- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
hemen cikaramaz.Merhaba arkadaslar... oturdugum evde iki senedir ikamet ediyoruz.. kasim ayinda yillik sozlesme doluyor.. ev sahibim ust katimizda oturuyor... bize alt kata yerlesecegini meediven cikamadigini bu yuzden bir ay icinde evi bosaltmamizi istiyor... merak ettigim cikarabilir mj evden su an da tasinacak olanagimiz yok maddi anlamda... soran olursa kira elektrik suyumuzu zamaninda oduyoruz...
1 ay icinde cikin diyor...hemen cikaramaz.
Ihtiyac mi kendi oturdugu bir ev var zaten... ayrici merdiven cikamayan insan hergun yol geziyo toplantilara gezilere katiliyo.. 85 yasinda... ihtiyaci olduguna inanmiyorum... ne maddi ne hastalik olarak...Çıkarabilir. Kendi ihtiyacı varmış. Ama bir süre önce size yazılı bildirmesi gerekir. Bildirmezse sözleşme otomatik olarak yenilenir.
Ihtiyac mi kendi oturdugu bir ev var zaten... ayrici merdiven cikamayan insan hergun yol geziyo toplantilara gezilere katiliyo.. 85 yasinda... ihtiyaci olduguna inanmiyorum... ne maddi ne hastalik olarak...
Canim saglik sorunu olan insan hergun gezmeye takadi kalor mi... onun karin agrisi surekli is buyuruyo bizde artik yapmiyoruz o yuzden bence...Gerçekten ihtiyacı vardır yoktur bilemem. Ama sağlık sorunlarım yüzünden tahliye istiyorum derse Lehine olur. Maalesef ev sahiplerinin böyle bir hakkı var. Tabi tahliye davası aylarca sürer ama.
SoZlesme otomatik yenileniyormus gununu gecince.. bildirdiyse tabiŞimdi çıkarmasa beş ay sonra çıkarır. Kasımda da sözleşmeyi yeniletmezse.
bunların hepsi belaCanim saglik sorunu olan insan hergun gezmeye takadi kalor mi... onun karin agrisi surekli is buyuruyo bizde artik yapmiyoruz o yuzden bence...
Surekli bedava is buyuruyo baslarda yazik yasli diye yardim ettik hep ama baktik kullaniyo vazgectik... adamin evinde musluk bozulur muhammed gel tv bozulur gel... anten bozulur gel yukariya birsey tasincak gel.. bagajinin duvarina yazi yazilmis muhammed gel boya... cicek getirir muhammed ek... bahce otlari yoluncak gel... ilgilileri cagirsa para cikacak cebinden o yuzden bedava hamal muhammed gel... yapmayinca da kendinize ev bakin... lanet bahceye hicbirsey ekmemize izin vermedi camasir asmama bile izin vermedi niye manzarasi bozuluyormus camasir yuzunden.. goruntu kirliligiymis... kulanamadigim bahcenin isini neden yapayim... enayimiyim..bunların hepsi bela
Canim biz yasli diye yardim ediyorduk bile birsey istese... ama vazgectik yapmiyoruz cunku enayi bedava hamal yerine koyuyo.. biz birsey isteyince yapmiho... kullanamadigim bahcenin hamalligini yaptirmaya calisiyo... siz alabildiniz mi bari paranizi kiracidan... zaten duzgun davranan insanlar hep kotuye denk geliyoBizim kiracı aylardir kira odemedigi halde mahkeme karari ve icra ile (avukatimizin da yavasligi nedeniyle) çıkarmamız nerdeyse 1 seneyi buldu...yeni bu durumdan geçtim yani... Allah kötü kiracidan ev sahibinu korusun..ne güzel siz kiranizi ödüyor ve de zamaninda ödüyorsunuz bulmuş sixin gibisini ...
Allah sabır versin valla bide yaşlı olunca daha da problem bunlarSurekli bedava is buyuruyo baslarda yazik yasli diye yardim ettik hep ama baktik kullaniyo vazgectik... adamin evinde musluk bozulur muhammed gel tv bozulur gel... anten bozulur gel yukariya birsey tasincak gel.. bagajinin duvarina yazi yazilmis muhammed gel boya... cicek getirir muhammed ek... bahce otlari yoluncak gel... ilgilileri cagirsa para cikacak cebinden o yuzden bedava hamal muhammed gel... yapmayinca da kendinize ev bakin... lanet bahceye hicbirsey ekmemize izin vermedi camasir asmama bile izin vermedi niye manzarasi bozuluyormus camasir yuzunden.. goruntu kirliligiymis... kulanamadigim bahcenin isini neden yapayim... enayimiyim..
O kadar is yaptirdi bi allah razi olsu demedi... birde bir sure sonra ettigi yardimlar yakasina eline yapisiyo insanin... goreviymis gibi algiliyorlar boyleleriAllah sabır versin valla bide yaşlı olunca daha da problem bunlar
Nerdeeeeee adamı polis zoruyla cikarabildik...icra ,polis,cilingir bedeli 3000 TL ödedik...eve girince de aspiratör ve duş basligi vs sökülüp götürüldüğünu gördükCanim biz yasli diye yardim ediyorduk bile birsey istese... ama vazgectik yapmiyoruz cunku enayi bedava hamal yerine koyuyo.. biz birsey isteyince yapmiho... kullanamadigim bahcenin hamalligini yaptirmaya calisiyo... siz alabildiniz mi bari paranizi kiracidan... zaten duzgun davranan insanlar hep kotuye denk geliyo
normalde icra esyalari alir diye biliyorum borca karsilikN
Nerdeeeeee adamı polis zoruyla cikarabildik...icra ,polis,cilingir bedeli 3000 TL ödedik...eve girince de aspiratör ve duş basligi vs sökülüp götürüldüğünu gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?