Avukat arkadaslar yardımcı olabilir mi?

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
annem uzun yıllardır babamdan bosanmıs yalnızdı ben evlenince depresyona girdi ev boşalınca. Hep anneme görüsmesi icin birilerini tavsiye ederlerdi annem istemezdi ama ben gidince kendisi de istedi ben de istedim görüsmesini ve biriyle görüstü. Aracı kişi 30 yıllık arkadası olur annemin ailece de görüsürdük. Ancak bu aracı bayan, yıllardır adamın yurt dısında yasadıgını cok da iyi tanımadıgını yeni yurda dönüs yaptıgını ve iyice tanımadan adım atmamasını söyledi anneme. Sonra adam geldi tanıstık fena değildi 60.000 borcu vardı ama sorun etmedik ödeyebiliyorum aylık da 2000 elimde kalıyor dedi annem de kendi emeklisini katıp gecinebileceklerini söyledi. Bu sırada ev tuttu kendi adına annemle ortak esya aldılar annem beyaz esya yatak odası oturma odası takımı halı aldı o da perde ve salon takımı aldı. Annem kendi evinden cıktı o eve gecti iki ayrı ev olmasın diye 8 ay kadar böyle gecti sonra yürümedi anlasamadılar alkol kullanımı bitirdi. Ayrıldılar. Sonrasında evdeki mobilyaları parcalamıs annem götürmesin diye vs. Annem evden ayrıldı sadece yatak odasını aldı gerisini bastan aldık evine. Suan 5 aydır önce benim eşime ulaştı kaynananla yaşadım vs bire on kattı. Sonra anneme internette resimlerini paylaşacagım dedi tehdit etti kendini izle internetten dedi. Şimdi eşimin tüm sülalesini eklemiş soyaddan bulup. Eşimin babasına ahlaksız seyler anlatmıs annem hakkında ve eşimin tüm sülalesine anlatıp beni boşatacak adımızı o*** cıkarmaya calısıyor. Bununla ilgili dava acılabilir mi?

annem uzun yıllardır babamdan bosanmıs yalnızdı ben evlenince depresyona girdi ev boşalınca. Hep anneme görüsmesi icin birilerini tavsiye ederlerdi annem istemezdi ama ben gidince kendisi de istedi ben de istedim görüsmesini ve biriyle görüstü. Aracı kişi 30 yıllık arkadası olur annemin ailece de görüsürdük. Ancak bu aracı bayan, yıllardır adamın yurt dısında yasadıgını cok da iyi tanımadıgını yeni yurda dönüs yaptıgını ve iyice tanımadan adım atmamasını söyledi anneme. Sonra adam geldi tanıstık fena değildi 60.000 borcu vardı ama sorun etmedik ödeyebiliyorum aylık da 2000 elimde kalıyor dedi annem de kendi emeklisini katıp gecinebileceklerini söyledi. Bu sırada ev tuttu kendi adına annemle ortak esya aldılar annem beyaz esya yatak odası oturma odası takımı halı aldı o da perde ve salon takımı aldı. Annem kendi evinden cıktı o eve gecti iki ayrı ev olmasın diye 8 ay kadar böyle gecti sonra yürümedi anlasamadılar alkol kullanımı bitirdi. Ayrıldılar. Sonrasında evdeki mobilyaları parcalamıs annem götürmesin diye vs. Annem evden ayrıldı sadece yatak odasını aldı gerisini bastan aldık evine. Suan 5 aydır önce benim eşime ulaştı kaynananla yaşadım vs bire on kattı. Sonra anneme internette resimlerini paylaşacagım dedi tehdit etti kendini izle internetten dedi. Şimdi eşimin tüm sülalesini eklemiş soyaddan bulup. Eşimin babasına ahlaksız seyler anlatmıs annem hakkında ve eşimin tüm sülalesine anlatıp beni boşatacak adımızı o*** cıkarmaya calısıyor. Bununla ilgili dava acılabilir mi?
Ve mobilyaları annemin parçaladıgını maddi kaybı oldugunu da herkese anlatıyor ama bizim şahidimiz yok buna o ise yalancı sahit bulabilecek şahıs

Evet tehdit ve hakaretten, ayrica ozel hayatin gizliliginin ihlalinden dava acilabilir (avukat degilim)
Ayrica annenizin ozel hayati nedeniyle sizi nasil ayiracaklar o kismi anlamadim...
Eşimin bile tanımadıgı akrabalarını eklemiş kayınpederimden başladı annemle yaşadıklarını anlatıyor face sayfası tamamen eşimin akrabalarıyla dolu. Kayınpederime ‘onlar şöyle böyle bana kadar kimlerle neler yaşamışlardır sağlam ayak değiller ben onun annesiyle herseyi yasadım anasına bak kızını al’vs vs birsürü sey anlatmıs. Ayrıca ben ve annem açıgım eşimin tüm akrabaları tamamen kapalı hem de cok kapalı böyle bir laf yayılırsa benim icin sonucları cok agır olur. Eşim herseyi biliyor annemin ve benim arkamda ama herkes aynı düşünmez ki. Herkes beni tanımıyor annemi tanımıyor

avukat değilim ama dava açabilirsiniz.
bir avukat tutun adam tüm sülaleye ulaşmadan.
Cokk tedirginim yarın hemen basvuracagız ama yayılırsa bir anlamı kalmayacak adam kaybedecek hicbiseyim yok anneni bitirecegim senin de hayatını kaydıracagım diyor ama bunu telde söyledi msjla olmadı kayda gecmedi. Birkac tehdit icerikli msjı var sadece. Kayınpederimle yaptıgı konusmalarda da cinsel acıklama kısımlarını kayınpederim silmiş bize söylemeye bile utanmış cok az bir kısım kalmış orada da bu konustuklarımızı oğluna gelinine söyleme söylersen sıkarım size yazmıs

Tehdit+iftiradan gayette dava açılabilir. Bence bir avukata gidin, yazın dilekçeyi. Sonra da bu adama gönderin mahkemede anlat yalanlarını diye. Ayrıca hiç üzülmeyin bana biri gelip eski sevgilisi hakkında böyle şeyler söylese asla ciddiye almam. Aklı başında olan herkes de böyle tepki verir diye zannediyorum.

Kayınpederiniz hariç başkasına mesaj atacak olursa hiç utanmadan ekran görüntüsü isteyin dava için. Aynı şekilde anneniz de itiraf etmesi için mesajlarda zorlayabilir kendisini.

Yıllar sonra başa gelen bela :KK43: dilerim çamur üzerinize daha fazla sıçramadan kurtulursunuz
Gercekten perişan olduk insan serefi namusu icin yasar gercekten namusumuzla oynuyor zaten yalnız bir anne kızdık biz yıllarca annemle ve ben ilk sevgilimle evlendim annem sadece beni büyüttü dönüp birine bakmadı senelerce evlenince yalnız kalmasın istedim

Tehdit+iftiradan gayette dava açılabilir. Bence bir avukata gidin, yazın dilekçeyi. Sonra da bu adama gönderin mahkemede anlat yalanlarını diye. Ayrıca hiç üzülmeyin bana biri gelip eski sevgilisi hakkında böyle şeyler söylese asla ciddiye almam. Aklı başında olan herkes de böyle tepki verir diye zannediyorum.
Umarım yani inşallah. Biraz aile olarak siyasi gücü olan nüfuzlu tanıdıkları var. Eşim onunla bir kez görüştü kendisi komser. Eşime seni fetöden iceri attırırım bidaha benimle bu sekilde konusursan dedi. Hakime gidecegiz dedim istediğine git benim kardesimin heryerde adamı var dedi....

Kayınpederiniz hariç başkasına mesaj atacak olursa hiç utanmadan ekran görüntüsü isteyin dava için. Aynı şekilde anneniz de itiraf etmesi için mesajlarda zorlayabilir kendisini.
Cogu eklediğini tanımıyorum bile sadece eşimin amcası ve amcasının oğlunu tanıyorum diğerleri köylü bile olabilir öyle uzak akrabalar da var. Anlatıp söylersen birine sıkarım diyor.belki coktan yayıldı bile korkum bu

Ortada bariz tehdit var. Mesajlar delil. Anneniz uzaklastirma cikarsin savciliga basvurup. Bu mesajlari da gosterip tehdit edildigini soykesin. Uzaklastirma cikarsa adsm 50 metreden fazla annenize yaklasamaz. Savciliga sikayette bulundugunuzda da hakaret ve tehdit davadi acilir savci gerek gorurse. Bir avukata da danisin.

Bu arada tehditten ceza yerse isinden de olabilir. Milletin ne dusundugunu dusunmeyin suan. Siz hakli iseniz basiniz dik olsun. Mahkemede sonuc cikinca hersey aciga cikar merak etmeyin.

Eşimin bile tanımadıgı akrabalarını eklemiş kayınpederimden başladı annemle yaşadıklarını anlatıyor face sayfası tamamen eşimin akrabalarıyla dolu. Kayınpederime ‘onlar şöyle böyle bana kadar kimlerle neler yaşamışlardır sağlam ayak değiller ben onun annesiyle herseyi yasadım anasına bak kızını al’vs vs birsürü sey anlatmıs. Ayrıca ben ve annem açıgım eşimin tüm akrabaları tamamen kapalı hem de cok kapalı böyle bir laf yayılırsa benim icin sonucları cok agır olur. Eşim herseyi biliyor annemin ve benim arkamda ama herkes aynı düşünmez ki. Herkes beni tanımıyor annemi tanımıyor

Tamam iste esiniz gercekleri biliyorken elalemin lafiyla mi ayrilacak sizden?
Kendi kendinize paranoya yapiyorsunuz su an

Ortada bariz tehdit var. Mesajlar delil. Anneniz uzaklastirma cikarsin savciliga basvurup. Bu mesajlari da gosterip tehdit edildigini soykesin. Uzaklastirma cikarsa adsm 50 metreden fazla annenize yaklasamaz. Savciliga sikayette bulundugunuzda da hakaret ve tehdit davadi acilir savci gerek gorurse. Bir avukata da danisin.
Bu arada tehditten ceza yerse isinden de olabilir. Milletin ne dusundugunu dusunmeyin suan. Siz hakli iseniz basiniz dik olsun. Mahkemede sonuc cikinca hersey aciga cikar merak etmeyin.
Benim yalnızca bir annem var onun arkası cok saglam mesela esyaları kesti ben gördüm diyen de cıkabilir gibi korkularım var mahkeme acılsa da. Arkamızda kimsemiz yok ve o bunu cok iyi biliyor. Tek arkam eşim henüz o da ben de kücügüz 26 yasındayız pek kaale almıyor üstümüze geliyor. Amac annemi benim üzerimden vurmak. Cünkü anneme herkes cok saygı gösterir erkek gibi kadın her isini kendi yapar herseye kosturur. Onun saygınlıgıyla adıyla namusuyla oynayarak canını yakmaya calısıyor. Basta geri barısmak istedi annem istemedi. İstemeyince bu yola başladı. Ama maalesef ben attıgı cogu tehdit msjnı sildim esim görüp olay büyümesin diye. İcip icip kayınpederimle bel altı konusmus. Kimsenin yüzüne bakacak halim kalmadı. Tehditle ilgili tek kanıt kayınpederime karsı suan var elimizde

Tamam iste esiniz gercekleri biliyorken elalemin lafiyla mi ayrilacak sizden?
Kendi kendinize paranoya yapiyorsunuz su an
Ayrılmaz tabiiki ama eşimin ailesi icine girecek yüzüm de kalmayacak gibi suan bile kayınpederimin yüzüne bakamıyorum. Adam fotografını bile atarım demis annem uyurken videoya cekmis evde.

Eşin ve ailesi ne diyor peki ? Sana ya da annene en küçük bir ima da bulunuyorlar mı ?
Eşim asla aksine bugün babasına da savunmus annemi baba biz görüs dedik baba biz doguya gidecegiz sen yalnız kalma dedik. Haberim var herseyden. Bunlar bunlar iftira demis. Ancak eşimin ailesi cok önyargılı insanlar. Biz acık, onlar kapalı diye bunu bile uzun süre sindiremediler beni istemediler böyle bir olayın sonucları nasıl olacak nereye varacak kestiremiyorum. Eşim benden vazgecmez ama aileyle ne olur bilmem

Back
X