Avukat hanımlar bakabilir misiniz? (dolandırıcılık)

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz?

Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum

evet SGK da çalıştığım için biliyorum düşün kadin yetim maaşini alabilmek için kocasini boşuyor.. yine beraber yaşiyor araştirma yapıyoruz bizde.. 20 bin kişinin maaşi iptal edildi gelip de çok şikayetler geliyo niye maaşini kestiniz vs vs... eşinizle beraber yaşamiyormusun diye soruyom yok yaşamiyoz derse adrese gidiyoruz. çok telefonlar geliyor.. biz görevimi yapıyoruz işlem yapıyoruz bu durumu kimse kusura bakmasinlar...

Yapılan şey kötü, haksız vs. ama sanane ya bilemezsin ki.. Bırak, herkes kendi hesabını kendi verecektir. Başına iş alırsın.
İnsanoğlunun para için yapmayacağı şey kalmadı, resmen kaynaklarını kesip hayatlarını bozacaksın. 3. sayfa haberi olma komşusu gırtlağını kesti diye Allah korusun.

evet SGK da çalıştığım için biliyorum düşün kadin yetim maaşini alabilmek için kocasini boşuyor.. yine beraber yaşiyor araştirma yapıyoruz bizde.. 20 bin kişinin maaşi iptal edildi gelip de çok şikayetler geliyo niye maaşini kestiniz vs vs... eşinizle beraber yaşamiyormusun diye soruyom yok yaşamiyoz derse adrese gidiyoruz. çok telefonlar geliyor.. biz görevimi yapıyoruz işlem yapıyoruz bu durumu kimse kusura bakmasinlar...
Bide şimdi dini nikahlı yaşamayı serbest bıraktılar nasıl kanıtlicaksın dini mikahlı yaşıyorlarsa hukuken ebli değiller ama yaşayabilirler kafam karıştı bak o_O

Bide şimdi dini nikahlı yaşamayı serbest bıraktılar nasıl kanıtlicaksın dini mikahlı yaşıyorlarsa hukuken ebli değiller ama yaşayabilirler kafam karıştı bak o_O

dul maaşini ve yetim maaşini kesiyoruz biz... beraber yaşiyorsa o maaşlari alamazlar..kesilir.
çünkü kadin kocasiyla dini nikahla yaşiyor hiç bişey alamaz. kalir ortada.. o kadar. yinede SGK ya bildirmelisin bizde araştiririz...

kişinin adı açıklanıyor mu? insan bu devirde korkuyor da. bilip susmak zorunda kalıyoruz.

itiraz edenler de genelde aralarına da husumet olanlar oluyor...

aslında isimsiz dilekçeleri de işleme alınsa (gerçi hakkından gelemeyiz)

Bunu yapan bir komşumu şikayet ettiler ki şikayet eden de evine girip çıkan bir bayan. Kadıncağız mecburiyetten yapmıştı, iki çocuğu vardı. Eşi de sakat kalmıştı maalesef çalışamıyordu. Devlet yoksuluna sahip çıkmazsa ne yapsın millet, gidip kötü yola mı düşsün?

Kadın yıllardır borcunu ödemek için temizlik yapıyor, çocuk bakıyor falan.

Kimse kimseye boşver, şikayet etme vs demez elbette ama verdikleri 3 kuruş para. Biz deliler gibi çalışıyor devlete deliler gibi vergi ödüyoruz. Kaçımız karşılığını alıyoruz ki? Devlet asgari ücrete zam yapsın, koşulları iyileştirsin, yoksulluğu bitirsin işsizliği bitirsin de kimse bu yollara başvurmasın.

Komşunuz araba almasa, çok fakir olsa gözünüze batmayacakmıydı? Araba alınca mı rahatsız oldunuz anlamadım. Verdikleri para taş çatlasın 500-600 yani korkmayın kimse 3000 tl vermez.

Haa bu arada şikayet yapan kadın da sonradan eşinden boşandı. Devlet borcu diye komşuluk hakkı yiyip Allah'ı karşınıza almayın da. Bırakın yapan kendi bulsun, ilahi adaletten bulsun, sizden bulmasın.

Zennubee çok doğru söylemiş. Bunlar bir tercih yapıyor kafa o kadar basıyor. Babadan almak için eşinden bosaniyor beraber yaşıyor. Ama eşi ölse nikah olmadığı için esinin maasindan zirnik alamaz.oyle aval aval bakar havaya.bak beddua etmeyeyim diyorum ama....neyse etmeyeyim.

Bunu yapan bir komşumu şikayet ettiler ki şikayet eden de evine girip çıkan bir bayan. Kadıncağız mecburiyetten yapmıştı, iki çocuğu vardı. Eşi de sakat kalmıştı maalesef çalışamıyordu. Devlet yoksuluna sahip çıkmazsa ne yapsın millet, gidip kötü yola mı düşsün?

Kadın yıllardır borcunu ödemek için temizlik yapıyor, çocuk bakıyor falan.

Kimse kimseye boşver, şikayet etme vs demez elbette ama verdikleri 3 kuruş para. Biz deliler gibi çalışıyor devlete deliler gibi vergi ödüyoruz. Kaçımız karşılığını alıyoruz ki? Devlet asgari ücrete zam yapsın, koşulları iyileştirsin, yoksulluğu bitirsin işsizliği bitirsin de kimse bu yollara başvurmasın.

Komşunuz araba almasa, çok fakir olsa gözünüze batmayacakmıydı? Araba alınca mı rahatsız oldunuz anlamadım. Verdikleri para taş çatlasın 500-600 yani korkmayın kimse 3000 tl vermez.

Haa bu arada şikayet yapan kadın da sonradan eşinden boşandı. Devlet borcu diye komşuluk hakkı yiyip Allah'ı karşınıza almayın da. Bırakın yapan kendi bulsun, ilahi adaletten bulsun, sizden bulmasın.

aslında özürlü bakım parası yada yoksul parası veriyor devlet.. maaş bağlıyor... neden yasal yollar gerine dolandırıcılık...

X