• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlarr yardım edermisiniz yada konuyu bilenler ...!

Davamı açtım arkadaşlar
karşı tarafın avukatından tebliğ geldi bana velayet davası açmışş :D
Tebliğde çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşıladığı bu davanın kapatılmasını istemişler
Şimdi bana yardımcı arkadaşş lazımm bu velayeti alabilirmi benden 6 yıldır çocuğunu haftasonları görmüyo mahallede görüyo görmemezlikten geliyoo onun boğazını sıkıp öldürmek istiyorum karı kıyıklı yalanla dolanla iş çeviriryo
Velayet davasında çocuğum dinlenecekmi ??
Benim en büyük avukatım çocuğum zaten herşeyi biliyo öyle söyle böyle söyle demem çocuğumun aklını karıştırmam..siz ne düşünüyosunuz ?

alır ama babayı:1::1: çok ozur dılerım bu espriden dolayı ama valla eşine okadar kızdım kı .... bu arada şaka yapmıyorum alamaz merak etme.sen 6 sene çoçuğunla ılgılenme sonrada ben baktım veayetını ıstıyorum de. ee hadı ıspat etsın bakalım..
6 yaşındakı çoçuğu pedagog gözetımınde dinleyebılırler. sizin yanınızdakı davranışlarına bakarlar. babasınlada bakalar. ona öre rapor yazarlar.
yaşı çok kuçuk zaten alamaz boşuna uğraşıyo
bu arada genede belırtmeden gecemeyeceğim tanıklarınız çok onemlı

Çocuğum 12 yaşında arkadaşım bugün rehberlik öğretmeni konuşmuş ağladım anneme anlatmış beni annemden ayıramazlar ben hakime konuşurum demiş :( hep taktir teşekkür alıyo yavrumm üvey babam bana kendi babamın yapmadıklarını yapıyo demişş :(

perşembe avukata gidiyorum gelişmeleri yazarım ama sizde bildiklerinizi paylaşın benimle

6 yıldır yavrum hep hafta sonu alıcak diye bekledi haziranda evlendi bi daha umudunu kesti şimdi istemiyor :(
ne maddi ne manevi hiç bişey yapmadı oğluma :5:

avukatlık bilgim yok ama insanii olarak çocuğun velayetini babaya vereceklerini zannetmem.12 yaşındaki çocuk zaten herşeyin bilincindedir ve durumunu hakime gayet güzel anlatır.sen kafana takmarahat ol canım:34:

avukatlık bilgim yok ama insanii olarak çocuğun velayetini babaya vereceklerini zannetmem.12 yaşındaki çocuk zaten herşeyin bilincindedir ve durumunu hakime gayet güzel anlatır.sen kafana takmarahat ol canım:34:

Sanıyorum beni korkutmak için bunu yaptılar yarın kısmetse avukatla görüşmeye gidicem..Gerçekten yardım falan etse dava açmazdım çocuğunu görüyo görmemezlikten geliyo mesela haftasonları görebilir geçen yıl git oğlum kal diyodum çocuk gidiyodu işten geliyomuş direk yatıyomuş öküz bari çocuğunu koynuna al yat demi biraz sevgini göster :/ zaten herşey çocuklara oluyo kendime o öküze üzülmüyorum çocuğa üzülüyorum :( Hiçbişeyden mahrum etmemeye çalışıyorum ama bazen yetişemediğim oluyo okul aidatının ilk yarısını ben ödedim diğer yarısınıda babandan al dedim hayvan 3 gün yarın yarın diye oyaladı sabah okula giderken babanenden al demiş gitmiş suratına kapatmışş :( bayramda babasınla bayramlaşmaya gitmiş açmış kapıyı öpmüş falan para yok yanımda yarın gel demişş hayvan insan 10 lira verir sevindirirdi evladını :( offf offf gebertmek istiyorum onu :47:

eger karşınıza yalancı şahitler cıkarırlarsa , yani okudugum kadarıyla herseyi yapabilecek bir adam, o zaman işiniz zor.
Öyle insanlar gördüm kü 2 gun önceki karısını uygunsuz pozisyonda yakaladım ama cocugum icin sustum diyen adamlar
ve mahkeme acılınca yalancı şahitlr ile suclayıp, kadını kötü gösteren erkekler ve hakim bu durumca cocugu babaya verdi.
Bunun dışında annenin durumu kötü de olsa babanın durumu iyiyse hakim yuksek bir tazminat yada cocuk bakım ucreti
talep eder ve annede böylece cocugu buyutur. Tek sorun sizin cocuga zarar olabilecek kötü bir alışkanlıgınızın (alkol kullanımı
aşırı sarhoşluk) olmaması, eger 1-2 kez birilerince görüldüyseniz bu şekilde bu bile sizin aleyhinizde delil olacakdır. Aman dikkat

Böyle bişey söyleyemez arkadaşım 5 yıldır evliyim ve bankacıyım beni çalıştığım yerde tutmazlardı öyle bişeyim olsa oyle şeylerle itham edilmem söz konusu bile değill.

eger karşınıza yalancı şahitler cıkarırlarsa , yani okudugum kadarıyla herseyi yapabilecek bir adam, o zaman işiniz zor.
Öyle insanlar gördüm kü 2 gun önceki karısını uygunsuz pozisyonda yakaladım ama cocugum icin sustum diyen adamlar
ve mahkeme acılınca yalancı şahitlr ile suclayıp, kadını kötü gösteren erkekler ve hakim bu durumca cocugu babaya verdi.
Bunun dışında annenin durumu kötü de olsa babanın durumu iyiyse hakim yuksek bir tazminat yada cocuk bakım ucreti
talep eder ve annede böylece cocugu buyutur. Tek sorun sizin cocuga zarar olabilecek kötü bir alışkanlıgınızın (alkol kullanımı
aşırı sarhoşluk) olmaması, eger 1-2 kez birilerince görüldüyseniz bu şekilde bu bile sizin aleyhinizde delil olacakdır. Aman dikkat

ÇOcuğuma hertürlü bakıyorum 6 yıldır onda yalancı olur bende gerçek şahitler olur ondada problem yok :( çalışmaya gelince özel sigortasına varıncaya kadar var ama o sigortasız ticari takside çalışıyor maddi durumu benden çok üstün değil.

o zaman pek sorun gözükmüyor ortada her şekilde leyhine karar cıkar, bilmedigimiz bir özel durum yoksa.

Üvey baba.
Evlendiniz mi siz tekrar?Eğer öyleyse bildiğim kadarıyla olmuyor o nafaka işi.Ama dava açıldığına göre değilsiniz.

Üvey baba.
Evlendiniz mi siz tekrar?Eğer öyleyse bildiğim kadarıyla olmuyor o nafaka işi.Ama dava açıldığına göre değilsiniz.

Neden o babası değilmi ben annesi olarak bakıyorum evlensemde hiç farketmiyor davayı ben açtım arkadaşım konuyu baştan sona okumadan yazıyosun.

Üvey baba.

Arkadaşım sanırım siz yanlış biliyorsunuz çocugun nafakası hiç bir zaman kesilmez anne her an dava açabilir bunun evlilikle falan alakası yok eger konu sahibi arkadaşımız eski eşinden nafaka alıyorsa ve evlenirse sadece eşin nafakası kesilir çocugun nafakası kesilmez.

Ben annesiyim çocuğuma bakmaktan gocunmuyorumda o neden bakmıyoo Çocuğum üniversite kazanır diye o paranın her ay belli kısmını kenara koymayı planlıyorum şimdi ikinci çocuğu olucakmış ona bakmıycakmı ?? bu evladına yaptıklarınımı yapıcakk :/ sorumsuz pislik adamla uğraşmak zorr ayrıca bi bayan evlense bile baba çocuğa bakmakla yükümlüdür artık ssk lı ssk sız olması hiç bişey ifade etmiyor.

Neden o babası değilmi ben annesi olarak bakıyorum evlensemde hiç farketmiyor davayı ben açtım arkadaşım konuyu baştan sona okumadan yazıyosun.

Beni neden hedef olarak gördünüz anlayamadım ancak bildiğim kadarıyla kanunen velayet annede bile olsa evlendiğinde nafakanın iptali istemiyle karşı dava açılırsa nafaka iptal oluyor.Bunu bir avukata danışın isterseniz hemen de kızmayın.Biyolojik babalığın herşey olmadığını gayet iyi biliyorum.

Ben bildiğimi yazdım sadece bu kadar.Haklısınız sonraki mesajını simdi gördüm çocuk için nafaka devam eder.Yanlış biliyormuşum sayenizde öğrendim.Teşekkür.

Son düzenleme:
Hiç bişey yapamaz sizi kotkutuyor aklınca davadan vazgeçin diye. Bakalım yeni eşi çoçuğu isteyecekmi. Emin olun istemez.
Davanızdan sakın vazgeçmeyin sorumluluğu neyse eşşek gibi yapacak. 18 yaşına kadar nafakasını verecek. Okulu devam ediyorsa bitene kadar vermek zorunda.

Bir anneyi korkutmanın en kolay yolu çoçuğu alırım demek al bakalım nasıl alıyorsan meraklı olsaydı önceden alırdı. Sen kararından vazgeçme sakın.

Back
X