avukat arkadaşlarımdan boşanma için önerileri bekliyorum

Evet canım yasal danışma ücreti var ama ben birkez olsun bunu almadım.. Belki haksız rekabet yaratmak olarak görülebilir bu durum ama olsun.. Ben bu mesleği parasal kaygılarla yapmıyorum ki şeker.. İnsanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor.. Tespitin ve yorumların için bende sana teşekkür ederim..[/QUOT

bende tebrik eidyorum sizi yardimlariniz icin. benim sorularim var bosanmayla ilgili ama burda 100den az yorumum oldugu icin ozelden mesaj yazamiyorum. mumkunse benim ozelime mail adresinizi gonderebilirmisiniz?

Hep aynı sorunlarımız varBu aldatmaya(( ozellıkle zına adı altında olan konular ))da bizlerin haklarını savunan hukukı yollar nelerdır???Aldatıldıgını ogrenen bır kadın bununla ılgılı sıkayette bulunabılır mı??zorla bosandırılmaya ugrasıpta aldatıldıgı ıcın nıkahını vermeme hakkına sahıpmidir??Hukukcu arkadaşlardan yardım beklıyoruz....Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…