Beni neden hedef olarak gördünüz anlayamadım ancak bildiğim kadarıyla kanunen velayet annede bile olsa evlendiğinde nafakanın iptali istemiyle karşı dava açılırsa nafaka iptal oluyor.Bunu bir avukata danışın isterseniz hemen de kızmayın.Biyolojik babalığın herşey olmadığını gayet iyi biliyorum.
Ben bildiğimi yazdım sadece bu kadar.Haklısınız sonraki mesajını simdi gördüm çocuk için nafaka devam eder.Yanlış biliyormuşum sayenizde öğrendim.Teşekkür.
Hiç bişey yapamaz sizi kotkutuyor aklınca davadan vazgeçin diye. Bakalım yeni eşi çoçuğu isteyecekmi. Emin olun istemez.
Davanızdan sakın vazgeçmeyin sorumluluğu neyse eşşek gibi yapacak. 18 yaşına kadar nafakasını verecek. Okulu devam ediyorsa bitene kadar vermek zorunda.
Bir anneyi korkutmanın en kolay yolu çoçuğu alırım demek al bakalım nasıl alıyorsan meraklı olsaydı önceden alırdı. Sen kararından vazgeçme sakın.
2 Avukatla görüştüm zaten çocuğa sorulacak diyo çocuk istemiyorum derse olay biter.çünkü 12 yaşında kendini ifade edebilir.dediler.
Kesinlikle öyle çocuğa bakabiliyorsan zaten çoğunluk hep anneye verilir vekalet.
Hem keşke bu kadar geç kalmasaydın bu nafaka için donuna kadar al mümkün oldukça yüksek fiyat talep et tabi avukat arkadaşlarının tavsiyeleri ışığında
Nafaka maaşın 3/1 derler yani yüksek maaşı yoksa çok yüksek nafaka veremez eger konu sahibi arkadaşımız çok yüksek nafaka isterse mahkeme uzayabilir belki maaşına oranla hakim belirler kurallar geregi karşı tarafın istedigi gibi nafaka ödenmiyor
Arkadaşlar ben nafaka ile ilgili cevabımı yazdım dün dosyaya eklediler karşı tarafada gidecekmiş şimdi velayet ile ilgili tebliğ gelmiş muhtardan alıcam bugün korkuyorumçocuğumu benden alıcaklar diye bunun için avukat tutucam kesin ben olucak gibi değil dün görüştüm uzmanları gönderceklermiş bizim oturduğumuz yere gelip soruşturacaklarmış yok soruşturcaklarından korktuğumdan değil iyi var düşman varrr :26: sonrasındaki süreç nedir ?
sibelim sağooll
Şimdi sormak istediğim bişey var mahkemede çocuğu benden ne diye isteyecek bana ne gibi ithamda bulunabilirki ?
çocuğumun okulu ile bişey yazamaz teşekkür aldı oğluşum ben alamazsam anam alır hiç bişeyini eksik etmezz o hayvan görme günlerindee bile görmedi aramadı sormadı çocuğunu düğününe bile çağırmadı utandı.Şimdi ne diyecek ??
iyide biz çalışan insanlarızz biz varken nasıl denk getircek bilmiyorum zaten kalemdede dediler uzmanlar semtinize gidecek soruşturma yapıcak.onun çalışmıyo olması problem değilmi peki ?
gun verırler ona gore gelırler. eski eşiniz çalışmıyor mu .... bu durumda zaten boşuna telaş yapıyorsunuz. boş gezenın boş kalfasına çoçuk teslım edıldığıı ne zaman görulmuş. bunları tektek avukatınıza anlatın. davaya cevap dılekçesi çok onemlı unutmayın.
senin gelirin ve sigortan oldugu sürece yani maddi acıdan cocugunu bakabildigin surece ayrıca cocugun seni istedigi surece 2 dunya bir araya gelse hicbir
hakim sizi ayırmaz. Ya tv de izlemiyormusunuz ne dayakcı annelere cocukları geri veriyor hakimler sizinkini mi alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?