Hukuk ile ilgili forumlari cogunu okudum ve gördügüm kadariyla herkese yardimci olmaya calismissiniz.Bildigim kadariyla ve tanidigim avukatlari ( onlarla olan hukuksal deneyimlerimi ) de göz önüne alirsak,sizlerin danisma ücretleriniz var yasal olarak.Fakat siz anladigim kadariyla avukatligi meslek olarak görüyor ve severek yapiyorsunuz.Degerli vaktinizi ayirip insanlara yardimci olmaya calisiyorsunuz.Bundan dolayi forumdaki yardimci oldugunuz herkes adina ben de size tesekkür etmek istedim.
Evet canım yasal danışma ücreti var ama ben birkez olsun bunu almadım.. Belki haksız rekabet yaratmak olarak görülebilir bu durum ama olsun.. Ben bu mesleği parasal kaygılarla yapmıyorum ki şeker.. İnsanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor.. Tespitin ve yorumların için bende sana teşekkür ederim..[/QUOT
bende tebrik eidyorum sizi yardimlariniz icin. benim sorularim var bosanmayla ilgili ama burda 100den az yorumum oldugu icin ozelden mesaj yazamiyorum. mumkunse benim ozelime mail adresinizi gonderebilirmisiniz?