinin yaninda abisi adami dövmüs zorla parasini almis, adam da sikayetci olmus,
galiba adamin gözleri görmüyor ve kimin dövdügünü sikayet ederken söyleyemedi, is yerlere baya karanlik olmali :) bide duvarlari ses engelleyici, dövülen zavalli adam karanlikta hic bir seyi göremedigi icin, parmagiyla bunun kocasini isaret etmis, ardindan da kocasi iceri girmis :) abisi de, asil dövüp parasini calan adam, serbest :)
ha bide unutmadan, kocasinin avukat arkadasi para almadan bedava kocasini savunuyor ama nedense abisi avukat parasini yiyor :))
cok iyi kalpli birisin cilekli sakiz :)
yardim ariyan tehtitler savurmaz
Olay söyle gelismis, is yerinde kocasinin yaninda abisi adami dövmüs zorla parasini almis, adam da sikayetci olmus,
galiba adamin gözleri görmüyor ve kimin dövdügünü sikayet ederken söyleyemedi, is yerlere baya karanlik olmali :) bide duvarlari ses engelleyici, dövülen zavalli adam karanlikta hic bir seyi göremedigi icin, parmagiyla bunun kocasini isaret etmis, ardindan da kocasi iceri girmis :) abisi de, asil dövüp parasini calan adam, serbest :)
ha bide unutmadan, kocasinin avukat arkadasi para almadan bedava kocasini savunuyor ama nedense abisi avukat parasini yiyor :))
Bunun için 16 yıl mı yemiş?
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.
Lakin bana işin aslı başka gibi de geldi.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Konu Sahibi belli ki zor durumdasın.
Sakin düşün...
Yine de eğitim şart demeden gecmeyecegim...
Aslında az önceki cümlemde yanlış ifade kullanmışım. Yardım eden veya etmeyen hiç kimseye hakaret etmeye hakkınız yok ve siz hala ağzınızı bozmaya devam ediyorsunuz. Umarım "mahalle ağzı"nızı değiştirirsiniz bir gün.Terbiyesiz sensin yardımcı olmaya çalışanlara hakaret mi ben sadece sen ve senin gibilere ederim TERBİYESİZ
Bu kadar ceza alacak ne yaptıArkadaşlar eski konularda anlatmıştım eşim cezaevinde 16 yıl yemişti bugün baktım yargıtay onama vermiş. Eşim toplamda 17 aya yakındır cezaevinde kaldı 2010 yılında 11 ay bu yılda 6 ay şimdi açık cezaevine geçebiliyor mu?
Kes be geri zekalı yazma o zaman
Sen böyleysen Allah bilir eşin nasıldırKes be geri zekalı yazma o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?