avukat arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

yenialtun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
3
0
86
Antalya
Merhabalar...Ben 13 yıllık evliyim.11 yaşında bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz. Boşanmak istiyorum. Ama maddi gelirim yok. Babam vefat etti ve emekli maaşını annem alıyor. Boşanırsam babamın maaşından talep edemem çünkü anneminde bundan başka geliri yok. Benim sormak istediğim, boşanırsam ölmüş dedemim emekli maaşını talep etme hakkım varmı? Avukat arkadaşlardan bu konuda bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla 1.dereceden yakını olmak lazım,kızı veya eşi olmak gerekiyor.anneniz babasının maaşını alabilir.Yazan olmazsa yarın kuzenimden öğrenirim.Ama dedeniz annenizin mi babanızın mı babası?

Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla 1.dereceden yakını olmak lazım,kızı veya eşi olmak gerekiyor.anneniz babasının maaşını alabilir.Yazan olmazsa yarın kuzenimden öğrenirim.Ama dedeniz annenizin mi babanızın mı babası?
annemin babası sağ. onun için eşinin yani benim babamın maaşını alıyor. ben babamın babasının maaşını alabilirmiyim diye merak ediyorum. ilginiz için teşekkür ederim.

Back
X