Avukat arkadaşlardan acil yardım

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Kağıt üzerinde evli olduğum eşim kurumuma gelip benim görev yeri belgemi istemiş.Her yıl kurumuna vermesi gerekiyormuş.Bu hafta 1.celse görüldü.Ben buna nasıl engel olabilirim? Kurumum ara karar çıkartman gerektiğini söyledi.Sizce bunu hakim yapar mı? Bir de kurumu neden her yıl bunu istiyor? Eş durumuyla buraya geldi.Tekrar boşanma olduktan sonra geri gitmesi mümkün mü? Kurumu her yıl istediğine göre geri gönderilir mi? Beni kullanıp geldi ve işi bitti.6 Ay geçince ayrılmak istedi.Sorularıma yanıt verecek avukat arkadaşlardan acil yardım istiyorum.

ben avukat değilim. öğretmenim. nereden geldi, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunuyor mu, kaç yıldır çalışıyor? o şahıs da öğretmense cevap verebilirim bazı sorularınıza.

ben avukat değilim. öğretmenim. nereden geldi, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunuyor mu, kaç yıldır çalışıyor? o şahıs da öğretmense cevap verebilirim bazı sorularınıza.
eşim sağlık memuruHakkari den geldi.Evliliğimiz kağıt üzerinde 10 ay .Sonra hemen dava açtım.Zorunlu hizmeti bulunuyor mu bilmiyorum.Orda sadece 1 yıl çalışmış.Ve her yıl kurumuna eşinin görev yeri belgesi vermesi gerekiyormuş.

görev yeri belgesi verilmesi gerekiyorsa bizde olduğu gibi yeniden tercih yapmak zorunda kalabilir. zaten bahsettiğiniz gibi biriyse onun hesabını çoktan yapmıştır. büyük ihtimalle bulunduğu yerde kalmak istiyor o yüzden kurumdan belge istedi. zaman kazanmaya çalışıyordur. o arada bulunduğu yerde kalmasını sağlayacak başka yöntemler bulacaktır. şimdi o belgeyi alarak bir sene kazanmış olacak.

görev yeri belgesi verilmesi gerekiyorsa bizde olduğu gibi yeniden tercih yapmak zorunda kalabilir. zaten bahsettiğiniz gibi biriyse onun hesabını çoktan yapmıştır. büyük ihtimalle bulunduğu yerde kalmak istiyor o yüzden kurumdan belge istedi. zaman kazanmaya çalışıyordur. o arada bulunduğu yerde kalmasını sağlayacak başka yöntemler bulacaktır. şimdi o belgeyi alarak bir sene kazanmış olacak.

Ara karar çıkartmam gerekiyormuş vermemem için.kurumum öyle dedi.

Avukatım dava bitsin kurumuna dilekçe yazarız dedi.Elimden sadece bu geliyor.Başka fikri olan var mı?

Back
X