Avukat arkadaşlarr yardım edermisiniz yada konuyu bilenler ...!

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
318
42
İstanbul
Benim ilk evliliğimden 12 yaşında 1 oğlum var boşanalı 6 yıl kadar oldu neyse hiçbişeyine yardım etmiyor ben buna nafaka davası açmak istiyorum ne kadar para ödemem gerekiyor mahkemeye dosya masrafı falan yardımınızı bekliyorum.

nafaka davası için avukat tutmana gerek yok bence. masrafı sormuşsun ne kadar nafaka talep ediyorsan onun uzerenden hesaplanıyor. mesela aylık 400 TL düşünüyorsun diyelım. bunun dava açma masrafı 260 tl dir. davayı mutlaka kazanırsın. başka sorun varsa yardımcı olurum

Sağol arkadaşım ben çalışıyorum çok şükürr çocuğumada şu zamana kadar baktım ta ki bayramda babasınla bayramlaşmaya gitti kapıdan bayramlaşmış para arabada yarın gel demiş buna çok kızdım o senin evladın beni sevmeyebilirsin nefrette edebilirsin ama o senin çocuğun üzüldüm o yüzden buna karar verdimm

arkadaşım gurur yapma dunyanın en ıyı kazanan kadınıda olsan o çoçuğu tek başına dunyaya getırmedın. babalık gorevını yapmaya mecbur o. erkeklere bu rahatlığı vermeyın bu konularda gurur yapmayın
aç davanı bırkaç celseye bile kalmaz sonuçlanır zaten. sonrada sıkıysa ödemesin 3 ay hapis cezası var

6 yıl bekledim çocuğuna sahip çıkar okulda gidip 5 tl harçlık veriyordu 2 ayda bir haziranda evlendi çocuğu istemez oldu hayvan..
karısı hamileymiş şimdi birde ssk yaptırmıyor bilerek bu nafaka istemeye engelmi?

Peki hiç bir tutar belirtmezsem mahkemeye bırakırsam tutarı masraf ne çıkar şuanda dava masrafı ödeyecek durumum yok yani 200 300 :/

ssksının olmaması istemene engel değil. dava acarken tutar belırtmek zorundasın zaten en az 250-300 arası tutacaktır dava acma masrafı. eğer bu tutarı dahı karşılamayacaksan barodan yardım ısteyebilirsin. ama çalışıyorum dıyorsun bu durumda avukat temın edeceklerını -masrafı karşılayacaklarını sanmıyorum

Kendin için gurur yapsan istemesen anlarım da neden başta çocuğunun nafakasına sahip çıkmadın onu anlamam. Adam çocuk sahibi olduysa bakmasını da bilecek, senin durumun olsun veya olmasın.

Kendin için gurur yapsan istemesen anlarım da neden başta çocuğunun nafakasına sahip çıkmadın onu anlamam. Adam çocuk sahibi olduysa bakmasını da bilecek, senin durumun olsun veya olmasın.

Haklısın arkadaşım kafama s.ç...m neyse zararın neresinden dönersem kardırr sağolasınn

Ah be canım arkıııııdasım 6 yıl tek basına nası sahıp cıktın bı tek sen mımyaptın o coccucgu senın se onun da coccugu be yahu

Davamı açtım arkadaşlar
karşı tarafın avukatından tebliğ geldi bana velayet davası açmışş
Tebliğde çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşıladığı bu davanın kapatılmasını istemişler
Şimdi bana yardımcı arkadaşş lazımm bu velayeti alabilirmi benden 6 yıldır çocuğunu haftasonları görmüyo mahallede görüyo görmemezlikten geliyoo onun boğazını sıkıp öldürmek istiyorum karı kıyıklı yalanla dolanla iş çeviriryo
Velayet davasında çocuğum dinlenecekmi ??
Benim en büyük avukatım çocuğum zaten herşeyi biliyo öyle söyle böyle söyle demem çocuğumun aklını karıştırmam..siz ne düşünüyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…