- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
annem uzun yıllardır babamdan bosanmıs yalnızdı ben evlenince depresyona girdi ev boşalınca. Hep anneme görüsmesi icin birilerini tavsiye ederlerdi annem istemezdi ama ben gidince kendisi de istedi ben de istedim görüsmesini ve biriyle görüstü. Aracı kişi 30 yıllık arkadası olur annemin ailece de görüsürdük. Ancak bu aracı bayan, yıllardır adamın yurt dısında yasadıgını cok da iyi tanımadıgını yeni yurda dönüs yaptıgını ve iyice tanımadan adım atmamasını söyledi anneme. Sonra adam geldi tanıstık fena değildi 60.000 borcu vardı ama sorun etmedik ödeyebiliyorum aylık da 2000 elimde kalıyor dedi annem de kendi emeklisini katıp gecinebileceklerini söyledi. Bu sırada ev tuttu kendi adına annemle ortak esya aldılar annem beyaz esya yatak odası oturma odası takımı halı aldı o da perde ve salon takımı aldı. Annem kendi evinden cıktı o eve gecti iki ayrı ev olmasın diye 8 ay kadar böyle gecti sonra yürümedi anlasamadılar alkol kullanımı bitirdi. Ayrıldılar. Sonrasında evdeki mobilyaları parcalamıs annem götürmesin diye vs. Annem evden ayrıldı sadece yatak odasını aldı gerisini bastan aldık evine. Suan 5 aydır önce benim eşime ulaştı kaynananla yaşadım vs bire on kattı. Sonra anneme internette resimlerini paylaşacagım dedi tehdit etti kendini izle internetten dedi. Şimdi eşimin tüm sülalesini eklemiş soyaddan bulup. Eşimin babasına ahlaksız seyler anlatmıs annem hakkında ve eşimin tüm sülalesine anlatıp beni boşatacak adımızı o*** cıkarmaya calısıyor. Bununla ilgili dava acılabilir mi?